- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Peki igneyi birakmis miydiniz belli bir haftadan sonra?Selam.bende 6 aydır aynı iğneden kullanıyorum.pıhtı atma riski var.bu sebeple...dogumum şimdilik normal görünüyor.son anda bir terslik olmazsa tabi.ilk gebeligimde de aynı iğneden kullandım ve epidural ile normal doğum yaptım.ancak şimdiki doktorum bunu riskli görüyor ve epidural yapmayacak.
Peki igneyi birakmis miydiniz belli bir haftadan sonra?
Benim doktorum da yapabilirsin diyor normal dogum ama igneyi asla birakmam tek arter var zaten bebegime giden onu da riske atamamHayır zaten ben hastanede yatiyordum tedavi için.akşam clexan vuruldum ertesi gün doğum yaptım.ancak şimdiki doktorum bunun çok yanlış bir uygulama olduğunu ve tesadüfen hayatta kaldığımı söylüyor.normalde 2 hafta önce kadar iğneyi bırakmak gerekiyormuş.
Benim doktorum da yapabilirsin diyor normal dogum ama igneyi asla birakmam tek arter var zaten bebegime giden onu da riske atamam
30 haftaligim ama erken dogum riskim var. Peki konustun mu doktorunla nasil oluyormus igne kullanirken normal dogum?Benim doktorum da iğneyi biraktirmiyor,hatta doğumdan sonra en az 1 ay daha devam edeceğim.Kaç haftaliksin doğuma ne kadar var?
30 haftaligim ama erken dogum riskim var. Peki konustun mu doktorunla nasil oluyormus igne kullanirken normal dogum?
Epidurel olamiyomuymusuz? Of! Su an resmen icime oturdu:)Ben de 34. Haftadayim.iğne ile normal doğum yada sezeryan hangisini istersen olur dedi.sadece epidural olamazsın riskli dedi.şimdilik benim de normal görünüyor.
Epidural neden olmuyormuşBen de 34. Haftadayim.iğne ile normal doğum yada sezeryan hangisini istersen olur dedi.sadece epidural olamazsın riskli dedi.şimdilik benim de normal görünüyor.
Epidural neden olmuyormuş
Hayırlı olsun yeni eviniz:) ay bn napcam peki genel anestezi yi bünye kaldırmıyor alerjim mi ne varmış epidural de boyle riski var . Spinal oluyomu acep fark varmıAncak yazabildim,bu hafta sonu ev taşıdım ve çok yoruldum,neyse.kan sulandirici igne ile epidural riskli imiş.kan kaybı yasanabilirmis.kalp damar cerrahına gitmistim geçen ay,hoca da aynı şeyi söyledi.
Kaçıncı haftada bıraktı ve doğum kaçıncı haftada oldu ? Bisi daha var kaç geninde pıhtılaşma vardiKizkardesim clexan kullanırken normal doğum yaptı. Yalnız doktorlar çok sıkı takip ettiler.
Ayrıca epidural sezaryen ile de ben yaptım hiç bir sorun yaşamadım.
Ya pardon iğneyi vurmaya devam ederken mi normal yaptı anlamadm suan :/Kizkardesim clexan kullanırken normal doğum yaptı. Yalnız doktorlar çok sıkı takip ettiler.
Ayrıca epidural sezaryen ile de ben yaptım hiç bir sorun yaşamadım.
Selam... Bnde 9 aay 0.4 clexane ıgneyı kullananlardanım 40 haftalıkken normal dogum dıe gıttım hastaneye doktorum gebelıgım basından berı normal dogum dedı hep zaten yanı Bı zararı yok demıstı dogumdan 24 saat once yapma ıgne demıstı ama Bnım sancım geldi ıgneyı yaptıgım gun suyumda geldı 2 gun kendı sancım hem suni sancıyka doyurmaya calıstım sancım ve acılmam yeteri kadar olmadı ve sezaryenle dogum yapmak zorunda kaldım yanı doktorlar son ana kadar normal dogum olsun dıe ugrastı corasprını Bı hafta onceden kestikten sonra ıgneneın etkisi 24 saat saten etkili olan coraspin ınsalah senın kolay gecer dogumun alırsın yavrunu kucagınakizlar gunaydin:)
Clexan 0,4 kullaniyorum. Aslinda hic risk almamak icin hep sezeryan dusunmustum basindan beri. Ama dogumda esimi mutlaka ve mutlaka yanimda istiyorum. Hastanemde normal dogumlarda eslerin girebildigini ancak sezeryanda izin verilmedigini ogrendim.
Clexan kullanip normal dogum yapanlar nasil bir yol izlediler? İgneyi biraktilar mi? Kacinci haftada dogum gerceklesti? Kanama kontrolu nasil oldu?
Kan pihtilasmasi, tek ven tek arter, ve simdi rahim agzi yetmezligine bagli erken dogum risklerim var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?