L leydii69 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 142 48 Çarşamba 01:05 Konu Sahibi CherryCherryLady #21 CherryCherryLady .!.: Bu ay da olmazsa 6.aya giricez reglim şuan 1 gün gecikti bugün yarın belli olur. Hala umudum az da olsa var :) Genişletmek için tıkla... İçinizi ferah tutun bizimde bir sorun olmamasına rağmen 6 ay olmamıştı stres en baş engel unutmayın
CherryCherryLady .!.: Bu ay da olmazsa 6.aya giricez reglim şuan 1 gün gecikti bugün yarın belli olur. Hala umudum az da olsa var :) Genişletmek için tıkla... İçinizi ferah tutun bizimde bir sorun olmamasına rağmen 6 ay olmamıştı stres en baş engel unutmayın
Y Yagmur9091 Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2023 281 60 24 Çarşamba 11:54 Konu Sahibi CherryCherryLady #22 CherryCherryLady .!.: Bu ay da olmazsa 6.aya giricez reglim şuan 1 gün gecikti bugün yarın belli olur. Hala umudum az da olsa var :) Genişletmek için tıkla... Bende 1,5 yıldır olmuyor bir sebepi var mı peki sizin İnşallah canım bu ay hamilesindir
CherryCherryLady .!.: Bu ay da olmazsa 6.aya giricez reglim şuan 1 gün gecikti bugün yarın belli olur. Hala umudum az da olsa var :) Genişletmek için tıkla... Bende 1,5 yıldır olmuyor bir sebepi var mı peki sizin İnşallah canım bu ay hamilesindir