- 11 Ocak 2009
- 6.144
- 93
- 38
Merhaba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim ve hamileleiğimin 9. haftasından beri clexane 0.4cc kullanmaktayım. doğum yaklaştıkça endişelerim çogalıyor doktorum normal doğum yapabilirsin 37 . haftada bakarız dedi. ama benim bildiğim araştırdıgım okudugum kadarı ile normal doğum sakıncalı kan sulandırıcı iğne kullananlarda. bir çok ölen bile olmuş kanı durduramadıkları için! kılcal damarlar çatlıyormuş normal doğumda. doktoruma söylediğimde yok öyle birşey dedi. ama benim okudugum araştırdıgım kadarı ile hiç normal doğum yapan yok! hiçbir doktor riski göze almazken benimki nasıl alıyor acaba!? doktorum normal diye diretirse doktor mu değiştirsem ki zaten değiştirmeyi düşünüyorum!
kan sulandırıcı iğneyi kullanıp normal doğum yapan var mı? sezeryanda da epidural de yapmıyorlarmış zaten genel anestezi gerekiyormuş. bilgisi olanlar var mı?
teşekkürler...
kan sulandırıcı iğneyi kullanıp normal doğum yapan var mı? sezeryanda da epidural de yapmıyorlarmış zaten genel anestezi gerekiyormuş. bilgisi olanlar var mı?
teşekkürler...