Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacim ya sen psikoloji felan mi okudun.:uhm:Ben merak ettim de senin de ikizlerin var heralde nasil buyuttun?fisfisfisYani anlattiklarinin hepsini uygulayabiliyormusun?CADIARZUYoksa su benim imrendigim sabirli insanlardan birimisin?
cnm paylasimin icin cok tesekkür ederim ,aslinda ne kadar anne babada olsak bize yapilmasini istemedigimiz seyi bizde yapmamaliyiz
sonucta cocuklarimizla aramizda olagan üstü bi yas farki var ,kendimizi onlarla bir tutmamaliyiz
bende siddete dayaga karsimdaki cocugum bile olsa kirici laflardan cekinirim karsiyim ... ogluma kizdigim zaman gider onunla konusur ondan özür dilerim ,ben onun annesiyim ondan özür dilememe gerek yok diyede düsümem ,söz verdigim zaman onu mutlaka yapmaya calisirim , arada sirada ona yemek seceneklerini sorar hangisini yemek istedigini ögrenirim (her zaman degil ama)
oglum henüz 3 yasinda yeri gelince annesi yeri gelince arkadasi oluyorum
sabahlari krese giderken yolda kosarak ziplayarak gideriz bu oglumun cok hosuna gider :))
ben oglumla oynayarak giderken kim ne düsünüyor umrumda olmaz :))