- 11 Kasım 2023
- 134
- 35
- 18
- 36
- Konu Sahibi nergisss35
-
O testi bilmiyorum ama ben hamileliğimde iki kez aralıklarla nipt (harmony test) yaptırdım. İkisinde de turner çıktı. Sonrasında Amniyosentez yaptırdım. Herşey normal çıktı.. şuan doğdu 3 aylık sağlıklı bir bebek çok şükür.. dilerseniz amniyosentez yaptırın ondaki sonuç gerçeğe çok yakın. Çünkü bebeğin kendi dnasından alınan bir sonuç oluyor..
Merhaba , durumunuz nasıl merak ettim, doğum yaptınız mı, bir arkadıma da kan testi yapıldı Turner çıktı . Siz sağlıklı doğum yaptınız mı?Merhaba hanımlar, 4 hafta üzeri olan gelişim geriliğinden,down sendromu şüphesi nedeni ile cnvli wes testi yapıldı ve sonuç Turner sendromu. Aynı teşhisi alan yada böyle bi bebek dünyaya getiren var mı?beni neler bekliyor öğrenmek ve bilgi sahibi olmak istiyorum
Burda okumuştum turner sendromlu bebeğini aldırdığı için pişman olan birisi vardı çünkü tek sorunun ilerde hamile kalamayacağı vs gibi şeyler demişti. Yani zihinsel bir hastalık değil diye biliyorum.. Ama tabi siz araştırmalarınız sonucu daha iyi bilgilere sahipsinizdir. Belki de eskiden bir çok bebek böyle doğuyordu ama bilmiyorduk günümüzde hamile olamayan yada çocuk sahibi olamayan çok insanlar var Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağ salim kavuşun bebeğinizeHayır henüz doğum yapmadım açıkcası Turner sendromlu kimseye de pek rastlamadım bu platformda
Benim kızımda vardı ilk önce taramada trizomi18 çıkmıştı doğduktan sonra 2 kez yapıldı turner sendromu çıktıHayır henüz doğum yapmadım açıkcası Turner sendromlu kimseye de pek rastlamadım bu platformda
Nasıl yani önce trizomi sonra turner?Benim kızımda vardı ilk önce taramada trizomi18 çıkmıştı doğduktan sonra 2 kez yapıldı turner sendromu çıktı
Evet bazen testler yanılabiliyor ama genetik testler de yanılma payı çok düşük turner sendromu hamilelikte belirti gösteriyor mu ultrason da bebeğiniz kız sanırım çünkü turner kızlarda oluyorNasıl yani önce trizomi sonra turner?
Biz cnvli wes yaptırdık evet ultrasonda gelişim geriliği var kız bebek evet peki bizi neler bekliyor nasıl bi hastalık buEvet bazen testler yanılabiliyor ama genetik testler de yanılma payı çok düşük turner sendromu hamilelikte belirti gösteriyor mu ultrason da bebeğiniz kız sanırım çünkü turner kızlarda oluyor
Merhaba ben ve eşim sma taşıyıcısıyız hamileyim CVS yapılalı 9. Gün oldu sonuç nasıl aldınız hastaneye mi başvurdunuz nerden çıktı e nabızdan diğer tahlillerim çıkmış ama CVs işlemine dair bir tahlil yok yardımcı olur musunuz ya ilk gebeliğim.O testi bilmiyorum ama ben hamileliğimde iki kez aralıklarla nipt (harmony test) yaptırdım. İkisinde de turner çıktı. Sonrasında Amniyosentez yaptırdım. Herşey normal çıktı.. şuan doğdu 3 aylık sağlıklı bir bebek çok şükür.. dilerseniz amniyosentez yaptırın ondaki sonuç gerçeğe çok yakın. Çünkü bebeğin kendi dnasından alınan bir sonuç oluyor..
Normalde sms geliyor arayıp sorabilirsiniz yaptırdığınız yere inşallah güzel haberler alırsınızMerhaba ben ve eşim sma taşıyıcısıyız hamileyim CVS yapılalı 9. Gün oldu sonuç nasıl aldınız hastaneye mi başvurdunuz nerden çıktı e nabızdan diğer tahlillerim çıkmış ama CVs işlemine dair bir tahlil yok yardımcı olur musunuz ya ilk gebeliğim.
Özelden yazıyorum sizeBiz cnvli wes yaptırdık evet ultrasonda gelişim geriliği var kız bebek evet peki bizi neler bekliyor nasıl bi hastalık bu
Merhaba biz özel laboratuvarda yaptırdık 25 bine sonuçlar 5 haftada çıktı e nabızda görünmüyorMerhaba ben ve eşim sma taşıyıcısıyız hamileyim CVS yapılalı 9. Gün oldu sonuç nasıl aldınız hastaneye mi başvurdunuz nerden çıktı e nabızdan diğer tahlillerim çıkmış ama CVs işlemine dair bir tahlil yok yardımcı olur musunuz ya ilk gebeliğim.
Merhabalar , sonucunuz çıktı mı acaba ? Ben ve eşimde Sma taşıyıcısıyız. Maalesef sağlık ocağı testimizi çok geç çıkardı ve ben 25 haftalık hamileyken öğrendik acil amniyosentez yapıldı 12 gün önce . Sonucun çıkmasını bekliyoruz .sizde durumlar basılMerhaba ben ve eşim sma taşıyıcısıyız hamileyim CVS yapılalı 9. Gün oldu sonuç nasıl aldınız hastaneye mi başvurdunuz nerden çıktı e nabızdan diğer tahlillerim çıkmış ama CVs işlemine dair bir tahlil yok yardımcı olur musunuz ya ilk gebeliğim.
Ela hanım bende test vereceğim 15 gün sonra bebeğin eşi çok aşağıda olduğu için doktorumuz Aminiyosentez yapalım dedi bekliyoruz ikimizde taşıyıcıyız maalesef. Korunduğumuz halde gebe olduğumu öğrendim… Dualarım sizinle rabbim size de bana da hayırlı haberler almayı nasip etsinMerhabalar , sonucunuz çıktı mı acaba ? Ben ve eşimde Sma taşıyıcısıyız. Maalesef sağlık ocağı testimizi çok geç çıkardı ve ben 25 haftalık hamileyken öğrendik acil amniyosentez yapıldı 12 gün önce . Sonucun çıkmasını bekliyoruz .sizde durumlar basıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?