- 14 Ağustos 2013
- 834
- 400
- 78
Benim de yüzümde uzun süredir pütürlükler var aslında çok rahatsız edici değil ama gözümde çok büyüyor. Doktora gittim birkaç kere sivilce başlangıcı ded sebebi nedir bilmiyorum özellikle yüzümün yan taraflarında oluyor sonra kayboluyorlar bir daha çıkıyorlar.. 2 hafta önce dermatoloğa gittim bana da clindoxyl jel verdi sadece geceleri az bir miktar sürmemi söyledi. Her sabah ve akşam stop akn arındırıcı temizleme jeli ile yüzümü yıkıyorum, tonik uyguluyorum, sabah sivex losyon akşam clindoxyl jel uyguluyorum. Haftada bir iki kere de dead sea spa magik çamur maskesi uygulamamı söyledi onu kullanıyorum. Yüzümün temizlendiğini hissediyorum ancak küçük sivilceler için henüz sonuç göremedim. Biraz sabır gerektiren bir iş bu nedenle henüz umudumu yitimedim ben :) Bakalım işe yararsa sizlerle paylaşırım
Babada doktor bu ilaçla bi temizleme köpüğü önerdi.
İlacı çok düzenli kullanmadım ama kullanınca hafif bi yanma oluyor.
Bunları kullandıktan sonra yanağında daha önce olmaya sivilce ve izleri oluştu temizleme köpüğünü kullanmayı tamamen bıraktım ilacıda fazla düzenli kullanamadım.
Sizce yüzünde oluşan bu sivilceleri ilaçtan mı bilgisi olan varsa paylaşsın yüzümün delik deşik olmasını istemiyorum o kadar kötüyüm ki lekeler sivilceler yüzünden ağlama noktasına geldim şükür ediyorum başka derdim yok diye ama bu cilt sorunları psikolojiyi çok etkiliyo sen yeni kullanmaya başlamışsın bi gelişme varmı cildinde ?