• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Clife ballı macun kullananlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
123
29
istanbul
Merhaba ben pko hastasıyım 2 klomen çatlatma iğnesinden sonra hamile kalamadım. En son doktorum 1 ay bırak dedi bıraktık tedaviyi o ay 46. Günde adet oldum. Kontrole gittiğimde çatlamayan yumurtlarım olduğunu ve klomeni bu ay veremeyeceğini versede bir dahaki adetten sonra duruma göre son kez vereceğini oda tutmazsa aşılama olacağını söyledi. Kafam karıştı. Başka ilaçlar vermeden femara gonalf falan direk aşılama dedi çok üzüldüm internette araştırırken bu macuna denk geldim. Herkes memnun kalmış. Bir kaç kişiyede ulaştım konuştum ama hala reklam olmasından korkuyorum. Gerçekten bu formda kullanıp hamile kalan oldumu ?

Valla arkadasım ben doktorunu degıstırmenı onerırım ben klomen kullandım once bana etkı etmedı yumurtalrım kıpırdamadı bıle sonra doktor ıkı ay dogum kontrol hapı kullan dedı bana ben doktorumu degıstırdım doktorum tüm testerımı tamamlattırdı ve famera basladı bıde catlatma ıgnesı ılk aydan hamıle kaldım ama ıkı uc gun sonra degerım dustu kımyasal gebelık dedı doktor sonra cok sancılı bır adet gecırıyorum macuna gelırsek bende tedavıye ara vermeye karar verdım bende macun ve ovulasyon denemeyı dusunuyorum bıdakı ay bu ay bıraz yogun gececek vaktım olmaz dedım hem dınlenırım hem denemıs olurum ne kaybederımkı dıye dusundum hayırlısı olsun macundan memnun kalanlar cok ınsan heveslenıyor hayırlısı olsun ınsallah kavusuruz meleklerımıze

Valla arkadasım ben doktorunu degıstırmenı onerırım ben klomen kullandım once bana etkı etmedı yumurtalrım kıpırdamadı bıle sonra doktor ıkı ay dogum kontrol hapı kullan dedı bana ben doktorumu degıstırdım doktorum tüm testerımı tamamlattırdı ve famera basladı bıde catlatma ıgnesı ılk aydan hamıle kaldım ama ıkı uc gun sonra degerım dustu kımyasal gebelık dedı doktor sonra cok sancılı bır adet gecırıyorum macuna gelırsek bende tedavıye ara vermeye karar verdım bende macun ve ovulasyon denemeyı dusunuyorum bıdakı ay bu ay bıraz yogun gececek vaktım olmaz dedım hem dınlenırım hem denemıs olurum ne kaybederımkı dıye dusundum hayırlısı olsun macundan memnun kalanlar cok ınsan heveslenıyor hayırlısı olsun ınsallah kavusuruz meleklerımıze
Bemde kullanmaya başladım bakalım ne olacak 🙄

bende merak ediyorum bu macunu. bir arkadasimin cevresinde kullanablar olmus cok memnun kalmislar hamile kalmislar ben kendim almadim daha kullananlar tecrübelerini yazarsa sevinirim

Ben kullandım iki ay boyunca çok düzenli şekilde adet düzenlemesi hariç hiçbir faydasını göremedim Çörekotu kürü kullandım ovülasyon ile takip ettim öyle gebe kalmıştım

Bende reglimin6.gunu başladım çünkü erken regl oldum macun gelince başlayayım dedim.Bugun yumurtlama günün ve tam düzenli kullanamadım.Arada unuttuğum oldu.Gelecek ay daha düzenli kullanırım inşallah.Sabah bile nerdeyse unutuyordum.Aksam son defa yiyeceğim sonrası Allah'a emanet

Bende reglimin6.gunu başladım çünkü erken regl oldum macun gelince başlayayım dedim.Bugun yumurtlama günün ve tam düzenli kullanamadım.Arada unuttuğum oldu.Gelecek ay daha düzenli kullanırım inşallah.Sabah bile nerdeyse unutuyordum.Aksam son defa yiyeceğim sonrası Allah'a emanet
Benimde 2. Günüm ben baya düzenli ilerliyorrum sürekli elimde su şişem su da içiyorum 3 km de yol yürüdüm bu gün inşallah rabbim nasip eder

Bizi haberdar edın bende bıdakı ay dusunuyorum bakalım

Bizi haberdar edın bende bıdakı ay dusunuyorum bakalım
Gün gün etkileri buraya yazmayı düşünüyorum bu gün 2 günüm akşam göğüslerinde dolgunluk oluşmaya başladı. Belki çok su içmemlede alakalı olabilir normalde adet dönemimde bile böyle olmazlar yarın da ovülasyon testine başlayacağım çünkü macun yumurtlamada kullanılmıyormuş

Gün gün etkileri buraya yazmayı düşünüyorum bu gün 2 günüm akşam göğüslerinde dolgunluk oluşmaya başladı. Belki çok su içmemlede alakalı olabilir normalde adet dönemimde bile böyle olmazlar yarın da ovülasyon testine başlayacağım çünkü macun yumurtlamada kullanılmıyormuş
yumurtladıktan sonra 3 gün daha devam edip bırakacaksın canım ben çok kullandım macunu hamile kalamadım ama 0,04 olan amh değerim 0,76 ya çıkmıştı adetlerim düzene girdi memnun kaldım sonra sıkılıp bıraktım
düzenli 3 ay kullanmak önemli olmadı diye bırakma sakın hatta 3 ay dolsun 1 ay ara verip tekrar başlayabilirsin kime ne kadar sürede etki edeceği belli olmuyor

Sudan oldugunu sanmıyorum yumurtalarını gelıstırdıgı ıcın agrıyabılır

yumurtladıktan sonra 3 gün daha devam edip bırakacaksın canım ben çok kullandım macunu hamile kalamadım ama 0,04 olan amh değerim 0,76 ya çıkmıştı adetlerim düzene girdi memnun kaldım sonra sıkılıp bıraktım
düzenli 3 ay kullanmak önemli olmadı diye bırakma sakın hatta 3 ay dolsun 1 ay ara verip tekrar başlayabilirsin kime ne kadar sürede etki edeceği belli olmuyor
Bende bi üc kutu alıp denemeyı dusunuyorum ınsallah hamıle kalırım saglıklı sekılde ısteyen tüm herkez hamıle olsun ınsallah

kızlar bende geçen ay ve bu ay kullandım bu macunu şimdi 23 temmuzu bekliyorum bat için. ben işe yaradığına inandım çünkü içindeki otları araştırdım ve gerçekten kadınlara iyi gelen şifalı otlardan oluşuyor. bakalım olumlu bir durum olursa yazarım inşallah size.

Kızlar dün aç karınla sabah yedim sonra yola çıktım sürekli kustum baya kötü oldum ama vazgeçmedim 2 gündür yumurtlama testlerim pozitif görünüyor bakalımm işe yarıyor sanırım ilk defa erken yumurtladım

Kızlar dün aç karınla sabah yedim sonra yola çıktım sürekli kustum baya kötü oldum ama vazgeçmedim 2 gündür yumurtlama testlerim pozitif görünüyor bakalımm işe yarıyor sanırım ilk defa erken yumurtladım
Yemeklerden 10 dk önce yemen gerekiyor yedikten sonra bişey ye bence o yüzden miden bulanmış olabilir.

Ben 1 kaşığı ağzıma alıp direk suyla yutuyorum 🤣 yoksa bende kusarım 🤭
Yok canım ben macunu yiyorum sorun yokta dün macundan sonra baya kustum afedersin yoldaydık poşet poşet boş midemden gitti yanianlamadm akşama tekrar yedim

Bu arada bu gün yumurtlama oldu kızlar macunun ve duanın etkisi olduğunu düşünüyorum meryem suresi okumadan yatmıyorum inşallah güzel olcak sonu. Macunu yarınki testime göre 2 gün daha kullanıp bırakıcam bu geceyi değerlendirdim ama malsef ilişki sonrası spermler dışarı çıkıyor saat geçtikce. Araştırmalarıma görede fazlalık diyorlar normal diyorlar şuan tek kafamı kurcalayan bu. Neyse yarın ki testimide atar durumumu yazarım macunu kullananlar veya kullanmak isteyenlerde bana destek olabilir burdan yardımlaşabiliriz

Eklentiler

• F6DCC8EF-AA9F-4AFC-94B8-4745E39F7C22.jpeg
    F6DCC8EF-AA9F-4AFC-94B8-4745E39F7C22.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar merhaba bu günde test yaptım. Yumurtam çatladı. Önümüzdeki 2 geceyide değerlendirip sonra 2 günde 1 e düşücem ilişkide. Bu arada macunu da bu gün ve yarında kullanıp bırakıcam 14 gün sonrada gebelik testi yapıcam inşallah istediğim gibi olur herşey :). Eğer olmazsa adetten sonra tekrar macuna başlıcam eylüle kadar macunu deneyeceğim olmazsa tedaviye devam edeceğim

Back