- 10 Haziran 2011
- 1.026
- 692
- 323
Selamlar herkese ne yapacağımı bilmiyorum umarım birilerini beni anlar 14 aylık ikiz kızlarım var korona çıkıp eşim evden çalışana kadar asla tv telefonla tanışmadılar şarkılar söyleyerek oyun oynayarak yedirirdim zaten iştahsız bebekler hep reddediyorlardı yemeği. Eşimden göre göre alıştılar ve tv olmadan ağızlarını bile açmıyorlar artık eşime sürekli kızıyorum ama alıştılar maalesef işin kötü yanı çok güzel yiyorlar bu şekilde ama artık yemek yemezkende izlemek istiyorlar. Aslında tv açıkken bakmıyorlar oyun oynuyorlar ara dönüp bakıyorlar o kadar yinede istemiyorum
tv benim kırmızı çizgimdi neye asla dediysem hepsi oldu
nasıl unutturabilirim çok güzel eğitici oyuncak ve hareketli kitaplar aldım ilgileri çabuk kayboluyor ağlamaya başlıyorlar çok üzülüyorum yardımcı olacak kimsem yok ikisini birden oyalarken çok zorlanıyorum yemekleri bakımları saçlarımda bir sürü beyazlar çıktı ben mi abartıyorum kendimi üzüyorum bilmiyorum kuzenlerimin çocuklarımız hep televizyonla büyüdüler kendini yıpratıyorsun diyorlar ben onlar izlerken kendimi kahrediyorum resmen
tv benim kırmızı çizgimdi neye asla dediysem hepsi oldu
![Pleading face :pleading_face: 🥺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f97a.png)