Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz en son ne zaman aldınız yaklaşık 2-3 aydır piyasada yok, bulursanız buraya yazar mısınızMerhaba, bu ilacı bulabileceğim bir eczane var mıdır? İstanbul'da Üsküdar ya da Bahçelievler çevresinde yakın zamanda temin ettiğiniz bir eczane olduysa lütfen ismini yazar mısınız?
İlk kez kullanacaktım ama malesef hiçbir yerde yok.siz en son ne zaman aldınız yaklaşık 2-3 aydır piyasada yok, bulursanız buraya yazar mısınız
peki alternatif ne kullanıyorsunuz şu an ya da ne yaptınız?İlk kez kullanacaktım ama malesef hiçbir yerde yok.
Haftaya Estrofem kullanmaya başlayacağım. Doktorum bulamazsam sabah akşam Estrofem kullanmamı söylemişti.peki alternatif ne kullanıyorsunuz şu an ya da ne yaptınız?
Çok sağ olun.Aynı sorunu yaşamıştım, tek tek eczaneleri arayıp nerde varsa gidip alıyordum. En çok Şişli Osmanbey civarında buluyordum. Allah kolaylıklar versin![]()
İlk kez asenkron foliküller için kullanacağım Estrofemi. Daha önce transfer öncesi ve sonrası kullanmıştım. Dediğiniz gibi belki bunda hayır vardır. Tekrar teşekkür ediyorum.Görür görmez yazdım canım ama geç olmuş, hayır vardır belki estrofemle daha iyi sonuç alırsın. Bende bantlar daha etkiliydi ama kişiye göre değişiyor bazılarımıza estrofem daha iyi geliyor.
tesekkür ederim, Anadolu yakasında oturuyorum uzak kalıyor malesefAynı sorunu yaşamıştım, tek tek eczaneleri arayıp nerde varsa gidip alıyordum. En çok Şişli Osmanbey civarında buluyordum. Allah kolaylıklar versin![]()
Merhaba sentetik mi acaba EstrofemHaftaya Estrofem kullanmaya başlayacağım. Doktorum bulamazsam sabah akşam Estrofem kullanmamı söylemişti.
Merhaba, bildiğim kadarıyla sentetikMerhaba sentetik mi acaba Estrofem
tesekkür ederimMerhaba, bildiğim kadarıyla sentetik