Çizgi film derdi

Önerebileceğiniz videolar var mı? Şuan sadece müziklerini dinlemelerine izin veriyorum 5 küçük ördek baby shark gibi

Güzel fikir ekranı kapalı olarak deneyeyim çok zorladıklarında teşekkür ederim karnındayken genelde müzik dinlemiştim müziklere çok ilgililer benimkilerde

Cnm sana tavsiyem yarım gün oyun ablası al. S....com a İlan ver. Mutlaka arayan oluyor.

Iki cocuk olunca mecbur acilir cunku sizin vaktiniz olmaz. Ev isi, yemek, kendinize de zaman ayirmaniz gerek tabi. Gun icinde belli saatlerde acin, kapali oldugu zaman birbirleriyle oynasinlar
Ev işi yemek sormayın salya sümük yapıyoruz mama sandalyelerinden artık kalkıyorlar önceden koyuyordum kolay oluyordu evimde boş oda olsa ne kolay olurdu oyun odası icin

Teşekkür ederim uzun uzun yazdınız bende aynı fikirdeyim ama inanınki ağızlarını dahi açmıyorlar açlar yani iki kaşık yeseler yine tamam diyeceğim yapmadığım şebeklik kalmıyor bir tv edemiyorum önceden de yemezlerdi ama böylede değildi umarım başarılı olabilirim keşke açık havaya çıkabilme şansı olsa ne çok isterdm tek başıma zor oluyor hergün çıkamıyoruz

Teşekkür ederim o kadar taviz vereceğimi sanmıyorum inşallah yani

Hamilelikteki hayaller kurallar ah ah :)

Amin işimiz kolay değil

Direnmek çok istiyorum

Cnm sana tavsiyem yarım gün oyun ablası al. S....com a İlan ver. Mutlaka arayan oluyor.
Düşünüyordum gerçekten o ara korona geldi kronik rahatsızlığım olduğu için maalesef ücretsiz izne devam ediyorum ve risk alamıyorum

Eminim ikiz çok zor ama TV unutturmak istiyorsan kökten kaldıracaksın bir süre. Başka türlü zor. Yaz geldi sulu oyunlara yönelin bol bol duyusal oyunlar oynayın daha cazip geliyor

Baby tv ya da duck tv gibi kanallar var.
İçeriğini takip edin bir gün boyunca, az detaylı, çok harekeyi olmayan programları seçim.
Zaten en uzunu 8 10 dk olması lazım.
Baby tv de üçgen kare vs şekil öğretmece var, ben tv izlemek istediğinde onu açar, önüne aynı şekilli nesneleri koyar takip ederdik.

Çocuktan önce birçok konuda ekran konusunda höykürmelerim mevcuttur, ne büyük atıflarım var.
Anne olunca söylediğim her şeyi bırakın yalamayı, yedim bitirdim.
Anladım ki her zaman bizim kontrolümüzde gitmiyormuş işler.
Ama her zaman önerim, çocukların kendi videolarının çekilip, bir şey izlemek istediğinde onların açılmasıdır.
Foto, video gibi şeylerle kendi hafızadı da düşünmeye sevk edildiğinden, monologtan çıkar etkileşim değil iletişim başlar ekranla.

Evet tv zararlı ama tek başına zarar vermek için yeterli değil. Günde 10-15 dk kontrollü bir şekilde izlettikten sonra problem yok. Benim oğlum 17 aylık, ben fazla izletmek zorunda kalmıyorum günlük bir rutinimiz olduğu için ama disiplin ve kural koymak önemli. Bir de tv izletirken yemek yedirmek doyma sinyallerini bozuyor ve ileride yeme bozukluklarına sebep oluyor. Açık havada, hareketli kitapları kullanarak yedirmeyi deneyin isterseniz.

Bugün okudum çok hoşuma gitti. "Çocuğum olmadan önce mükemmel anneydim"

Sevmeyeceği izlemek istemeyeceği programlar açsanız belki ilgileri de kaybolur

Önerebileceğiniz videolar var mı? Şuan sadece müziklerini dinlemelerine izin veriyorum 5 küçük ördek baby shark gibi
Reklama girer mi bilmem ama karamela sepeti diye bir kanal var youtubeda. Bir beyefendi çok güzel şarkılar yapıp söylüyor. Benim kız çok seviyor tavsiye edebilirim.

Ne kadar izliyorlar mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…