- 3 Aralık 2014
- 7.911
- 9.190
Çizgiyi göremedim canm ama İnşallah vardırKizlar bunada bakar misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgiyi göremedim canm ama İnşallah vardırKizlar bunada bakar misiniz
Biliyorum bendeki pembe ama fotoda belli olmamışCanım bu testlerin kendi çizgisi galiba bak bunu hiç kullanmadım daha kullanmadın hayalet çizgi var
Etkilemezniyetliyken kan vermek orucu etkiler mi ?
Teşekkür ederim cevabın için 4 gün sonra 15. Günüm olcak gidip kan veriyimEtkilemez
Hadi inşallahTeşekkür ederim cevabın için 4 gün sonra 15. Günüm olcak gidip kan veriyim
Bana da var gibi geldi ama tabii yanıltabilir.Predictör early test yaptim 6 gün önce olan tam 6 gün var. Sanki hayalet bir çizgi gördüm ben ama bilemiyorum Eki Görüntüle 2824085 Eki Görüntüle 2824086
Canım idrarı fazla damlatmışsın kuruma çizgisi bu. Maalesef benim başıma da geldi ama gebelik yoktuKızlar merhaba benim testime de bakar mısınız çizgi gözüküyor mu
Canım son durumun ne bende aynı marka testten adetime beş gün varken bu sabah yaptım aynı çiZgi çıktı bende de sen naptınPredictör early test yaptim 6 gün önce olan tam 6 gün var. Sanki hayalet bir çizgi gördüm ben ama bilemiyorum Eki Görüntüle 2824085 Eki Görüntüle 2824086
Bilmiyorum test yapmadım bir daha ama pozitif oldugunu sanmıyorum eşimin testleri kötü çıktı. Hastalanmam lazim bugün yarın olmazsa yapicam tekrar testCanım son durumun ne bende aynı marka testten adetime beş gün varken bu sabah yaptım aynı çiZgi çıktı bende de sen naptın
Mutlaka haber edersin bana da iki tane daha kaset test yaptım aynı hayalet çizgi orda da belirdi ama ilk on dk da değil bi saat içindeCanım son durumun ne bende aynı marka testten adetime beş gün varken bu sabah yaptım aynı çiZgi çıktı bende de sen naptın
Naptın canım hamile misinPredictör early test yaptim 6 gün önce olan tam 6 gün var. Sanki hayalet bir çizgi gördüm ben ama bilemiyorum Eki Görüntüle 2824085 Eki Görüntüle 2824086
Son durum ne oldu bidaha test yaptın mıKızlar merhaba benim testime de bakar mısınız çizgi gözüküyor mu
Degilim hamileSon durum ne oldu bidaha test yaptın mı
Çok canım hamile değilimSon durum ne oldu bidaha test yaptın mı
6 gun önce içinde ayrı bir test mi var?6 gün var . 6 gun once olan testten yaptim. Ay insallah vardır sagol canm
Evet6 gun önce içinde ayrı bir test mi var?
Teşekkür ederim canım en iyi test hangisi marka olarak
Predictör earyTeşekkür ederim canım en iyi test hangisi marka olarak