Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Clexane igne ve kan pihtilasmasi ??
- Konu Sahibi mseck
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Hayırlı olsn canm. Benm 3 gende var mutant . Bnde coraspin ve clexane 0.4 kullanıyorumSelam kizlar 1 kez dusuk yaptim ve genetik testi yaptirdim mthfr c677t homozigot mutant cikti bu da kan pihtilasmasiymis.. simdi de 6 haftalik hamileyim ve hergun clexane igne ve progestan kullaniyorum benim gibi olanlar var mi ??
Bende ayni gen heterozigot cikti 0,4 igne kullaniuorum canim coraspin kullaniyomusun beraberinde? Bana gerek duymadi doktorumSelam kizlar 1 kez dusuk yaptim ve genetik testi yaptirdim mthfr c677t homozigot mutant cikti bu da kan pihtilasmasiymis.. simdi de 6 haftalik hamileyim ve hergun clexane igne ve progestan kullaniyorum benim gibi olanlar var mi ??
Canim heterozigot tasiyici oluyor da homozigot bi tik daha ileri diye biliyorum. Genelde doktorlar mtfhr mutasyonlarini onemsemiyor ama cok sukur senin doktorun da benimki de igneye baslatmis.Yok canm bende sordum.gerek yok dedi progestan kullaniyorm ama gunde 3 kez vajinadan.. heterezigotla homozigot farki ne acaba ?
Aynen canm cok sukur en azin dan ne yapacagimizi biliyoruz.. ama ilk.dusuk olunca korkuyorum yinedeCanim heterozigot tasiyici oluyor da homozigot bi tik daha ileri diye biliyorum. Genelde doktorlar mtfhr mutasyonlarini onemsemiyor ama cok sukur senin doktorun da benimki de igneye baslatmis.
- 20 Ağustos 2011
- 890
- 365
- 103
Cor aspin zararli bir ilaç özellikle ilk 12 hafta ve 32.haftadadan sonrasi zararli.iğne tek başina yeterli olur.bende de pihtilasma var hatta faktor 5 leiden geni homozigot doktorlarin en fazla ciddiye aldigi gen bana bile cor aspin vermediler iğne yetiyor tek basina..Bende ayni gen heterozigot cikti 0,4 igne kullaniuorum canim coraspin kullaniyomusun beraberinde? Bana gerek duymadi doktorum
Cok sevindim bunu duyduguma biliyomusun. Cunku konustugum herkes hem coraspin hem igne kullaniyor doktorum tek basina igne yeterli dedi ama cok gerildim ya yetmezse diye dun aksam 15 dk geciktirdim igne saatini ay uykum kacti ya bisey olursa zaten yeterli mi degilmi tereddut ediyorum...Cor aspin zararli bir ilaç özellikle ilk 12 hafta ve 32.haftadadan sonrasi zararli.iğne tek başina yeterli olur.bende de pihtilasma var hatta faktor 5 leiden geni homozigot doktorlarin en fazla ciddiye aldigi gen bana bile cor aspin vermediler iğne yetiyor tek basina..
Doktorumu aradigimda hamileyim diye hemen aspirine basla haftaya goruselin dedi bir kac gun aspirin icmistim ki kanamam oldu hemen aspirini birakip igneye basladik cok sukur sonrasinda problem yasamadim insallah kalbi de pit pit atiyordur melegimin
Canim benim de ole dr gittim hrmen igne dedi vuruldum burda herkes aspirin kullaninca geri gittim dr merak etme bu sana yeterli dedi ama yinede korkuyorumCok sevindim bunu duyduguma biliyomusun. Cunku konustugum herkes hem coraspin hem igne kullaniyor doktorum tek basina igne yeterli dedi ama cok gerildim ya yetmezse diye dun aksam 15 dk geciktirdim igne saatini ay uykum kacti ya bisey olursa zaten yeterli mi degilmi tereddut ediyorum...
Doktorumu aradigimda hamileyim diye hemen aspirine basla haftaya goruselin dedi bir kac gun aspirin icmistim ki kanamam oldu hemen aspirini birakip igneye basladik cok sukur sonrasinda problem yasamadim insallah kalbi de pit pit atiyordur melegimin
Ayni seyleri hissediyoruz benim bi de bulanti agri sikayetim filan da yok hicbirsey anlamiuorum yani iyice korkutuyor bu beni ama ayni sey iki defa tekrarlamaz herhalde diye rahatlatiryorum kendimi rabbime emanet duruyor karnimda insallah hersey yolundadir...Ins guzel haberler alirz canim benim de 2 hafta sonra kont var bende o kadar tedirginim ki. Ignemi vururken ayni saatte vuruyorum 1 saat gec kalsam korkuyorum bise olacqk diye
Bende doktoruma kirk kere sordum aspirin de alsam mindiyr hatta en son haftada 2 kere felan mi icsem dedim:)
Sadece aspirin verse korkardim acikcasi cunku sadece aspirin yeterli gelmeyebiliyor ama sadece igneyle dogumu gorenler var o yuzden igne beni rahatlatiyor biraz
I
Ayni seyleri hissediyoruz benim bi de bulanti agri sikayetim filan da yok hicbirsey anlamiuorum yani iyice korkutuyor bu beni ama ayni sey iki defa tekrarlamaz herhalde diye rahatlatiryorum kendimi rabbime emanet duruyor karnimda insallah hersey yolundadir...
Bende doktoruma kirk kere sordum aspirin de alsam mindiyr hatta en son haftada 2 kere felan mi icsem dedim:)
Sadece aspirin verse korkardim acikcasi cunku sadece aspirin yeterli gelmeyebiliyor ama sadece igneyle dogumu gorenler var o yuzden igne beni rahatlatiyor biraz[/QUOTE
Ins canm emeklerimizi bosa cikarmasin allahim bebislerimizi bize bagislasin.. benim karin agrim ve hafif mide bulantim da var
- 6 Nisan 2017
- 7
- 0
- 1
- 36
İkinci bebeğime hamileyim. İlkinde 25.haftada başlamıştım iğne kullanmaya doğum sonrası 40 gün dolana kadar devam ettim, çok şükür sağlıklı bir kızım var. Bu hamileliğimde de ögrenir öğrenmez başladım yine, çok şükür sıkıntısız devam ediyor. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah.
- 15 Şubat 2017
- 727
- 636
- 103
merhaba şimdiye doğum yapmışsınızdır ama 25.haftada neden iğne başladılar size? Bende 23.haftadayım banada varislerimden dolayı ayak bileğim çok şiştiğinden iğne başlayabileceğini söyledi dr ama kalp ve damar cerrahına gittim oda iğne kullanmama gerek olmadığını varis çorabı kullanmamın yeterli olacağını söyledi. Kafam çok karıştıİkinci bebeğime hamileyim. İlkinde 25.haftada başlamıştım iğne kullanmaya doğum sonrası 40 gün dolana kadar devam ettim, çok şükür sağlıklı bir kızım var. Bu hamileliğimde de ögrenir öğrenmez başladım yine, çok şükür sıkıntısız devam ediyor. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah.
merhaba canim tek igne yeterli oldumu bebegin dogdu mu bende tek igne kullaniyorumCor aspin zararli bir ilaç özellikle ilk 12 hafta ve 32.haftadadan sonrasi zararli.iğne tek başina yeterli olur.bende de pihtilasma var hatta faktor 5 leiden geni homozigot doktorlarin en fazla ciddiye aldigi gen bana bile cor aspin vermediler iğne yetiyor tek basina..
merhaba canim tek igne yeterli oldumu bebegin dogdumu benimde 3 gende heterezigot var igne ve bebe aspirini beraber kullaniyordum ki 6.haftada kanamam oldu doktor aspirini kesti ve tek igneyle devam ediyorum senin kac geninde pihtilasma vardiAyni seyleri hissediyoruz benim bi de bulanti agri sikayetim filan da yok hicbirsey anlamiuorum yani iyice korkutuyor bu beni ama ayni sey iki defa tekrarlamaz herhalde diye rahatlatiryorum kendimi rabbime emanet duruyor karnimda insallah hersey yolundadir...
Sadece aspirin verse korkardim acikcasi cunku sadece aspirin yeterli gelmeyebiliyor ama sadece igneyle dogumu gorenler var o yuzden igne beni rahatlatiyor biraz
Selam canim bebegin hayirlisiyla geldin dunyaya insallah benim tek gende heterozigot vardi dogumdan bir hafta oncesine kadar sadece igne kullandim son hafta onu da biraktik kan akisi doguma kadar gayet iyiydi problem yasamadim bende de aspirin kanama yapmisti o yuzden birakmistim muhtrmelen sende de sorun yasanmayacaktir igne saatine dikkat et yetermerhaba canim tek igne yeterli oldumu bebegin dogdumu benimde 3 gende heterezigot var igne ve bebe aspirini beraber kullaniyordum ki 6.haftada kanamam oldu doktor aspirini kesti ve tek igneyle devam ediyorum senin kac geninde pihtilasma vardi