• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clearblue gebelik testi

maycat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2024
1
0
1
Merhaba kizlar,
Bugun clearblue dan aldigim gebelik testini yaptim sonuc resimdeki gibi cikti. Gebe olma ihtimalim var mi acaba? Bu testle ilgili tecrubeleriniz nasildi . Reglim yarin olacak, bu sebeple silik cikmis olabilir mi diye dusunuyorum
D6F64C40-456F-45F3-8143-6C5F01B56268.jpeg

Eklentiler

• IMG_1160.jpeg
    IMG_1160.jpeg
    146,4 KB · Görüntüleme: 64
Ben hiç bu çizgili çıkandan almadan normal clearbluenun iki düz çizgili olandan aldığım için bir fikrim yok ama silik ve yarım çıkmış isterseniz yarın başka bir model testle testinizi tekrar edin

Ben hiç bu çizgili çıkandan almadan normal clearbluenun iki düz çizgili olandan aldığım için bir fikrim yok ama silik ve yarım çıkmış isterseniz yarın başka bir model testle testinizi tekrar edin
Benim böyleydi modeli

Eklentiler

• IMG_5623.jpeg
    IMG_5623.jpeg
    307,8 KB · Görüntüleme: 64
He tamam canım anladım çok sagol ne bilim artık çok istediğimden yanlış anlıyorum kusura bakma 😘❤️ sence var gibi mi duruyor
Yok canım ne kusuru Estagfurullah bence var daha adetiniz de geçmediği için ondan silik çıkmış bir iki güne kadar testi tekrarlayın yada sabah ilk idrarla yapın dilerim hayırlı güzel sonuçlar alırsınız Rabbim hayırlı sağlıklı güzel evlatlarla kucağınızı doldursun inşallah 🤲💕🥰

Yok canım ne kusuru Estagfurullah bence var daha adetiniz de geçmediği için ondan silik çıkmış bir iki güne kadar testi tekrarlayın yada sabah ilk idrarla yapın dilerim hayırlı güzel sonuçlar alırsınız Rabbim hayırlı sağlıklı güzel evlatlarla kucağınızı doldursun inşallah 🤲💕🥰
Allah razı olsun canım benim inşallah ❤️❤️☺️☺️

Canım ben aynı seninkinden aldım dün adetim 3 gün gecikti böyle çıktı nedir bu sence
Pozitif değilse niye bu çizgi çıkıyor anlamadım yoksa çıkmaz ben daha önce yaptım yoksa hiç böyle silik bile değil adetiniz de gecikmiş gebelik olabilir diye düşünüyorum ben 🥰

Kuruma çizgisi falan mı
Bende hiç kuruma falan çıkmıyor bu bariz belli inşallah vardır bu markanın dijitali testi var yarın bulabilirsen onu dene bakalım bu model varsa kesin çıkartır gebelik haftasını bile gösteriyor bu yoksa da negatif çıkar bir yap bakalım dilerim vardır Allah’ın izniyle inşallah 🤲

Eklentiler

• IMG_5676.jpeg
    IMG_5676.jpeg
    142,9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_7122.jpeg
    IMG_7122.jpeg
    126,4 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba kizlar,
Bugun clearblue dan aldigim gebelik testini yaptim sonuc resimdeki gibi cikti. Gebe olma ihtimalim var mi acaba? Bu testle ilgili tecrubeleriniz nasildi . Reglim yarin olacak, bu sebeple silik cikmis olabilir mi diye dusunuyorumEki Görüntüle 3380156
Artı işareti kaç dkda çıktı ilk 5 dk dan sonrası kuruma oluyor dijital gebelik testi var bunların onu alıp deneyin benim böyleydi ilk dk da çıkmıştı adetin 7.gunu dijitalde pozitifi gördüm adetin 7.gunune kadar hep negatifti 9.gunu kanamam oldu bı anda düşük yaptım

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-10-15-22-12-379_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-02-10-15-22-12-379_com.whatsapp.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2025-02-08-16-58-37-810_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-02-08-16-58-37-810_com.whatsapp.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 22
Canım ben aynı seninkinden aldım dün adetim 3 gün gecikti böyle çıktı nedir bu sence
Kaç dk sonra çıktı benimde Aralık ayındaki yarım saat sonra çıkmıştı buna benziyor kuruma cizgisiydi en sağlıklısı dijital gebelik testi direk ne olduğu cikiyor

Artı işareti kaç dkda çıktı ilk 5 dk dan sonrası kuruma oluyor dijital gebelik testi var bunların onu alıp deneyin benim böyleydi ilk dk da çıkmıştı adetin 7.gunu dijitalde pozitifi gördüm adetin 7.gunune kadar hep negatifti 9.gunu kanamam oldu bı anda düşük yaptım
Canım ilk böyle gördüm sonra çizgi tam belli oldu

Eklentiler

• IMG_1264.jpeg
    IMG_1264.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 20
Back