- 4 Kasım 2019
- 27.395
- 96.216
- 29
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Bence bomba olmuş fülüzüm üzüldiğüne deymez inankiÇok şansa ihtiyacim var evvam çok sagol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bomba olmuş fülüzüm üzüldiğüne deymez inankiÇok şansa ihtiyacim var evvam çok sagol
Rica ederimTeşekkür ederim canım
Çokkk teşekkür ederimCok guze olmus eline saglik :)
Kııız fülüzzz bu neÇok güzel ve çok lezetli pasta ile karşınızdayım.
Cocostar Pasta Tarifi İçin Malzemeler
Kekin üzerini ıslatmak için:
- 3 yumurta
- 1 su b şeker
- 1 su b süt
- Yarım su b sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- 3 yemek k kakao
- 2 su b un (unu kontrollü ekleyelim)
Kreması için:
- 1 çay b süt
Üst ganaj için:
- 2 paket kremşanti
- 1 yemek k pudra şekeri
- 1 buçuk su b hindistan cevizi
Eki Görüntüle 2829225
- 200 gr sıvı krema
- 80 gr 2 paket sütlü veya bitter çikolata
Öncelikle kekimiz için yumurta ve şekeri mikserle iyice çırpalım, sonra diğer malzemeleri de ekleyip kelepçeli kalıbımızın altına yağlı kağıt koyup kek harcımızı dökelim.
Eki Görüntüle 2829230
Eki Görüntüle 2829241
Önceden ısıttığımız 180 dr fırında 20-25 dk pişirelim .
Eki Görüntüle 2829231
Eki Görüntüle 2829232
Eki Görüntüle 2829236
- Sonra kekimiz soğuduğunda üzerine sütümüzü dökelim, buzdolabında 10 dk bekletelim.
Bu arada kremamızı hazırlayalım, kremşantiyi üzerindeki tarife göre hazırlayalım, pudra şekeri ve hindistan cevizini ekleyip karıştıralım, koyu bir kıvam olacak resimdeki gibi.
Eki Görüntüle 2829234
Eki Görüntüle 2829235
Sonra ganajımızı hazırlayalım, kremamızı ocakta ısıtalım (sakın kaynamasın ) dikkat edelim bir yemek kaşığı labne ilave edip çikolatayı kremanın içine atalım.
Eki Görüntüle 2829238
Eki Görüntüle 2829239
Sonra kekimizin üzerine dökelim ve buzdolabında 1 saat bekletelim, sonra kelepçeli kalıbımızı dikkatlice çıkaralım üzerini istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz afiyet olsun
Eki Görüntüle 2829237 Eki Görüntüle 2829240
Şimdi sunuma geçelim,afiyet olsun.
Eki Görüntüle 2829253 Eki Görüntüle 2829254 Eki Görüntüle 2829255 Eki Görüntüle 2829256 Eki Görüntüle 2829262 Eki Görüntüle 2829263
Çok teşekkür ederim canomKııız fülüzzz bu ne
Ellerine sağlık. Harika görünüyor cidden
Yarışmada başarılar diliyorum
Fülüüzüüm ellerine sağlık napmışsın sen böyleeeee başarılar dilerim kuzucummÇok güzel ve çok lezetli pasta ile karşınızdayım.
Cocostar Pasta Tarifi İçin Malzemeler
Kekin üzerini ıslatmak için:
- 3 yumurta
- 1 su b şeker
- 1 su b süt
- Yarım su b sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- 3 yemek k kakao
- 2 su b un (unu kontrollü ekleyelim)
Kreması için:
- 1 çay b süt
Üst ganaj için:
- 2 paket kremşanti
- 1 yemek k pudra şekeri
- 1 buçuk su b hindistan cevizi
Eki Görüntüle 2829225
- 200 gr sıvı krema
- 80 gr 2 paket sütlü veya bitter çikolata
Öncelikle kekimiz için yumurta ve şekeri mikserle iyice çırpalım, sonra diğer malzemeleri de ekleyip kelepçeli kalıbımızın altına yağlı kağıt koyup kek harcımızı dökelim.
Eki Görüntüle 2829230
Eki Görüntüle 2829241
Önceden ısıttığımız 180 dr fırında 20-25 dk pişirelim .
Eki Görüntüle 2829231
Eki Görüntüle 2829232
Eki Görüntüle 2829236
- Sonra kekimiz soğuduğunda üzerine sütümüzü dökelim, buzdolabında 10 dk bekletelim.
Bu arada kremamızı hazırlayalım, kremşantiyi üzerindeki tarife göre hazırlayalım, pudra şekeri ve hindistan cevizini ekleyip karıştıralım, koyu bir kıvam olacak resimdeki gibi.
Eki Görüntüle 2829234
Eki Görüntüle 2829235
Sonra ganajımızı hazırlayalım, kremamızı ocakta ısıtalım (sakın kaynamasın ) dikkat edelim bir yemek kaşığı labne ilave edip çikolatayı kremanın içine atalım.
Eki Görüntüle 2829238
Eki Görüntüle 2829239
Sonra kekimizin üzerine dökelim ve buzdolabında 1 saat bekletelim, sonra kelepçeli kalıbımızı dikkatlice çıkaralım üzerini istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz afiyet olsun
Eki Görüntüle 2829237 Eki Görüntüle 2829240
Şimdi sunuma geçelim,afiyet olsun.
Eki Görüntüle 2829253 Eki Görüntüle 2829254 Eki Görüntüle 2829255 Eki Görüntüle 2829256 Eki Görüntüle 2829262 Eki Görüntüle 2829263
Teşekkür ederim mervecimFülüüzüüm ellerine sağlık napmışsın sen böyleeeee başarılar dilerim kuzucumm
Teşekkür ederim canım benimAblammm misss gibi harika olmusss eline sağlık bol bol şanssss
Çok teşekkür ederim canımŞahane olmuş, hem tarifi çok güzel yapmışsın, hem de çok güzel sunmuşsun , eline sağlık canım, başarılar dilerim
Taktik varsa ben de alayım minnacık bir parça lütfenNe kadar güzel olmuş çekimler yaa profosyonel yemek çekimleri gibi çok beğendim, bana özelden taktik ver nasıl çektin E Elif_Eylul
Program indirdim dedi bi canım başka taktik vermedi valla (bir sürü program var indirip deniycem artık tek tek)Taktik varsa ben de alayım minnacık bir parça lütfen
Çokkk teşekkür ederim canımOff en sevdigim pastalardan ellerine sağlık bir dilimde benim yerime ye başarılar dilerim canim
Tamam canım, sen bir indir dene, en güzel hangisi olursa bana özelden yaz ,bak söz gene 5 oy arkandan geleceğimProgram indirdim dedi bi canım başka taktik vermedi valla (bir sürü program var indirip deniycem artık tek tek)
Allah seni napmasinTamam canım, sen bir indir dene, en güzel hangisi olursa bana özelden yaz ,bak söz gene 5 oy arkandan geleceğim
Konunu biraz sabote ettik, kusura bakma canım ama gerçekten fotoğraflar çok güzel görünüyor , şu ana kadar gördüğüm en güzel cocostar pasta sunumu olmuş tekrardan eline sağlıkAllah seni napmasin
Çok teşekkür ederim canımKonunu biraz sabote ettik, kusura bakma canım ama gerçekten fotoğraflar çok güzel görünüyor , şu ana kadar gördüğüm en güzel cocostar pasta sunumu olmuş tekrardan eline sağlık