• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ClearBlue (ovulasyon testi) Hakkında Yorumlarınız?

İyi yapmışsın , inşallah bu test sana sebep olur da bu ay mutlu haberi alırsınız. Bende sürekli " Rabbim sen isteyen herkesi bu duygudan mahrum bırakma " diye dua ediyorum.
Hiç bi sorunun yoksa bebişin gelmek için doğru zamanı bekliyodur, birazda takmamak gerekiyormuş ama elde değil diyorsun biliyorum..
Gelişmelerden beni de haberdar et , soğan ve keçiboynuzu kürünüde tavsiye ederim, biz aynı zamanda bu kürleri de uygulayabildğimiz kadar uyguladık. :)

Hayırlı haberlerini alırız inşallah .:KK54:
Saol canim amin insallah tum isteyenlerin bazina gelir bu mutlu minik guzellik..
Sogan kuru uyguluyorum ama keciboynuzunu bilmiyorum nasil yapacagimi

fermante fermante

Sen suan ilaç kullanıyosan soğan suyunu mutlaka doktoruna danış, belki önermez.. keçi boynuzu kürüde şöyle ; 6 -8 adet keçiboynuzu 2,5 bardak suda kaynatıp biraz beklettik, eşim sabah aç karnına ve gece yatarken içti, ama beter bi kokusu var..
ibrahim Saraçoğlu nun sitesinden de bakabilirsin.

Sen hangisini kullandın ? Clearblue da + yada - yok.

O yüzden daha anlaşılır, boş bir daire , yanıp sönen gülen yüz ve sabit gülen yüz çıkıyor sonuç olarak.. sabit yanan gülen yüzde ekrandan 2 gün silinmiyor.. o günlerde birliktelik bebek şansını arttırıyor, biraz pahalı ama bence değer...

Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah..

Sevgili saricivciv,

Clearblue markasını araştırken senin yazına denk geldim. Sanırım sende başarılı olmuşsun. Allahsağ salim kucağına almayı nasıp etsin. Bende sipariş vermek için girdiğimde 2 farklı ürünü var.
Dijital Ovülasyon Testi ve Çift hormon digital ov. testi
acaba sen hangisini aldın...
şimdiden tesekkürler

Sevgili saricivciv,

Clearblue markasını araştırken senin yazına denk geldim. Sanırım sende başarılı olmuşsun. Allahsağ salim kucağına almayı nasıp etsin. Bende sipariş vermek için girdiğimde 2 farklı ürünü var.
Dijital Ovülasyon Testi ve Çift hormon digital ov. testi
acaba sen hangisini aldın...
şimdiden tesekkürler

Merhaba,
Âmin tesekkür ederim inşallah sağlıkla doğar çünkü şu sıralar ciddi düşük riski yaşıyorum ve hiç hareket etmeden yatıyorum :KK43:
Çok üzücü ve kötü bi durum, rahim ağzı yetmezliği çıktı bende..
Ben çift hormon göstergeli olanını almıştım üzerinde yeni yazıyodu..umarım sende en kısa zamanda hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın.

Merhaba,
Âmin tesekkür ederim inşallah sağlıkla doğar çünkü şu sıralar ciddi düşük riski yaşıyorum ve hiç hareket etmeden yatıyorum :KK43:
Çok üzücü ve kötü bi durum, rahim ağzı yetmezliği çıktı bende..
Ben çift hormon göstergeli olanını almıştım üzerinde yeni yazıyodu..umarım sende en kısa zamanda hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın.

Canım benim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın.
Bende bugün sipariş vermek istiyorum. Acaba sen hangi günleri değerlendirdin
sanırım boş daire sonra yanıp sönen gülen yüz ve gülen yüz şeklinde işaretler varmış
toplamda dört gün üst üste sorun olmazmı acaba tam gülen yüz olan zamanımı degerlendirsem acaba
birde adetinin kaçıncı gününde başladın. Benim adetim 27 gün veya 26 günde bir geliyor.

Şimdiden çok teşekkür ederim..

sanırım boş daire sonra yanıp sönen gülen yüz ve gülen yüz şeklinde işaretler varmış
toplamda dört gün üst üste sorun olmazmı acaba tam gülen yüz olan zamanımı degerlendirsem acaba
birde adetinin kaçıncı gününde başladın. Benim adetim 27 gün veya 26 günde bir geliyor.

Ya birde bu markanın 2 farklı internet sitesi var Acaba hangisi orjinal
....tr digeri ....turkiye olarak fiyat aynı bire 139 tl digeri 135tl
siz hangisinden aldıgınızı hatırlıyormusunuz.
:((

Benimde 26-27 günde 1 di.. Biz 8 yada 9.gunde basladık. İlk gün boş bir daire çıktı o gün ilişkiye girmedik, ertesi günde yanıp sönen gülen yüzü görünce bizde başladık çalışmaya, 4 gün üst üste denedik..sonra da beklenen adet tarihine kadar hiç bi girişimimiz olmadı..o ay da hamile kaldım, ama önemli olan hamile kalmak değil, sağlıkla kucaklarımıza almakmış..inşallah rabbim oğlumuzu bize bağışlar sağlıkla zamanında doğar..
Darısı da senin başına canım, allah gönlüne göre versin inşallah..

Benimde 26-27 günde 1 di.. Biz 8 yada 9.gunde basladık. İlk gün boş bir daire çıktı o gün ilişkiye girmedik, ertesi günde yanıp sönen gülen yüzü görünce bizde başladık çalışmaya, 4 gün üst üste denedik..sonra da beklenen adet tarihine kadar hiç bi girişimimiz olmadı..o ay da hamile kaldım, ama önemli olan hamile kalmak değil, sağlıkla kucaklarımıza almakmış..inşallah rabbim oğlumuzu bize bağışlar sağlıkla zamanında doğar..

Merhablar,

Nasılsınız, bebiginiz nasıl inşallah bir sorun yoktur. Sağ salim kucağınıza alır bu günleri kötü anı olarak kalır.

Ben bahsettiginiz testten aldım ilk gün benimde 11. gün boş daire çıktı ertesi günü yanıp sönen gülen yüz çıktı.
daha sonrada hep 12.13.14.15. yanıp sönen gülen yüz hiç sabit yüze geçmedi.
Acaba sen yanip sönen gördükten sonra tekrardan test yaptınmı sabit gülen yüzü görmüşmüşdün.
:(

Merhaba, durumumuzda bi değişiklik yok sürekli yatıyorum..inşallah dediğiniz gibi olur..

Bende yanıp sönen gülen yüzün göründüğü günden sonra sabit gülen yüz çıkmıştı,oda ekrandan2gün silinmemişti. Belki sizin yumurtlama gününüzde salgılanan hormonlar diğer bayanlara göre daha az olabilir..ama bence yumurtlama olmuş,inşallah o günleri değerlenditmişsinizdir.

kolay gelsin hanımlar. bende bu testi almayı planlıyorum.adet düzensizliğim yoktu. 2 aydan beri folik asit kullanıyorum. 2 yıllık evliyim. çocuk düşünmeye geçen ay başladık. testi aldığımda nasıl kullanıyım bugün reglimin 5. günü sizce geç mi kaldım.teşekkürler tekrar :)

Merhaba,
Amerikada yasiyorum ve Temmuzun 26'sinda Istanbul'a gelecegim. Isteyenlere clearblue dijital ovulasyon testi, gebelik testi, preseed jel gibi urunler getirebilirim. Ilgilenenler bana ozelden mesaj atabilir. Hem daha uygun fiyata hem de daha guvenilir urunler elde edebilirsiniz. Mesajlarinizi bekliyorum. En yakinda zamanda bebeklerinize kavusmaniz dilegiyle :)

Ben bu ay ilk defa clearblue çift hormon göstergeli testini kullandım. İlk guleryuz siklusun 15. Gunu gerçekleşti. Ovulasyondan sonra devam ettim teste, bu siklusta 2 defa daha guleryuz gördüm. Adetim 6 gün gecikti. Kan ve idrar testi negatif. Böyle şeyler yaşayan var mı?

Ben bu ay ilk defa clearblue çift hormon göstergeli testini kullandım. İlk guleryuz siklusun 15. Gunu gerçekleşti. Ovulasyondan sonra devam ettim teste, bu siklusta 2 defa daha guleryuz gördüm. Adetim 6 gün gecikti. Kan ve idrar testi negatif. Böyle şeyler yaşayan var mı?
merhaba, bende bu ay clearblue yumurtlama testi kullanıyorum, 11.günümdeyim henüz boş daire ile bakışmaktayım:)siz ne durumdasınız merak ettim:)sevgiler

Kızlar acill yardım adetim en az 27 gün en çok 31 gün sürer clear blue ov. Testi kullanmaya 11. Günde başladım sizce geç mi kaldım bugün 15. Gün hala gülen yüzü göremedim ne yapacağım :-(

Merhablar,

Nasılsınız, bebiginiz nasıl inşallah bir sorun yoktur. Sağ salim kucağınıza alır bu günleri kötü anı olarak kalır.

Ben bahsettiginiz testten aldım ilk gün benimde 11. gün boş daire çıktı ertesi günü yanıp sönen gülen yüz çıktı.
daha sonrada hep 12.13.14.15. yanıp sönen gülen yüz hiç sabit yüze geçmedi.
Acaba sen yanip sönen gördükten sonra tekrardan test yaptınmı sabit gülen yüzü görmüşmüşdün.
:KK43:

Merhaba, durumumuzda bi değişiklik yok sürekli yatıyorum..inşallah dediğiniz gibi olur..

Bende yanıp sönen gülen yüzün göründüğü günden sonra sabit gülen yüz çıkmıştı,oda ekrandan2gün silinmemişti. Belki sizin yumurtlama gününüzde salgılanan hormonlar diğer bayanlara göre daha az olabilir..ama bence yumurtlama olmuş,inşallah o günleri değerlenditmişsinizdir.

bakırköy,
bakırköyden bulabilirsin birsürü elbise türü şeyler

ben üç beş tane mini şort ve mini etek aldım, geçen sene üç beş mini elbise almıştım. bunları söylerken öylesine almadım balayını düşünerek almıştım. elbiselerin hepsini trendyol ve markafoni gibi sitelerin kampanyalarını takip ederek aldım. şortlarımı yenibosnada starcty var orada koton outlet i var geçen yaz sonu inanılmaz indirimli almıştım 10 tl ye aldım şortlarımı. sortların üstüne giyeceğim bi kaç mini bluz almıştım onları da aynı yerden yine çok ucuza kapatmıştım :) geceliklerimin bir kısmını ayyıldızdan bir kısmını kom dan bir kısmını victorias secretten aldım yaklaşık 8-9 geceliğim var sabahlığıyla takım. bikin ise eskilerim var onun yenisini alamadım henüz. böyle yani umarım yardımcı olmuştur.

Merhaba arkadaslar ozellikle saricivciv87 saricivciv87 bu testi aldigin testin adresini ve resmini yukleyebilir misin?
Bu arada biraz gec oldu ama cevaplar icin tesekkurler.
Ayrica sen bos daireden sonraki gun yanip sonen yuz cikinca 4 gun ust uste denedik ve hamile kaldim demissin birde 2 gun gulen yuz sabitti ve silinmedi demissin.
4 gun ust uste denedigin gunler yanip sonen gulen yuzlerde mi sabit gulen yuzde miydi?
Simdiden cok tesekkurler

Back