clean clear siyah nokta temizleyicisi kullananlar

clean and clear dan ben hiç memnun kalmamıştım hiçbi değişiklik olmamıştı yüzümde..

bende siyah nokta temizleyici peelingini kullandım hiç memnun kalmadım. hergün burun bölgeme peeling yaptım 2 ay geçmesine rağmen bi sonuç göremedim bence paranızı boşuna harcamayın gerçekten işe yaramıyor

Benim cildim yıllardır sivilce problemi yaşıyor bir ara roaccutane kullanmıştım geçmişti arada küçük küçük çene bölgemde çıkardı da eskisi gibi sorun edilecek türden değildi. 27 yaşındayım aptallık ettim gidip siyah nokta temizleme losyonu aldım. İyi demişti öğrencilerim. Çocukların aklına uydum. Sürünce ferahlatıyor diye önceleri güzel gibi gelmişti. Hiç gözeneklerim görülmezdi şimdi devasa gözeneklerim var resmen 5 günde çukurlaşacak kadar büyük gözeneklerim oldu o ürünün içinde her ne varsa cildimi rezil etti. lazer flnda yaptırmam imkanı yok bilmediğim şey daha kanıtlanmadı lazer operasyonların güvenilirliği. Şimdi ne yapıcam ben
???

Benim cildim yıllardır sivilce problemi yaşıyor bir ara roaccutane kullanmıştım geçmişti arada küçük küçük çene bölgemde çıkardı da eskisi gibi sorun edilecek türden değildi. 27 yaşındayım aptallık ettim gidip siyah nokta temizleme losyonu aldım. İyi demişti öğrencilerim. Çocukların aklına uydum. Sürünce ferahlatıyor diye önceleri güzel gibi gelmişti. Hiç gözeneklerim görülmezdi şimdi devasa gözeneklerim var resmen 5 günde çukurlaşacak kadar büyük gözeneklerim oldu o ürünün içinde her ne varsa cildimi rezil etti. lazer flnda yaptırmam imkanı yok bilmediğim şey daha kanıtlanmadı lazer operasyonların güvenilirliği. Şimdi ne yapıcam ben
???

bundan dolayı olduğuna eminmisiniz?

lise döneminde kullandım ucuz diye ama şuan çok pişmanım çünkü bu tür ürünlerin yararından çok zararı oluyor bence

clean clearın parlama karşıtı nemlendiricisini kullanıyorum sıfır yağ.çok memnunum.dediğinizi denedim ama fazla memnun kalmadım desem yeridir.ama niveanın pure effect hepsi 1 arada(temizleme,peeling,maske,sivilce ve siyah nokta karşıtı&tahriş etmez.)çok memnun kaldım.kullanırken biraz yanma oluyor endişelenmeyin.normal olan bi durum bu.ayrıca çok ama çok güzel manolya kokuyor.

Bende hic memnun kalmadim ve artik kesinlikle bu tarz urunler almiyorum onun yerine evde kendim bisler yapiyorum buhar ile siyah noktarimi haftada 1 kez temizliyorum , peeling olarakta biraz tuz,seker ve zeytinyagini karistirip yuzume uyguluyorum gayette memnunum ...

bu ürün hassas ciltlere iyi gelmez. çünkü cildi çok kurutuyor ve çok kimyasal içeren bir ürün. karma ciltlere bile uygun değil bence...

Bende kulandım hala da kullanmaya devam ediyorum ama açıkcası hiçbir faydası yok. Sadece cildi biraz daha canlı tutuyor o kadar. Siyah noktaları sıkmadan kurtulamıyorum.

ben bugün aldım. arkasındaki uygulama metoduna göre uyguladım. ardından nemlendirdim. cildimde bi ferahlama ve açılma oldu. yani daha ilk kullanımdan, sonra ne olur bilemem.

Ben uzun süre kullandım cildimi çok kuruttuğu için bırakmıştım . Başarılı bi' ürün değil.

bu ürünü watson dan aldım bugün. hemen akşam uyguladım cildimde bir ferahlama hissettim ve tonikten sonra siyah noktalar sıkılaştı gibi oldu :) nemlendirici de kullndım.
burdaki arkadaşlar faydsını görmediklerini yazmışlar bakalım ben nasıl olacam :44:

bende begenmedim benim cildim için olmadı.bi daha da almam.çok süredir kullandığım ürüne geri dönücem Neutrogena Visibly Clear Siyah Nokta Sorunlarında Yardımcı Temizleyici Tonik.karma bir cildim var ve en iyi bu geldi.

Bende pek siyah nokta yok ama pek ise yaradigini soyleyemem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kullandım ama pek memnun kaldım diyemiycem. Paket bitince yenisini almadım bile. Gözle görülür bir fark yok ortada. Üstelik tam denildiği gibi kullandım ve düzenli kullandım. Sonuçta her ürün her ciltte işe yaramıyor bu da bende yaramadı :KK70:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar ben kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Cildinizi temizlediktem sonra kullanmak daha çok işe yarıyor sanırım benim burun çevremde çok siyah noktam vardı şuan peeling yaptıktan dınra onu kullandım ve hiç siyah noktam kalmadı :KK54:

Arkadaşlar ben kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Cildinizi temizlediktem sonra kullanmak daha çok işe yarıyor sanırım benim burun çevremde çok siyah noktam vardı şuan peeling yaptıktan dınra onu kullandım ve hiç siyah noktam kalmadı :KK54:
Canım meraba ne kdar kullandın bu ürünü .Bıraktıktan sonra tekrar çıkmaya başladı mı ?

X