• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ClearBlue Digital Ovulasyon Testim

Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

sleek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
414
384
103
Herkese Merhaba;

Haziran ayinin sonundan beri bebek istiyoruz henüz 1 ayimiz geçti ve korunan taraf ben idim doğum kontrol hapini yarida biraktim ve temmuz ayinda 2 defa 10 gün arayla adet oldum ama çok şükür ki bu ay düzene girdi tam 30 gün arayla tekrar adet oldum ağustosun 14 unde ve bugün 12.günüm ClearBlue Digital Ovulasyon testi ile hamile kalanlarin çok fazla olduğu gerekçesi ile gidip 10'lu olanlarindan aldim. Ve 2 gün önce testi ilk kez yaptigimda sadece bos bir daire vardi ki bu yumurtlamanin henüz olmadigini gösteriyor,bende 1 gün ara ile yapmaya karar verdim ve bugün sabah ilk idrarimla testi tekrarladim ve fotoğrafta görüldüğü gibi tamamen gülen yüz cikti :) buda yumurtladigimi ve önümüzdeki 2 günün en verimli gün oldugunu iyi değerlendirmem gerektiğini gosteriyor ,e tabi sabah hemen bir calisma gerceklestirdik yarin sabah n olur n olmaz testi tekrarlayacagim ve tabi ki çalışmalara da devam edeceğiz,umarim bu test sayesinde güzel haberler verebilirim ;) bat tarihim 14 eylül bu arada.

Bu test ile olumlu sonuçlar alan arkadaşlar varsa paylasirlarsa çok sevinirim :) hepimize hem fikir hemde umut olur

Umarim isteyen herkes bebislerini ennn kisa surede kucaklarina alir

Eklentiler

• 20150826_153624.jpg
    20150826_153624.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 3.347
Merhaba ben de 2 aydır kullanıyorum bunu ama henüz pozitif haber veremiyorum :KK16: inşallah bu ay nasip olur

Evet 15 aylık evliyiz bir de benim düzensiz reglim onu da öğrenmek istiyordum. 26. Gün yumurtluyormuşum en azından onu öğrendim :)
Daha çok yeniymissiniz sizde hic merak etme eminim çok kisa bir sure içinde hamile kalacagina ve güzel haberler vereceğine ,bende iyiki almisim eğer internetten yaptigim teste guvenseydim 28 ağustos diyordu ama bu test ile 2 gün önce yumurtladigimi öğrendim en azindan biliyoruz hangi gün yumurtladigimizi :)

Daha çok yeniymissiniz sizde hic merak etme eminim çok kisa bir sure içinde hamile kalacagina ve güzel haberler vereceğine ,bende iyiki almisim eğer internetten yaptigim teste guvenseydim 28 ağustos diyordu ama bu test ile 2 gün önce yumurtladigimi öğrendim en azindan biliyoruz hangi gün yumurtladigimizi :)

Aminnn inşallah :)

CNm ilk idrar ile yaptım demişsin gebelik testleri ilk idrarla Yapılıyor ovulasyon testleri ilk idrarla yapılmıyor bıtanem ve hergun aynı saate yapmaya çalış sana tavsıyem günde bı kez yapıcaksın mesela akşam 5-6 gbı yap Allah gönlüne gore versın

CNm ilk idrar ile yaptım demişsin gebelik testleri ilk idrarla Yapılıyor ovulasyon testleri ilk idrarla yapılmıyor bıtanem ve hergun aynı saate yapmaya çalış sana tavsıyem günde bı kez yapıcaksın mesela akşam 5-6 gbı yap Allah gönlüne gore versın
Canim sitesinde ilk idrarla yapilan test sonucunun daha doğru gösterdiği yaziyor yoksa biliyorum gebelik testlerinin de ilk idrarla yapildigini :) inşallah canim amin :KK200:

Canim sitesinde ilk idrarla yapilan test sonucunun daha doğru gösterdiği yaziyor yoksa biliyorum gebelik testlerinin de ilk idrarla yapildigini :) inşallah canim amin :KK200:
canım hangi marka ovu testi kullanıyorsun bende haziran başından beri korunmayı bıraktım bu ay 3.adetimi gördüm üzerine ve bu sefer ovu testi ile takip etmek istedim laboquick marka aldım ve çok araştırdım bu konuyu ayrıca bunun kullanım klavuzundada kesinlikle ilk idrar ile yapılmaması gerektiği hormon dengesi bakımından aksam 5 gibi en iadel zaman olduğu belirtiliyor bence ilk idrar ile yapıyorsan gün içinde tekrar yeni derim öğlen sonu gibi kaçırdığın bir durum olmasın sonra....

Herkese Merhaba;

Haziran ayinin sonundan beri bebek istiyoruz henüz 1 ayimiz geçti ve korunan taraf ben idim doğum kontrol hapini yarida biraktim ve temmuz ayinda 2 defa 10 gün arayla adet oldum ama çok şükür ki bu ay düzene girdi tam 30 gün arayla tekrar adet oldum ağustosun 14 unde ve bugün 12.günüm ClearBlue Digital Ovulasyon testi ile hamile kalanlarin çok fazla olduğu gerekçesi ile gidip 10'lu olanlarindan aldim. Ve 2 gün önce testi ilk kez yaptigimda sadece bos bir daire vardi ki bu yumurtlamanin henüz olmadigini gösteriyor,bende 1 gün ara ile yapmaya karar verdim ve bugün sabah ilk idrarimla testi tekrarladim ve fotoğrafta görüldüğü gibi tamamen gülen yüz cikti :) buda yumurtladigimi ve önümüzdeki 2 günün en verimli gün oldugunu iyi değerlendirmem gerektiğini gosteriyor ,e tabi sabah hemen bir calisma gerceklestirdik yarin sabah n olur n olmaz testi tekrarlayacagim ve tabi ki çalışmalara da devam edeceğiz,umarim bu test sayesinde güzel haberler verebilirim :KK66: bat tarihim 14 eylül bu arada.

Bu test ile olumlu sonuçlar alan arkadaşlar varsa paylasirlarsa çok sevinirim :) hepimize hem fikir hemde umut olur

Umarim isteyen herkes bebislerini ennn kisa surede kucaklarina alir
Bu testi 1,5 yıla yakın kullaniyorum hamile değilim ama gerçek olarak.gününü veriyor güvenilir yani

gebelik testi ilk idrarla yapılır ovulasyon testi için her gün aynı saatte ama ilk idrarla yapılmaz. ben de testi kullandığım ikinci ay hamile kalmıştım. inşallah siz de en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz

canım hangi marka ovu testi kullanıyorsun bende haziran başından beri korunmayı bıraktım bu ay 3.adetimi gördüm üzerine ve bu sefer ovu testi ile takip etmek istedim laboquick marka aldım ve çok araştırdım bu konuyu ayrıca bunun kullanım klavuzundada kesinlikle ilk idrar ile yapılmaması gerektiği hormon dengesi bakımından aksam 5 gibi en iadel zaman olduğu belirtiliyor bence ilk idrar ile yapıyorsan gün içinde tekrar yeni derim öğlen sonu gibi kaçırdığın bir durum olmasın sonra....
Canim benim kullandigim marka ClearBlue Digital Ovulasyon Testi markalar arasında,acil ara en iyisi ama en pahali olanlarindan,ben hamilelik testi olarakta bu markanin aldim 4 gün önceden ogrenebiliyorsun,bu arada bu markanin sitesinde de prospektusunde de ilk idrarla yapilan testin en güvenilir sonuç verdiği yaziyor ama gün içinde de dilersen yapabilirsin sadece 4 saat idrarini yapmamis olan lazim,benben bugünde sabah ilk idrarim ile yaptim yine gülen yüz cikti zaten yumurtlamanin en yuksek 2 gunundeyim kesinlikle bu testi tavsiye ederim.

gebelik testi ilk idrarla yapılır ovulasyon testi için her gün aynı saatte ama ilk idrarla yapılmaz. ben de testi kullandığım ikinci ay hamile kalmıştım. inşallah siz de en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
Çok tesekkur ederim amin inşallah,ama bu markanin hem sitesinde hemde prospektusunde ilk idrar ile yapilan testin daha güvenli sonuç verdiği yaziyor yoksa gün içinde de yapılabilir tabiki sadece 4 saat idrarinizi yapmamis olmaniz gerekiyor,yani ben diğer ovu testlerin nasil işlediğini bilmiyorum ancak bu test için bu şekilde yapilmasi daha doğru olduğu için ben bu şekilde taptim hatta bu sabahtan yine testi tekrarladim yine gülen yüz cikti zaten yumurtlamanin en yuksek 2 gunundeyim :) umarim isteyen herkes en kisa surede bebislerine kavusur

Çok tesekkur ederim amin inşallah,ama bu markanin hem sitesinde hemde prospektusunde ilk idrar ile yapilan testin daha güvenli sonuç verdiği yaziyor yoksa gün içinde de yapılabilir tabiki sadece 4 saat
öyle yazıyorsa doğru yapmışsınız. kullandığım teste sabah yapmayın yazıyordu bu testler faydalı oluyor. her ay aynı gün yumurtlamadığını görüyorsun. mesela bende hamile kaldığım ay beş gün kadar geç yumurtlama oldu. test yapmasaydım o günü kaçırabilirdim.

Bu testi 1,5 yıla yakın kullaniyorum hamile değilim ama gerçek olarak.gününü veriyor güvenilir yani
Kesinlikle katiliyorum eğer internetten bakip takip etseydim yumurtlama günümü kaciriyormusum bu test sayesinde 2 gun erken olduğumu ogrendim

öyle yazıyorsa doğru yapmışsınız. kullandığım teste sabah yapmayın yazıyordu bu testler faydalı oluyor. her ay aynı gün yumurtlamadığını görüyorsun. mesela bende hamile kaldığım ay beş gün kadar geç yumurtlama oldu. test yapmasaydım o günü kaçırabilirdim.
Evet bende internetten bakip takip etseydim eğer yumurtlama günümü kaciriyormusum bu test ile 2 gün erken yumurtladigimi öğrendim bu yüzden çok faydali oldu umarim sonuçta iyi olur :)

Bende kesinlikkkle ilk idrarinizla yapmayiniz diye okumustum ama bu marka degisik sanirim dijital oldugu icin midir acep hamile haberinizi duyariz insallah

Canim benim kullandigim marka ClearBlue Digital Ovulasyon Testi markalar arasında,acil ara en iyisi ama en pahali olanlarindan,ben hamilelik testi olarakta bu markanin aldim 4 gün önceden ogrenebiliyorsun,bu arada bu markanin sitesinde de prospektusunde de ilk idrarla yapilan testin en güvenilir sonuç verdiği yaziyor ama gün içinde de dilersen yapabilirsin sadece 4 saat idrarini yapmamis olan lazim,benben bugünde sabah ilk idrarim ile yaptim yine gülen yüz cikti zaten yumurtlamanin en yuksek 2 gunundeyim kesinlikle bu testi tavsiye ederim.
ben artık bu ay laboquik i kullancagım çünkü netten toplu aldım ama hamilelik testi için bu markayı deneyeceğim.Bu arada adetin bittiği ilk günden itibarenmi yapmaya başlıyorsun bu testi yoksa tahmini ovu tarihine yaklaşmaya başlayıncamı veya belirtiler başlayıncamı.bazıları bu testleri adet bitiminden itibaren yapmaya başlyor ovudan sonra ki bir kaç gün bırakıp adete 10 gün kala tekrartlamaya devam ediyorlar böylece adete 2 kala bile hala yumurtlama gösteriyor ise bu hamilelik demekmiş.doğrumu acaba bu deneyen başka kimse var mı bunu....

bu testin strip kısmı biraz farklı mı sanki?
normalde idrar damlatılıyor ya o kısım yok sanki?

Bende kesinlikkkle ilk idrarinizla yapmayiniz diye okumustum ama bu marka degisik sanirim dijital oldugu icin midir acep hamile haberinizi duyariz insallah
Ekledigim dosyada kendi sitesinde yazan ayni zamanda proapektusunde de bu şekilde yaziyor,bence ilk idrarla yspilmaz denmesi çok saçma onun nasil bir aciklamasi olabilir ki sonuçta idrardan öğreniyoruz ve bütün gece boyunca idrara cikmadigimiz için idrarin vereceği seviye en yükseğe cikiyor ve bence gün içinde yapilan testten daha güvenilir olduğunu düşünüyorum ki bende o şekilde oldu ,inşallah inşallah Allah isteyen herkese versin

Eklentiler

• PhotoGrid_1440721369049.jpg
    PhotoGrid_1440721369049.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 364
Back