Çocuğa kılo aldırma

24papatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
518
0
66
39
Kastamonu
22aylık oğlum 11.800ken havale gecırdı 11.100gr dustu.yemesı cok sukur ıyı kahvaltı harıc.ekmekte yok çorbaya ne koyarsam o.dıger ogunlerıde tv karsısında olursa guzel yıyo.doktorumuz iyi diyo ama bana zayıf gelıyo.ne önerırsınız.

Benimki de 19 aylık daha yeni 11,200 e çıktı sabahları dut pekmezi veriyorum bir kasık bide aksam yatmadan muhallebi yediriyorum bunlar kilo almasına yardımcı oldu keske cocuklarımız tv seyretmeden yemek yese

bemin kızımda 21 aylık sabahları dut pekmezide veriyorum yatmadan önce muhallebide, ama 10.8kg yukarı çıkmıyo öğlen çorba yiyor ,artık seçmeyede başladı herşeyi yemiyor. akşam beğendiği bişey olursa yiyor yoksa açmıyor ağzını ne yapacam bilmiyorum

hiç kendinize kiloyu dert etmeyin. önemli olan sağlıklı olması. doktor kilosu normal diyorsa gerisini boşverin.

ne siz kendinizi yıpratın, nede çocuğu ye ye diyerek yemekten soğutun.

gün içinde düzenli bir şekilde yemek verin. 3 ana, 2 ara öğün olsun. yatmadan 2 saat önce yemeyi kesin, reflü olmasın.

hamur işi, tatlı, pasta geneldek kalorili kilo aldıran ama vitamin açısından zayıf yiyecekler.

ekmek yemekte mutlaka yedirin. içindeki vitamini alsın. meyve püresi, muhallebi, gibi şeylerde verebilirsiniz.

6 yaşında oğlum 18,5 kilo. yemesi normal. ne fazla nede az. tabi damak zevki var o yüzden biraz seçici.

Doktor kilosu iyi diyosa, kafaniza takmayin.
Zorla yediripde cocugun migdesini buyuterek cocugunuza en buyuk kotulugu kendiniz yapabilirsiniz.
Yengemde oyle yapti cocuklarina oglu simdi 100 kilonun ustunde boy belki 180 olabilir ama yinede sagligina zararli.
Kizi ise surekli her sene periz yapiyor. Annesi zorla yedirdi diye..
Cocukken hafif tombis cocuklar tatli oluyor ama buyuyunce kilo vercem diye ugrasip dururlar.
Sevdikleri seyleri gonul rahatligi ile yiyemezler..

zaten havale gecırdıgınde o halde kollarıma aldıgımda anladım onemlı olan canının sağ olması.ama çevre insanı çok etkiliyo.yemek vermıyonmu bu çocuga bakamıyon verde bakalım gıbı seylere ınsan uzuluyo ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…