clean clear siyah nokta temizleyicisi kullananlar

kesinlikle tavsiye etmem.ben kullanıyodum içindeki maddelerden dolayı hiç gözeneklerim açık olmadığı halde her yerimi delik delik etti..ne bir siyah noktayı yok etti ne de temizledi gözenelkerini açıyor kocaman nokta nokta sonra birde onları kapatmakla uğraşıyosun..çok şükür çabuk döndümde fazla zarar görmedim..bir de okadar para verdim..

bende kullandım ama hiçbi değişiklik olmadı ve sivilcelerim yayıldı. doktorum alkollü bi karışım verdi onuda kullandım ve bi işe yaramadı. siyah nokta banyo çıkışı sıkınca gidiyor ve bidaha çıkmıyor ama üzerine krem sürmek gerekiyor ben fucudin antibiyotikli die bi krem kullandım çok işe yaradı. siyah nokta ve sivilcelere müthiş. eile hekiminde yazdırabilirsiniz

Son düzenleme:
siyah nokta için en güzel şey içinde pütür pütür küçük tanecikler olan bir yüz temizleme jelini yüzde güzelce köpürtüp sonra da sırf bu is için aldığınız yumuşak diş fırcası ila hafifce cildi fırçalamak oluyor. yüzünüzü duruladıktan sonra anti bakteriel bi şeyle yüzünüzü silin ki sivilce oluşmasın. ben bunu denedim. memnun kaldım. uygulamak isteyenlere tavsiyem fırcalarken nazık olun.

Bende aldım 2 ay önce görünümünü azalttı ama geçirmedi bıraktıgımdada tekrar cogaldi suanda cok siyah noktam var caresi neyse bilen bizede söylesin

gözeneklerede bi öneriniz varmı yüzümdeki deliklerden nefret ediyorum.

siyah noktaları geçiriyor ama birden geçirdiği için boşluk kalıyor. sürekli kullanmak gerek ve sonrasında tonikle silmek, nemlendirmek gerekiyor.

bıraktığınız anda daha fena olur cildiniz.

betona porçöz döktüğünüzde ilk etapta bembeyaz yapar ama bir yandan da üzerindeki kaygan tabakayı söker. devamlı kullanmanız gerekir. kullanmayı bıraktığınız anda iki kat kir oluşur. bu da ona benziyor.

ben 4-5 sene önce kullanmıştım hiçbir işe yaramamıştı sonra kil kullanmaya başladım, kilin yüzdeki tüyleri çoğalttığını duydum ondan korkup kullanmadım şimdi ise haftada 1 yada 2 kez normal bir sabunla gözeneklerimi açıyorum sonra yarım çay kaşığı kahve,şeker,tuz,1 tatlı kaşığı limon suyu ve sütü karıştırıp yüzüme peeling yapıyorum ardından duruluyorum sonra ise yumurta akını yüzüme sürüp 15 dk bekletiyorum ardından tekrar durulayıp gül suyu (benim tercihim rosensenin gül suyu) yada soda ile siliyorum,işte hepsi bu. Çok yağlı ve çok sorunlu bir cilt tipim var bu formüller sayesinde üstesinden geliyorum

canım benim malesef siyah noktalara cidden çözüm yok sıkıcaksın clean clear ürnleri gzenklerimi açmıştı sadece benim değil etrafımdaki çoğu kişi böyle düşnüyordu kullanma bence ama siyah noktalara maalesef çözüm yok

Ben kuLLanıyorum. Hemde bu 3. kutum. 2 sene oLdu hemen hemen hergün dışarıya çıkarım hafifte oLsa makyaj yaparım. Akşam geLdiğimde yüzümü temizLemem gerekiyor önce kendime ait olan bir lifle ( sabun v.b hiç birşey sürmeden ) yüzümdeki pudra fondoten veya ne varsa temizliyorum. Tabii sert oluyor. Hemen ardından ısLak yüzüe Clean Clear Siyah Nokta.. Uyguluyorum. 5 dakike masaj yaparak uygulayıp yıkıyorum. Siyah noktam oLmadıgından o konuda birşey diyemem ama ciLdi gerçekten HARİKA yapıyorrr

bu markya karşı önyargım var nedense hiç bir işe yaradıgını sanmıyorum :)

Ben kullanmıştım oldukça da memnun kalmıştım gayet güzel temizliyo ama düzenli kullanmak lazım ..

temizleyicisi gözenekleri açıyor ve tonikleri de sıkılaştırmıyor....tek kelimeyle berbat... en iyi temizlik su ve kaliteli antibakteriyel sabunla olur onca kozmetik bana bunu öğrettihaftada bir de cilt tipinize göre doğal maske yaptınız mı tamamdır işte:13:krem falan faso fiso o kremi cilt emiyor ve anında karaciğere depoluyor...ne zararlı....nemlendirmek isterseniz buhar banyosu yapın krem filan sürmeyin güzelim tazecik cildinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…