- 1 Şubat 2024
- 1
- 0
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hamile misin bende de aynısı çıktıMerhaba kizlar,
Bugun clearblue dan aldigim gebelik testini yaptim sonuc resimdeki gibi cikti. Gebe olma ihtimalim var mi acaba? Bu testle ilgili tecrubeleriniz nasildi . Reglim yarin olacak, bu sebeple silik cikmis olabilir mi diye dusunuyorumEki Görüntüle 3380156
Merhaba kizlar,
Bugun clearblue dan aldigim gebelik testini yaptim sonuc resimdeki gibi cikti. Gebe olma ihtimalim var mi acaba? Bu testle ilgili tecrubeleriniz nasildi . Reglim yarin olacak, bu sebeple silik cikmis olabilir mi diye dusunuyorumEki Görüntüle 3380156
Benim böyleydi modeliBen hiç bu çizgili çıkandan almadan normal clearbluenun iki düz çizgili olandan aldığım için bir fikrim yok ama silik ve yarım çıkmış isterseniz yarın başka bir model testle testinizi tekrar edin
Adetime 4 gün var ve böyle birşey çıktı anlamadımBen hiç bu çizgili çıkandan almadan normal clearbluenun iki düz çizgili olandan aldığım için bir fikrim yok ama silik ve yarım çıkmış isterseniz yarın başka bir model testle testinizi tekrar edin
Adet gününüz olduğu için böyle çıkmış olabilir iki gün sonra testi tekrarlayın kesin varsa net çıkar inşallahAdetime 4 gün var ve böyle birşey çıktı anlamadım
Adet günümde neden pozitif olsun kiAdet gününüz olduğu için böyle çıkmış olabilir iki gün sonra testi tekrarlayın kesin varsa net çıkar inşallah![]()
Yok hayır demek istediğim adetlerinize daha var ondan silik çıkmış adet gününüz geçerse daha net çizgi oluşacaktırAdet günümde neden pozitif olsun ki
He tamam canım anladım çok sagol ne bilim artık çok istediğimden yanlış anlıyorum kusura bakmaYok hayır demek istediğim adetlerinize daha var ondan silik çıkmış adet gününüz geçerse daha net çizgi oluşacaktır![]()
Yok canım ne kusuru Estagfurullah bence var daha adetiniz de geçmediği için ondan silik çıkmış bir iki güne kadar testi tekrarlayın yada sabah ilk idrarla yapın dilerim hayırlı güzel sonuçlar alırsınız Rabbim hayırlı sağlıklı güzel evlatlarla kucağınızı doldursun inşallahHe tamam canım anladım çok sagol ne bilim artık çok istediğimden yanlış anlıyorum kusura bakmasence var gibi mi duruyor
Allah razı olsun canım benim inşallahYok canım ne kusuru Estagfurullah bence var daha adetiniz de geçmediği için ondan silik çıkmış bir iki güne kadar testi tekrarlayın yada sabah ilk idrarla yapın dilerim hayırlı güzel sonuçlar alırsınız Rabbim hayırlı sağlıklı güzel evlatlarla kucağınızı doldursun inşallah![]()
Canım ben aynı seninkinden aldım dün adetim 3 gün gecikti böyle çıktı nedir bu senceBenim böyleydi modeli
Kuruma çizgisi falan mıBenim böyleydi modeli
Pozitif değilse niye bu çizgi çıkıyor anlamadım yoksa çıkmaz ben daha önce yaptım yoksa hiç böyle silik bile değil adetiniz de gecikmiş gebelik olabilir diye düşünüyorum benCanım ben aynı seninkinden aldım dün adetim 3 gün gecikti böyle çıktı nedir bu sence
Bende hiç kuruma falan çıkmıyor bu bariz belli inşallah vardır bu markanın dijitali testi var yarın bulabilirsen onu dene bakalım bu model varsa kesin çıkartır gebelik haftasını bile gösteriyor bu yoksa da negatif çıkar bir yap bakalım dilerim vardır Allah’ın izniyle inşallahKuruma çizgisi falan mı
Ya burda yazılanlankarı okuyorum böyle çıkabiliyormuş aklım çok karışık artıkPozitif değilse niye bu çizgi çıkıyor anlamadım yoksa çıkmaz ben daha önce yaptım yoksa hiç böyle silik bile değil adetiniz de gecikmiş gebelik olabilir diye düşünüyorum ben![]()
Artı işareti kaç dkda çıktı ilk 5 dk dan sonrası kuruma oluyor dijital gebelik testi var bunların onu alıp deneyin benim böyleydi ilk dk da çıkmıştı adetin 7.gunu dijitalde pozitifi gördüm adetin 7.gunune kadar hep negatifti 9.gunu kanamam oldu bı anda düşük yaptımMerhaba kizlar,
Kaç dk sonra çıktı benimde Aralık ayındaki yarım saat sonra çıkmıştı buna benziyor kuruma cizgisiydi en sağlıklısı dijital gebelik testi direk ne olduğu cikiyorCanım ben aynı seninkinden aldım dün adetim 3 gün gecikti böyle çıktı nedir bu sence
Canım ilk böyle gördüm sonra çizgi tam belli olduArtı işareti kaç dkda çıktı ilk 5 dk dan sonrası kuruma oluyor dijital gebelik testi var bunların onu alıp deneyin benim böyleydi ilk dk da çıkmıştı adetin 7.gunu dijitalde pozitifi gördüm adetin 7.gunune kadar hep negatifti 9.gunu kanamam oldu bı anda düşük yaptım