Cilt Bakımı Ürünleri Clean&clear Ürünleri...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
L

LayLayLomHop

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi LayLayLomHop
Arkadaşlar clean&clear ürünlerini kullananlar, memnun olanlar tavsiye edenler veya kesinlikle etmeyenler var mı?
Ben burun üzerinde siyah noktalar için kullanmayı düşünüyorum..
Önerirmisiniz.Hangi ürünleri işe yarıyor?
Bilgisi olanlar paylaşırsa çok memnun kalıcam a.s.

canım ben sabun, temizleyici, advantage akne jelini ve nemlendiricisini kullandım...hiçbirinden memnun kalmadım...hiç bir işe yaramıyor. aksine, sivilceleri yayıyor.

canım ben sabun, temizleyici, advantage akne jelini ve nemlendiricisini kullandım...hiçbirinden memnun kalmadım...hiç bir işe yaramıyor. aksine, sivilceleri yayıyor.

sürekli mi kullandın
hiçbirinin faydası olmadı yani öyle mi ? :1no2:

ben siyah noktalar için olan peeling ini kullanıyorum ardından da toniğini banyodan banyoya kullanıyorum genelde 2-3 günde 1 yani memnunum,ölü hücreleri temizliyor gerçekten de,ama ciltten cilde göre de değişiklik gösterebilir...

benim sadece burun üzerinde siyah noktalar beliriyo belirli aylarda cildimde kuru

peelingi iyi cnm tavsiye ederim :1hug: siyah noktalar için olan toniğini de kullanıyodum bitti gibi..baya temizliyo o da cildi ama tabi düzenli yapmak şart kaydirigubbakcemile5

düzenli yapmasına yaparımda yeter ki kurtulayım şundan Çok üzgünüm çoook

peeling siyah noktalara iyi gelmişti bana simdide akne onleyıcı serisinden temizleme jelini ve nemlendiricisini aldım nemlendirici hiçç iyi değil ama jelinden memnunum canım ama gurba prenses onun yerine biberiye sabunu kullan bosa para verme dedi

ben hiç beğenmiyorum faydası olduğunu da düşünmüyorum,özellikle peelinglerini
bir kremi vardı ama sivilce için sadece o güzeldi

benim cilt tipim tam yağlı bir cilt.clean clearın hemen hemen bütün ürünlerini kullandım sadece şunu söyleyebilirim siyah nokta serisi mükemmel.kalıbı toniği peeling temizleme jeli.aynı ürünü ablamda kullandı ama ona hiç iyi gelmedi.eğer cildiniz yağlı bir ciltse bu ürünü kullanın derim yoksa tahrişlere soyulmalara sebep olabilir cildiniz kaldırmayabilir.sengözlerimebaksanab

ben cilt temizleme toniğini kullanıyorum artık bindebir siyah noktam oluyo çok menmunum cildimde yağlı değil ayrıca normal kullandığın anda bile belli oluyo ama tabiki herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir canım mavi rengi kutunun.

Salisilik asit içeren yağsız bir nemlendiricisi var o fena değildi.

ya bence düzenli kullanımda faydalı hemde oldukta tavsiye ederim ama düzenli

Günlük siyah noktaları temizleme jelini kullandım bir ay önce. Yüzüm yağlanmıştı bir dönem .Bir kaç sivilcemde vardı. Bu ürünü kullanmamla birlikte siyah noktalarımdan kurtuldum

Çok memnunum , yüzümü gergin ve tertemiz yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…