Clearblue gebelik testi

Ya burda yazılanlankarı okuyorum böyle çıkabiliyormuş aklım çok karışık artık
İnan ki ne diyeceğimi bilemiyorum normalde hiç çıkarmıyor bende yoksa başka bir marka testle tekrar yapın testinizi gününüzde geçmiş dilerim vardır Rabbim gönlünüzdekini nasip eylesin inşallah

Canım hamile misin bende de aynısı çıktı
Merhabalar bende adete 5 gün kala bu testten yaptım silik çıktı. Yine adete 3 gün kala yaptım öncekine göre biraz belirgindi yine de silikti. Adete 1 gün kala dijital testten yaptım hamile 2-3 yazıyordu. Bence siz de hamile gibisiniz inşallah öyledir

Kızlar bunu aldım ama yapmaya korkuyorum ya pas enceinte yazarsa

Eklentiler

• image.jpg
    239,1 KB · Görüntüleme: 10
Ve sabah afedersin sapsarı kustum Miğdem çok bulandı ve afedersiniz ishal olmuşum acaba bu da bir belirti mi

Canım o testini atarmısın sana zahmet

Ve sabah afedersin sapsarı kustum Miğdem çok bulandı ve afedersiniz ishal olmuşum acaba bu da bir belirti mi
Aynısı haftalar 2-3 haftalık yazıyor onda sende de varsa öyle yazaf
Bunu aldım ama yapmaya korkuyorum
Korkma kalk yap kiz tecrübeyle sabit var sen hamilesin bence eğer pas çıkarsa bı kaç gün sonra yap adetin 2.gunu negatif çıktı 7.gunu pozitif oldu erkeni aldığım halde

Ay bilmiyorum ya yapsamın yapmasam mı

Ayy benim yaptığım zaman aklıma geldi ilk hamile yazısını gördüm şok oldum sonra 1-2 görünce 3 tane pas çıkınca 4 .de pozitifi buldum

Ayy benim yaptığım zaman aklıma geldi ilk hamile yazısını gördüm şok oldum sonra 1-2 görünce 3 tane pas çıkınca 4 .de pozitifi buldum
Allah Allah bilmiyorum saat iki de eczane açlılıyor ben gidim ucuz olanı alim bakim bir silik görürsem yapim bunu

Bugün çok tualete gittim acaba çıkarım ay ölücem heyecandan bu test biraz pahalı ya acaba ucuz olana alıp silik varsa bunu yapsam diyorum
Evet pahalı ama kesin çözüm luclerdeki alsaydin o doğru ama yap artık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…