- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Çizelgenizi aynı yöntemle imza alanınıza koyabilirsiniz. Aynı işlevi görecektir.
Çizelgenizi aynı yöntemle imza alanınıza koyabilirsiniz. Aynı işlevi görecektir.
Nasıl yani imza alanı görünmüyor ki ama msj yazdığımzda anlamadm ben dedğinizi
nasıl?
Mesela daisypath te normal adresi işte imza alanına yapıştırınca da altta duruyor şu adresi resim ekler gibi url adresi ekleyerek
ha ben öbürleri zannettim ya tamam bunları biliyorum canım
Dediginiz dogru fakat çizelgeler artık gün saymıyor.Resim şeklinde kalıyor...Mesela daisypath te normal adresi işte imza alanına yapıştırınca da altta duruyor şu adresi resim ekler gibi url adresi ekleyerek
Dediginiz dogru fakat çizelgeler artık gün saymıyor.Resim şeklinde kalıyor...
Dediginiz dogru fakat çizelgeler artık gün saymıyor.Resim şeklinde kalıyor...
Benimde bebegimin çizelgesi vardı.Gün sayıyordu,2 gündür farkettimki gün saymıyor aynı kalmış.Başka arkadaşların çizelgelerine baktım onlarda kalmış.Kötü oldu bu durumu inş düzeltirler:)Ona dikkat etmemişim ben sayıyor diye biliyordum
Benimde bebegimin çizelgesi vardı.Gün sayıyordu,2 gündür farkettimki gün saymıyor aynı kalmış.Başka arkadaşların çizelgelerine baktım onlarda kalmış.Kötü oldu bu durumu inş düzeltirler:)
Bence boyle daha sade daha ıyı sadece dogum cızelgelerı var ınsallah hamıle kalıpta hamılelık cızelgem olur ..
URLsini resim kopyalama yerinden koyunca sayması lazım amaAcaba farklı biçimde koyuyor olabilir misiniz
Ben evlılık taploları ıcın demıstım k.bkma sızın kı de dogruNeden öyle diyosunuz biz asker bekleyenler olarak o çizelgelerin her gün düştüğünü görünce güzel oluyodu hem ay hem gün yaıyodu
Ne kusuru sade olmuş diyince onlar fzla değldi ondan dedim yanlş anlmyn :) 55 günümüz kaldı zatn son günlerin az kaldığını görmek istydum da 12 aylardan 1- 2 aya düşmek güzl olduBen evlılık taploları ıcın demıstım k.bkma sızın kı de dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?