Konudaki tüm yorumları okuduktan sonra bende bişeler diyim istedim
Öncelikle kullandığımız ilaçların bıçak olmadığını ve hastalığı kesip atamayacağını bilmemiz gerekiyor
Ve eğer hassas-sivilceye müsait bir cildimiz var ise sadece tedavi gördüğümüz zaman değil genel olarak cildimize iyi bakmamız gerekiyor. Yani günlük temizliğini, haftalık maskesini yapmalı, yediğimize içtiğimize dikkat etmeli ve elimizi yüzümüzden uzak tutmalıyız. Çünkü günde o kadar mikroplu yerle temas ettiriyoruz ki bunu alıp birde suratımıza dokunduruyoruz. Çok vasat![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Düzenli bir şekilde kullanıldığında ben işe yaramayacak ilaç bilmiyorum, bence biz biraz aceleciyiz hemen sonuç almak istiyoruz.
Sabır arkadaşlarım sabır :)
Velhasıl bende dün doktordan bu jeli+sivex losyonu+asitro antibiyotiği aldım. Benden ayrıca kadın hastalıklarına da musayene olmamı istedi olası bi kiste bağlı olarak. Varsa eğer oda tetiklermiş. Muayenemi oldum, çok şükür herhangi bir kist çıkmadı çokta mutlu oldum.
Yani içten gelen bişe değil tamamen dış etkenler...
Umarım biraz yardımcı olurum okuyanlara çünkü ben yorumları okudukça faydalanıyorum, Saygılar :)
Öncelikle kullandığımız ilaçların bıçak olmadığını ve hastalığı kesip atamayacağını bilmemiz gerekiyor
Ve eğer hassas-sivilceye müsait bir cildimiz var ise sadece tedavi gördüğümüz zaman değil genel olarak cildimize iyi bakmamız gerekiyor. Yani günlük temizliğini, haftalık maskesini yapmalı, yediğimize içtiğimize dikkat etmeli ve elimizi yüzümüzden uzak tutmalıyız. Çünkü günde o kadar mikroplu yerle temas ettiriyoruz ki bunu alıp birde suratımıza dokunduruyoruz. Çok vasat
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Düzenli bir şekilde kullanıldığında ben işe yaramayacak ilaç bilmiyorum, bence biz biraz aceleciyiz hemen sonuç almak istiyoruz.
Sabır arkadaşlarım sabır :)
Velhasıl bende dün doktordan bu jeli+sivex losyonu+asitro antibiyotiği aldım. Benden ayrıca kadın hastalıklarına da musayene olmamı istedi olası bi kiste bağlı olarak. Varsa eğer oda tetiklermiş. Muayenemi oldum, çok şükür herhangi bir kist çıkmadı çokta mutlu oldum.
Yani içten gelen bişe değil tamamen dış etkenler...
Umarım biraz yardımcı olurum okuyanlara çünkü ben yorumları okudukça faydalanıyorum, Saygılar :)