• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Clindoxyl ve Eritretin Jel Hakkında Yardımm!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

xxtinaxxoxzqe

İyi ki Varsın Kocişim <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
217
2
96
İstanbul
Merhabalar;Ben dün sivilce izleri ve sivilcelerim için dermatoloğa gittim.Bana Clindoxyl jel, Eritretin jel ve Aknegun cilt onarıcı gündüz kreminden verdi.Fakat bu kremleri almak için eczaneye gittiğimde oradaki bayan bana ikisininde gece kullanılması gerektiğini söyledi,ben de internetten araştırma yaptım ikisi de gece yatarken kullanılan ilaçlar.Ne yapacağımı şaşırdım doktora da ulaşamadım,hastanede uzak sormaya gitsem :50: Size sormak istedim daha önce kullanan varsa bana nasıl kullandığınızı yazar mısınız?Şimdiden teşekkür ederim

doktor bana da clindoxyl verdi geceleri yatmadan günde 1 defa kullanmamı istedi daha 1 defa kullandım bakalım sonuç ne olcak.başka bu jelden kullanan var mı acaba?:49:

doktor bana da clindoxyl verdi geceleri yatmadan günde 1 defa kullanmamı istedi daha 1 defa kullandım bakalım sonuç ne olcak.başka bu jelden kullanan var mı acaba?:49:

kulladım sonuç berbat kullanmasam bu kdar zarar vermezdi galiba.doktora o kadar dedim sivilce izi bırakmıck bişeylr ver die ama bu üründen sonra kocaman kırmızı sivilce izleri kaldı doğal akısına bıraktığımda böle iz kalmamıştı :47:

kulladım sonuç berbat kullanmasam bu kdar zarar vermezdi galiba.doktora o kadar dedim sivilce izi bırakmıck bişeylr ver die ama bu üründen sonra kocaman kırmızı sivilce izleri kaldı doğal akısına bıraktığımda böle iz kalmamıştı :47:
clindoxyl i bende kullandım benim sivilce izlerim gitmişti ilaç sayesinde sende niye öyle oldu ki :53: gerçi sivilcelerim sürekli tekrar ediyor çok sinir oluyorum o ayrı :52:

clindoxyl i bende kullandım benim sivilce izlerim gitmişti ilaç sayesinde sende niye öyle oldu ki :53: gerçi sivilcelerim sürekli tekrar ediyor çok sinir oluyorum o ayrı :52:

anlamadığım sey kullanma klavuzunda 1 aydan fazla kullanılması gerekir diyor ama ben kullandım 1 hafta içinde sivilcem söndü ama kırmızı benek gibi iz kaldı.sivilce kurusa bile kullanmak mı gerekiyor acaba

anlamadığım sey kullanma klavuzunda 1 aydan fazla kullanılması gerekir diyor ama ben kullandım 1 hafta içinde sivilcem söndü ama kırmızı benek gibi iz kaldı.sivilce kurusa bile kullanmak mı gerekiyor acaba
evet internette de araştırmıştım bu ilacı doktor verdiğinde gözle görülür sonucu 15 gün boyunca kullanınca alıyormuşsun. benim cildim biraz hassas 3. günde hep yanma kaşıntı yaptı bende 1-2 gün arayla kullandım mecburen :6:

ben de eritretin jel kullanmıştım gerçekten çok etkili bi ilaç,yüzümdeki kahverengi lekeleri soymuştu gece kullanma kısmı doğru,güneşe çıkarsan kalıcı iz bırakabilirmiş o yüzden gece yatarken kullanman gerek

Clindoxyl jeli bende kullandım 2 ay boyunca gecen yıl filan da kullanmıstm her kullanısımda bana cok iyi geldi o kırmızılıklarda gitmişti sivilcelerimde sönmüştü ama bırakınca geri geliyolar.. Hayatım boyunca bu kremleri mi kullanıcam yoruldum artık ya her gece temızlemeden önce uyumuyorum içim rahat etmiyo. Zaten bu tarz ürünlerden önce cildinizi temizlemeniz gerekiyor kızlar yoksa pek bi faydasını görmezsiniz.. Sivilceli ciltler için en iyi temizleme jellerinden biri de Avene kızlar haberiniz olsun bi arastırın eczacınıza danısın bana doktorum yazmıstı zaten :16:

Son düzenleme:
clındoxylı bende kullandım ve ayrıca gece kullanılıyo.. benım alnımda fecı ızler vardı ya yanı sıvılceler gecse ızler acayıp kotu duruyodu sol yanagımdada vardı.. eskı resımlerıme bakıyorum hernekadar pudrayla fondotenle kapatmaya calıssamda bariz bellı oluyomus ve cok kotu gozukuyouş.. ama bu ılacı bıde ısotrexın dıye bı ılacı kullandım.. suan yuzumde ne leke ne sıvılce ne kızarıklık var ustelık gozeneklerımde cok sıkılastı kagıt gıbı bebeksi cıldım varsa bu ılac sayesınde :31::31: eskiden sıkma sunları dıye kızanlar şimdi benım cıldıme heves edıyo :31: ama tabı cıltten cılde degısır.. arkadasımında sıvılce sorunu vardı ama doktora kac kere gıdıp bu ılacı soyledıyse yazmadı doktor

clındoxylı bende kullandım ve ayrıca gece kullanılıyo.. benım alnımda fecı ızler vardı ya yanı sıvılceler gecse ızler acayıp kotu duruyodu sol yanagımdada vardı.. eskı resımlerıme bakıyorum hernekadar pudrayla fondotenle kapatmaya calıssamda bariz bellı oluyomus ve cok kotu gozukuyouş.. ama bu ılacı bıde ısotrexın dıye bı ılacı kullandım.. suan yuzumde ne leke ne sıvılce ne kızarıklık var ustelık gozeneklerımde cok sıkılastı kagıt gıbı bebeksi cıldım varsa bu ılac sayesınde :31::31: eskiden sıkma sunları dıye kızanlar şimdi benım cıldıme heves edıyo :31: ama tabı cıltten cılde degısır.. arkadasımında sıvılce sorunu vardı ama doktora kac kere gıdıp bu ılacı soyledıyse yazmadı doktor

bende clindoxylı beğenmedim belkide doktor yeterince bilgilendirmediği içindir çünkü kullandım 4 gün içinde sivilceler söndü ama izleri kaldı bende kullanmayı bıraktım.bende makyaj yapmak zorunda kalıyorm sivilce izlerinden dolayı .dediğiniz gibi her doktor istediğiniz ilacı yazmıyor doktorunda iyi olması gerekiyor :2:

bende clindoxylı beğenmedim belkide doktor yeterince bilgilendirmediği içindir çünkü kullandım 4 gün içinde sivilceler söndü ama izleri kaldı bende kullanmayı bıraktım.bende makyaj yapmak zorunda kalıyorm sivilce izlerinden dolayı .dediğiniz gibi her doktor istediğiniz ilacı yazmıyor doktorunda iyi olması gerekiyor :2:

hımmm ama şöyle bişeyde var benımde lekelerım uc dort hafta belkı daha fazladır suan hatırlayamıyorum, anca geçmişti umarım kurtulursun gercekte ınsanın sınırını bozuyo.:26:

aile hekimleri sadece istediginiz ilaci yazabilier cunku dermatoloji uzmani degildir pratisyendir. eger dermatoloji uzmanina gidiyorsaniz onun yazdigi ilaclari uzun sure bikmadan kullanmanizi oneririm cunku onlar bu konuda uzmanlik yapmislar. baskalarinin onerisiyle duydugunuz ilaclari doktorunuzun size yazmasini israr etmeyin. cunku belki o sizin sivilcelerinize uygun degildir bir suru faktor var bu ilaclarin endikasyonlarinda bunu siz bilemezsiniz. eger doktorun yazdigi ilaclarla sizin etrafinizdan duydugunuz ilac farkliysa eczanenizden parayla satin alip kullanabilirsiniz. fakat olusabilecek yan etkileri ve zararlari da goze almalisiniz. sivilcesiz gunler dilegiyle :-)

Back
X