Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim ama var ise hayırlısi olsun diyelim sağlıkla gelsin diyelimİkinci çizgi gören var mı hayalet bile olsaEki Görüntüle 2811097 Eki Görüntüle 2811097 Eki Görüntüle 2811098 Eki Görüntüle 2811099
Evet canim yakınlaştirinca gordm bata kaç gün varİkinci çizgi gören var mı hayalet bile olsaEki Görüntüle 2811097 Eki Görüntüle 2811097 Eki Görüntüle 2811098 Eki Görüntüle 2811099
Cok var aslında ama erken döllenmeden şüphelenip yaptımEvet canim yakınlaştirinca gordm bata kaç gün var
Hayırlısı olsun canim ard arda iki gün daha yap koyulasma olursa kan verCok var aslında ama erken döllenmeden şüphelenip yaptım
Ben çok az gördüm gibi, kaç gün kaldı adetinize , ve bu normal gebelik testi mi erken gebelik testi miİkinci çizgi gören var mı hayalet bile olsaEki Görüntüle 2811097 Eki Görüntüle 2811097 Eki Görüntüle 2811098 Eki Görüntüle 2811099
Sonuç ne oldu acabaErken test. adet e çok var benim döngüm uzun. Ben hemen adet sonra si yumurtladigimdan suphelendim o yüzden yaptim
Walla sonuc yok bir yandan da ovulasyon testi yapıyorum. Daha adete çok var. BeklicemSonuç ne oldu acaba
Pozitifti fakat dış gebelik olduğundan sonlandırıldıSonucunuz nedir acaba?
Geçmiş olsun canım rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin insallahPozitifti fakat dış gebelik olduğundan sonlandırıldı
İnsallah canm isteyen herkeseGeçmiş olsun canım rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin insallah![]()
Yok görünmüyor ama belli olmaz birkaç gün sonra yine test yapın olmadi kan testi verin yanlış çıkabilir sonucaİkinci çizgi gören var mı hayalet bile olsaEki Görüntüle 2811097 Eki Görüntüle 2811097 Eki Görüntüle 2811098 Eki Görüntüle 2811099
Pozitif miş bilginb olsunYok görünmüyor ama belli olmaz birkaç gün sonra yine test yapın olmadi kan testi verin yanlış çıkabilir sonuca
Pozitif canm Pozitif bilgin olsunYok görünmüyor ama belli olmaz birkaç gün sonra yine test yapın olmadi kan testi verin yanlış çıkabilir sonuca
EttiAllah ım isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin