- 4 Aralık 2024
- 845
- 509
- 18
- 36
İnan ki ne diyeceğimi bilemiyorum normalde hiç çıkarmıyor bende yoksa başka bir marka testle tekrar yapın testinizi gününüzde geçmiş dilerim vardır Rabbim gönlünüzdekini nasip eylesin inşallahYa burda yazılanlankarı okuyorum böyle çıkabiliyormuş aklım çok karışık artık
Merhabalar bende adete 5 gün kala bu testten yaptım silik çıktı. Yine adete 3 gün kala yaptım öncekine göre biraz belirgindi yine de silikti. Adete 1 gün kala dijital testten yaptım hamile 2-3 yazıyordu. Bence siz de hamile gibisiniz inşallah öyledirCanım hamile misin bende de aynısı çıktı
Kızlar bunu aldım ama yapmaya korkuyorumMerhabalar bende adete 5 gün kala bu testten yaptım silik çıktı. Yine adete 3 gün kala yaptım öncekine göre biraz belirgindi yine de silikti. Adete 1 gün kala dijital testten yaptım hamile 2-3 yazıyordu. Bence siz de hamile gibisiniz inşallah öyledir
Ve sabah afedersin sapsarı kustum Miğdem çok bulandı ve afedersiniz ishal olmuşum acaba bu da bir belirti miMerhabalar bende adete 5 gün kala bu testten yaptım silik çıktı. Yine adete 3 gün kala yaptım öncekine göre biraz belirgindi yine de silikti. Adete 1 gün kala dijital testten yaptım hamile 2-3 yazıyordu. Bence siz de hamile gibisiniz inşallah öyledir
İnşallah pozitif çıkarKızlar bunu aldım ama yapmaya korkuyorumya pas enceinte yazarsa
Canım o testini atarmısın sana zahmetMerhabalar bende adete 5 gün kala bu testten yaptım silik çıktı. Yine adete 3 gün kala yaptım öncekine göre biraz belirgindi yine de silikti. Adete 1 gün kala dijital testten yaptım hamile 2-3 yazıyordu. Bence siz de hamile gibisiniz inşallah öyledir
Naptın yaptın mı ya merak ediyorumCanım o testini atarmısın sana zahmet
Bunu aldım ama yapmaya korkuyorumNaptın yaptın mı ya merak ediyorum
Aynısı haftalar 2-3 haftalık yazıyor onda sende de varsa öyle yazafVe sabah afedersin sapsarı kustum Miğdem çok bulandı ve afedersiniz ishal olmuşum acaba bu da bir belirti mi
Aynısı haftalar 2-3 haftalık yazıyor onda sende de varsa öyle yazafVe sabah afedersin sapsarı kustum Miğdem çok bulandı ve afedersiniz ishal olmuşum acaba bu da bir belirti mi
Korkma kalk yap kiz tecrübeyle sabit var sen hamilesin bence eğer pas çıkarsa bı kaç gün sonra yap adetin 2.gunu negatif çıktı 7.gunu pozitif oldu erkeni aldığım haldeBunu aldım ama yapmaya korkuyorum
İnşallah da gidip ucu olanı alim bakim sonra bunu yapimAynısı haftalar 2-3 haftalık yazıyor onda sende de varsa öyle yazaf
Ay bilmiyorum ya yapsamın yapmasam mıAynısı haftalar 2-3 haftalık yazıyor onda sende de varsa öyle yazaf
Korkma kalk yap kiz tecrübeyle sabit var sen hamilesin bence eğer pas çıkarsa bı kaç gün sonra yap adetin 2.gunu negatif çıktı 7.gunu pozitif oldu erkeni aldığım halde
Yok kız alma bu haftası zaten çıkıyor yan tarafına bak yazar doğru aldınİnşallah da gidip ucu olanı alim bakim sonra bunu yapim
Kız kalk yapsanaAy bilmiyorum ya yapsamın yapmasam mı
Bugün çok tualete gittim acaba çıkarım ay ölücem heyecandan bu test biraz pahalı ya acaba ucuz olana alıp silik varsa bunu yapsam diyorumKız kalk yapsana
Allah Allah bilmiyorum saat iki de eczane açlılıyor ben gidim ucuz olanı alim bakim bir silik görürsem yapim bunuAyy benim yaptığım zaman aklıma geldi ilk hamile yazısını gördüm şok oldum sonra 1-2 görünce 3 tane pas çıkınca 4 .de pozitifi buldum
Evet pahalı ama kesin çözüm luclerdeki alsaydin o doğru ama yap artık benceBugün çok tualete gittim acaba çıkarım ay ölücem heyecandan bu test biraz pahalı ya acaba ucuz olana alıp silik varsa bunu yapsam diyorum
Lucler uzak kalıyor ya baya bizeEvet pahalı ama kesin çözüm luclerdeki alsaydin o doğru ama yap artık bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?