Clearblue gebelik testi

Kaç dk sonra çıktı benimde Aralık ayındaki yarım saat sonra çıkmıştı buna benziyor kuruma cizgisiydi en sağlıklısı dijital gebelik testi direk ne olduğu cikiyor

Eklentiler

• IMG_1255.jpeg
    179,1 KB · Görüntüleme: 21
Canım sen benimle aynı olan testi adetten kaç gün sonra yaptın

Var bence çünkü benimkide ilk silikti yarım saat sonra çizgi belirginlesmis ti

Adete 1 gün kala yaptım ve bu şekilde çıktı son 6 gün önce yapılan test bu
Evet ondan aldım bir tane daha var dijital o daha iyi ama biraz daha geçsin öyle mi yapsam net çıkması için negatif görürsem çok üzülürüm artık

Evet ondan aldım bir tane daha var dijital o daha iyi ama biraz daha geçsin öyle mi yapsam net çıkması için negatif görürsem çok üzülürüm artık
Adetin ne zaman bende lekelenme yaşadığım için de belkide gerçi bı anda kanama oldu ondan sonra sadece 1 gün sürdü kanamadan 3 gün sonra pozitif gördüm negatif çıkarsa üzülmeyin çünkü bu dijitaller hassas olduğu için geç çıkarıyor ama sizin test aynı benim test gibi

18 şubatta olmam gerekiyor normalde

Bu testi ne zaman yaptın sanırım geç döllenme senin ondan silik çıkıyor benim adetten 3 gün önce yerleşme kanaması yaşadım
Dün yaptım yani adetimden 2 gün geçmişti ama ondan önce de test yaptım adet günü yine pozitif di aynı böyle ama o biraz daha geç çıktı

Dün yaptım yani adetimden 2 gün geçmişti ama ondan önce de test yaptım adet günü yine pozitif di aynı böyle ama o biraz daha geç çıktı
Luclerdeki testten alsana normal onda daha net çıkıyor çizgi testlerin algıları çok farklı hep

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-08-17-00-07-328_com.miui.gallery.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_2025-02-08-16-59-03-442_com.whatsapp.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 14
İlk defa görüyorum eczanelerde var mı
Precition eczaneden aldim bu marka luclerden almıştım bu marka asla ne kuruma çizgisi ne de yalancı çıkarıyor bununla öğrendim ilk hamileligimi adete 3.gun kala

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-28-22-08-47-338_com.android.chrome.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 16
Precition eczaneden aldim bu marka luclerden almıştım bu marka asla ne kuruma çizgisi ne de yalancı çıkarıyor bununla öğrendim ilk hamileligimi adete 3.gun kala
Allah Allah bu luclerdemi var yarın ilk işim almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…