Cilt Bakımı Ürünleri clinique kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

white_angel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
73
0
arkadaslar hepinize merhabalar
forumunuzu uzun sürelerdir takip ediyorum üye olmak bugüneymiş
bende sivilce ve gözeneklerle ugrasan kader arkadaslarınızdan biriyim denemedigim tıbbi bitkisel,kozmetik ve dermokozmetik ürün kalmadı sayılıra.s
clinique alalı bir hafta oldu memnun kalıcam gibi bakalım....
hepinizi optum

sen hangilerini aldın
ben jeli ,2 nolu tonik ,sarı nemlendirici, kil maskesi aldım yanındada bir sürü hediye verdiler
ay insallah memnun kalırız yaa

ay canım kil maskesi hariç hepsini aynı almışız:teytey:demek cilt tipimiz de aynıymış:)
ben boynerin cilt bakımı günüde gitmiştim,orda çok tatlı bi kız wardı clinique ,n cilt uzmanı,bana dediki her hafta gel bakım yapıcam,sürekli kontrol altında olucak cildin dedi..yani bu ürünleri aldığım için..
o yüzden de maskeyi almama gerek kalmadı her hafta yapıcak,bi kez gittim yaptı...çok da yakın burda iyi oldu::dance:
hesiye olarak da aldıklarımın hepsinin çantaya atmalık minyatürünü werdi,bide koruyucu ve cilt tonu düzenleyici baya pahalı bi krem wardı onun minyatürlerini werdi:icecream:
sevindirik oldum walla....

clinique nin biçok ürününü kullandım
gönül rahatlığıyla kullanın
çok kaliteli ürünler.
ama nemlendiricii filan çok pahalı gelmeye başladı bana çünkü bir buçuk ayda bitiriodum.bırakmak zorunda kaldımmm:1no2:

ben 1.5 senedir kullanıyorum peelingini ve su bazlı yağsız nemlendiricisini..benim de sivilce problemim vardı şuanda hiç sivilce yok..bilmiyorum neden yok..clinique den dolayı da olabilir artık kurcalamyı bıraktım ondan da olabilir..ben çok oynardım sivilcelerimle kendi haline bıraktım kafaya takmadım ve sivilcelerimden tamamen kurtuldum arada sırada 1 tane çıkıyor özel günümde falan..benim nemlendiricim jel şeklinde tüpün içinde 45 ytlydi en son sanırım ama bana 1 sene gitti çünkü çok yoğun birşey çok sürmeme gerek kalmıyor her gün neredeyse sabah akşam sürdüm..sabahları özellikle makyaj yapmadan önce onunla nemlendiriyorum gayet memnunum..peelingini de haftada bir duştayken yapıyorum siyah noktalarım belirginleşmeye başladığında ve gerçekten çok etkili...toniğinide almıştım ama pek kullanamdım yüzümü çok geriyor rahatsız oluyorum onu da aradabir sürüyorum ama koca şişenin yarısından fazlası duruyor hala..ama clinique şimdiye kadar aldığım en güzel nemlendiriciye ve peelinge sahip..tavsiye ederim

tonikleri çok alkollü
temizleyicisinin içinde deçok agır deterjanlar var
nemlendiricisi ise öyle çok özle değil,inanın nivea kremden pek farklı değil formülü
kullandım ,hiç yaramadı bıraktım sonra araştırınca bunları buldum
ve eczane ürünlerine geçtim

ya kızlar ben baya baya bu clinique ten memnun kalıyorum
aman dilimi ısırıyım geri tepmesin ama 15 gün oldu bu siyah noktalr falan gtti gibi
bide ben ne kadar peeling yapsamda bana sürekli cildinde olu deri cok diyolardı pütür pütürdü oda kalmadı gelişmeleri yazacam
bagcicek sen nasılsın gelişme varmı?
öptüm

clinique`in her turlu urununu cok seviyorum ben, temizleme urunlerini hic kullanmadim ama makyajindan belli nekadar kaliteli oldugu, fondotenini tavsiye ederim, Clinique Super Fit.adli fondoten,gercekten harika bisey cok dogal duruyo ve ayni zamanda dogal bir parlaklik veriyo.

Bulunduğum şehirde clinique satan bir yer yok ancak Ankara ve İstanbul a gittiğimde mutlaka bir clinique standına uğruyordum. Yaklaşik 4-5 yıldır bu markanın göz altı kremini (all about eyes), toniğini (değişimli olarak 2 ve ya 3 numara), ve pek çok kremini kullandım. Naneli peelinginden çok memnunum, ancak kremleri çok pahalı gelmeye başladı taksitle bile olsa. Nemlendirici konusunda daha ucuz ve kaliteli markalar da var. Ancak bazı ürünlerinden vazgeçmem örneğin gözaltı kremi.

ya kızlar ben baya baya bu clinique ten memnun kalıyorum
aman dilimi ısırıyım geri tepmesin ama 15 gün oldu bu siyah noktalr falan gtti gibi
bide ben ne kadar peeling yapsamda bana sürekli cildinde olu deri cok diyolardı pütür pütürdü oda kalmadı gelişmeleri yazacam
bagcicek sen nasılsın gelişme varmı?
öptüm

ay canım sınaw haftam olduğundan pek sık giremedim ve yine sınaw haftam olduundan çenemde küçük bi sivilcem çıktı,normalde hiç yok yüzümde sinir oldum:bbo: ama stresten sanırsam..bundan dolayı clinuqe i suçlayamamyerimseniben sürekli cips yiyip duruyorum:bbo: bende memnunum aslında ama bnm peelingim yok acaba onuda mı alsam:uhm: ama pahalıdır kanımca oda...

ben toniğini yüz temizleme jelini nemlendiricisini ve göz makyajı temizleyicisini kulanyorum. ve harika. öncedende sivilce pek yoktu ama cildim parladı diyebilirim.

Ben kullanmıyorum ama kullandığını bildiğim arkadaşlarım memnunlar...
Yağlı cilde sahip olan bir arkadaşım, onun dışında ürün kullanmıyor diyebilirim.

ay canım sınaw haftam olduğundan pek sık giremedim ve yine sınaw haftam olduundan çenemde küçük bi sivilcem çıktı,normalde hiç yok yüzümde sinir oldum:bbo: ama stresten sanırsam..bundan dolayı clinuqe i suçlayamamyerimseniben sürekli cips yiyip duruyorum:bbo: bende memnunum aslında ama bnm peelingim yok acaba onuda mı alsam:uhm: ama pahalıdır kanımca oda...

peelingi 45 milyon falan sanırım güzel ama evdeki bi peeling lede idare edebilirsin esas ölü deriyi kaldıran toniği cünkü...
bu arada sınavların ins ii gecmiştirr

clinique nin biçok ürününü kullandım
gönül rahatlığıyla kullanın
çok kaliteli ürünler.
ama nemlendiricii filan çok pahalı gelmeye başladı bana çünkü bir buçuk ayda bitiriodum.bırakmak zorunda kaldımmm:1no2:

kızlar galiba bende aynı durumda olacam
ya nemlendiricisi 50 ml digerleri ile aynı ama cabuk bitecek gibi sanki
bi kullanayım bakimm kac gün sürecek

peelingi 45 milyon falan sanırım güzel ama evdeki bi peeling lede idare edebilirsin esas ölü deriyi kaldıran toniği cünkü...
bu arada sınavların ins ii gecmiştirr

Bugün son sınawıma girdim , fena diildi:teytey:
ay kurtuldum wallahi ohhh...bide sınawdan çıkınca yine gittim benim clinique cilt uzmanıma bi güzel maskemi yaptı temizledi çok iyi oldu:dance: her hafta gidicem çok iyi oluyo maske almama gerek kalmıyo:smiley-cool:
canım bide peelingi sordum 58 dedi:1shok:wazgeçtimtatlicadiarzu
bide şu sarı krem çok az arkadaşında dediği gibi korkuyorum kullanmaya yahu:çok üzgünüm:

iyi canım gözünaydın
walla ben boynerden aldım ürünlerimi beni cilt bakımına falan cagırmadılar sen nerden aldın seninki ne ii yaa
bencede git her hafta bakımını yaptır canım peeling falanda alman gerek yok
o kadar para verdik ayolll:-)))))

işte aynı sorun...
benim aldığım kremin taksidi bitmeden krem bitiodu ve yenisini alıyodum.tekrar taksit.sonra tonik vs aynı şekilde....kredi kartı tavan yapıodu:1shok:

ben de alıcam ya bu clinuque nin temizleme jelini.peki sivilcenin üzerine sürülen spot treatment kullanan var mı aranızda?????

selam bende gecen hafta gittim ürünlerine bakmaya karar veremedim .ilk kez duymuştum alayım mı almayayım mı ama cok pahalı geldi yaa. bide kozmetik sivilce tadavisi görüyorum geri tepmez inş. onları kullanınca.

X