Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
clean clear siyah nokta temizleyici si ni kullanan varmıı varsa sonuçlarını yazabilirmi???
Benim cildim yıllardır sivilce problemi yaşıyor bir ara roaccutane kullanmıştım geçmişti arada küçük küçük çene bölgemde çıkardı da eskisi gibi sorun edilecek türden değildi. 27 yaşındayım aptallık ettim gidip siyah nokta temizleme losyonu aldım. İyi demişti öğrencilerim. Çocukların aklına uydum. Sürünce ferahlatıyor diye önceleri güzel gibi gelmişti. Hiç gözeneklerim görülmezdi şimdi devasa gözeneklerim var resmen 5 günde çukurlaşacak kadar büyük gözeneklerim oldu o ürünün içinde her ne varsa cildimi rezil etti. lazer flnda yaptırmam imkanı yok bilmediğim şey daha kanıtlanmadı lazer operasyonların güvenilirliği. Şimdi ne yapıcam ben
???
clean clear siyah nokta temizleyici si ni kullanan varmıı varsa sonuçlarını yazabilirmi???
Canım meraba ne kdar kullandın bu ürünü .Bıraktıktan sonra tekrar çıkmaya başladı mı ?Arkadaşlar ben kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Cildinizi temizlediktem sonra kullanmak daha çok işe yarıyor sanırım benim burun çevremde çok siyah noktam vardı şuan peeling yaptıktan dınra onu kullandım ve hiç siyah noktam kalmadı