clean clear siyah nokta temizleyicisi kullananlar

Canım meraba ne kdar kullandın bu ürünü .Bıraktıktan sonra tekrar çıkmaya başladı mı ?

Ben yeni aldım yani 1 ay olmuştur. Siyah noktamın olduğu yere öncelikle peeling uyguladım. Sonra bu losyonu sürdüm temizledi fakat 1hafta kullanmadım o ara siyah noktalarım yeniden çıktı aynı yerlerde. Sanıyorum sürekli kullanmak gerekli ama cildi kuruttuğu bilgisi doğru bayağı kurutuyor nemlendirici sürmk zorunda kalıyorum.

hımm anladım canım.Bu tekrar çıkma olayı benı delirtiyor zaten.En iyisi bir güzellik merkezine gitmek .Kökten çözüm

e
hımm anladım canım.Bu tekrar çıkma olayı benı delirtiyor zaten.En iyisi bir güzellik merkezine gitmek .Kökten çözüm

Kesinlikle öyle birde benim siyah noktalarım hep sivilceye dönüşüyor ve iz bırakıyor sonra başım onlarla belada

Beterin beteri var diyip gece vakti öyle teselli edlim kendimizi barii

ben aldım ve kullanmaya başladığım gibi yüzümde sivilce çıkarttı hemen bıraktım ayrıca çok yoğun farklı bi kokusu var yani çok kimyasal içerdiği kokusundan belli

Siyah noktalar, hepimizin derdi.. Senelerce cilt bakımına gittim, dünya para döktüm, illa yine oluyordu. Geçen sene Londra'dan tesadüfen bir cihaz aldım o da o sırada çok yerdiz ve gereksiz gibi gelmişti ya neyse.. Valla ogün bugündür sabah akşam elimde, yüz yıkama makinesi ama, masajlı yani sonic masaj diyor. Yüzümü yıkıyor, siyah nokta falan esamesi yok kurtuldum yani... Adı Missonic ama bilmem buraya geldi mi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…