- 13 Temmuz 2024
- 25
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi CherryCherryLady
Herkese merhaba , regl günüm yarın ama kasıklarımda birkaç gündür inceden sancılar olduğu için dayanamadım test yaptımbaşta birşey yoktu fakat yarım saat 40 dk sonra belirginleşen ve durdukça koyulaşan bir çizgi var şuanda daha önce bu şekilde gebelik öğrenen var mı acaba ? Biliyorum kuruma çizgisi ama bir umut işte
Hahaha inanın ben de aynı şekilde denedim bu süreç kafayı yedirtecek banaBenimde testlerimde acaba kuruma çizgisimi şüphesi yaşadığım oluyor ilk 10 dakika içinde çok çok silik hayalet çizgi görüyorum birkaç saat sonra bi bakıyorum çizgi baya bi netleşmiş oluyor tabi bu marka değil normal kaset testler ve artık saçmalamaya başladım burda birkaç gönderide gördüm kuruma çizgisi değilse su damlatınca geçmiyomuş diye onu bile denedimumarım sizinde bebişiniz sizinledir
Merhaba , yorum için teşekkür ederim. Aslında bahsettiğim çizgisi bu + gibi olması gerekiyorNormalde kuruma cizgisi derdim ama senin testin gayet positif çıkmış.
Bukadar net ve koyu kuruma cizgisi hiç görmedim
Sizi çok iyi anlayabiliyorumHahaha inanın ben de aynı şekilde denedim bu süreç kafayı yedirtecek banaay inşallah ya bebişlerimiz bizimledir
Merhaba , yorum için teşekkür ederim. Aslında bahsettiğim çizgisi bu + gibi olması gerekiyor
Merhaba , yorum için teşekkür ederim. Aslında bahsettiğim çizgisi bu + gibi olması gerekiyor
Merhaba canım seni hayal kırıklığına uğratmak istemem bu bariz kutuma çizgisi kendimden biliyorum kaç defa yanlış pozitif çıkıp hüsrana uğradım bir bilsen.Özellikle bu clear Blue marka pişmanlıktır.Tabi inşallah biz yanılırız ama bir umut işte insan pozitif görmek istiyor.İnşallah bebeğin seninledir canım da biz yanılırız bu defa daHerkese merhaba , regl günüm yarın ama kasıklarımda birkaç gündür inceden sancılar olduğu için dayanamadım test yaptımbaşta birşey yoktu fakat yarım saat 40 dk sonra belirginleşen ve durdukça koyulaşan bir çizgi var şuanda daha önce bu şekilde gebelik öğrenen var mı acaba ? Biliyorum kuruma çizgisi ama bir umut işte
Herkese merhaba , regl günüm yarın ama kasıklarımda birkaç gündür inceden sancılar olduğu için dayanamadım test yaptımbaşta birşey yoktu fakat yarım saat 40 dk sonra belirginleşen ve durdukça koyulaşan bir çizgi var şuanda daha önce bu şekilde gebelik öğrenen var mı acaba ? Biliyorum kuruma çizgisi ama bir umut işte
Ah ya çok geçmiş olsun, sağlıkla gelir inşallah. Clear Blue daha almıyım o zaman. Bugün zaten predictor yaptım negatifti. Bugünden sonrası gecikme benim. Anlamadığım yanı 6.aya giricez biz de deniyoruz 6 ayda tam 3 kere yaklaşık bir hafta kadar geciktim. Her defasında dedim herhalde bu sefer olacak çünkü asla regli geciken birisi değilim -1 +1 yaklaşık 30 günde bir olurum sanırım stres etki ediyorAnladim. Ozaman gebelik yok galiba.
Ben şahsen artık Clear Blue markasına güvenmiyorum.
Gecen tüp bebek denememde bana resmen positif gösterdi hemde 3 farkli testle ama sonuç koca bir sifir olmuştu
Çok teşekkür ederim yorumunuz için sanırım ilk testimdi clearblue 2li paket almıştım ve son olacak :)Muhtemelen kuruma çizgisidir. Testin okuma süresi geçtikten sonra neredeyse tamamen net şekilde artı çıkaran 3 testim negatifti. Eğer net şekilde zamanında çıkmadıysa dikkate almayın. Clearblue’nun bu testleri bununla ünlü çünkü :)
Öyleymiş evetMalesef negatif.
Merhaba çok tatlısınız inşallah demek isterim ama predictor negatif bugünMerhaba canım seni hayal kırıklığına uğratmak istemem bu bariz kutuma çizgisi kendimden biliyorum kaç defa yanlış pozitif çıkıp hüsrana uğradım bir bilsen.Özellikle bu clear Blue marka pişmanlıktır.Tabi inşallah biz yanılırız ama bir umut işte insan pozitif görmek istiyor.İnşallah bebeğin seninledir canım da biz yanılırız bu defa da
Asla regli geciken biri olmayabilirsin ozamanlar bebek dusunmuyordun çünkü. Beklenti içinde olduğun için stres oluyorsun ister istemez ve kendini çok dinliyorsun tüm bunlar reglinin gecikmesine sebep oluyor. Hepimiz geçtik bu yollardan, tek çözüm relax olmak.Ah ya çok geçmiş olsun, sağlıkla gelir inşallah. Clear Blue daha almıyım o zaman. Bugün zaten predictor yaptım negatifti. Bugünden sonrası gecikme benim. Anlamadığım yanı 6.aya giricez biz de deniyoruz 6 ayda tam 3 kere yaklaşık bir hafta kadar geciktim. Her defasında dedim herhalde bu sefer olacak çünkü asla regli geciken birisi değilim -1 +1 yaklaşık 30 günde bir olurum sanırım stres etki ediyor
Asla regli geciken biri olmayabilirsin ozamanlar bebek dusunmuyordun çünkü. Beklenti içinde olduğun için stres oluyorsun ister istemez ve kendini çok dinliyorsun tüm bunlar reglinin gecikmesine sebep oluyor. Hepimiz geçtik bu yollardan, tek çözüm relax olmak.
Evet canım bu testler pişmanlık net. Kaç aydır deniyorsunuzMerhaba çok tatlısınız inşallah demek isterim ama predictor negatif bugünöyleymiş evet daha da kullanmam sanırım
Bu ay da olmazsa 6.aya giricezEvet canım bu testler pişmanlık net. Kaç aydır deniyorsunuz