Çocuğa prozac veren varmı

Slowcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
1.050
374
83
arkadaşlar merhaba benim oğlum 6yaşında geç konuştu halen bazı harfleri çıkartamıyor ve özel eğitime gidiyor.konuşmasından dolayı utangaç çocuk psikatristine gittim prozac verdi.1çay kaşığı özel eğitime nekadar giderse gitsin ilaç almadan bi fayda göremezsin dedi.bugün vermeye başladım.birde oğlumda inatçılık ve mızmızlık var çok zor bi çocuk.işaç vermemeye karar verdim ancak özel eğitimdeki öğretmeni sizin çocuğa yapma hayır diye kızmanız ilaçtan daha çok zarar veriyor dedi ve ben o gün başladım.bebekken çok usluydu neden böyle oldu anlamıyorum ama beynin sağ yada sol tarafı çok çalışmasından kaynaklanabiliyormuş yakında teste sokucam

hiç merak etme canım, zamanla düzelir. benim kuzenimde de vardı aynı problem... doktor gözetiminde olsun ama illaki...

hiç merak etme canım, zamanla düzelir. benim kuzenimde de vardı aynı problem... doktor gözetiminde olsun ama illaki...
Evet 1ay sonra gidiceZ doktorda çok pahallı 300tl umarım şifasını buluruz ancak eli ayağı durmaz oldu hiperaktif değil ama tek bırakamıyorum ya biyeri merak ediyor yada koşuyor evde yerinde oturuyor oyun oynarkende sakin ama çok heyecanlı içi içine sığmıyo

Doktorunu dinle canim. Vardir bi bildikleri
Arkadaşım tutturdu verme geçer falan diye beynime girdi yok robot gibi olur mahvedersin deri ama almazsa sonradan daha büyük şeyler başlar dediler öğretmeni bir kar tanesi çığa dönüşür pişman olursun dene dedi salak gibi 15günüm onun yüzünden boşa geçti bakalım neolucak

Ama psikatristi 15dk da teşhisi koydu onu anlamadım çocukla iletişime geçemedi ben videosunu gösterdim ama uyanması normal değil sesi babaannesinden bile utanıyo ilk başta.doktor bütün hayatını etkiler dedi

Bas agrisi dis agrisi degil ki kendiliginden gecsin. Psikolojik bir durum sonucta. Ne densiz insanlar var ya. Herseye burunlarini solarlar boyle. Neyse, olsun 15gunden birsey olmaz zannimca. Sen yine doktoruna danis. Allah sifa versin. Tez zamanda duzelsin yavrun.

Bende salaklık doktoru dinlemek yerine onu dinledim ama dün anneme gidince annemde i normal değil davranışları elleriyle hep bişey yapıyo inatçı öfkeli dedi çok teşekkürederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…