Astral seyehat gibi bişey yaşadım

Ben Gökyüzü ile cok ılgılı bı ınsanım, sık sık yasıyorum bunu. Korkmayın. Ama bılmeden kendınzı korumaya almıssınız zaten. Genelde yoga veya medıtasyon sonrası yasıyorum. Cıkıp yukselıp uctugumu cok kez hatta dunyanın ustune cıktıgımı gordum. Astral seyahatın sakası olmaz gercekten, kaybolmamak lazım🔮
Gerçekten astral seyehat böyle bir şey mi? Peki neden üşüyüp titrediğim hakkında bir fikriniz var mı? Bir daha hiç yaşamadım o günden sorma. Açıkçası yaşamak da istemem

Unutmayıp sorduğunuz için çok teşekkür ederim. ❤️ Uzun süre linç yiyince bir daha yazmak istemedim. Şuan 15 aylık. Yeni yeni oturuyor. Dik durmaya başladı. 4 ayda bir düzenli doktor kontrolüne gidiyoruz. Onun dışında haftanın 3 günü fizik tedavi var. Doktor yürümesi için bir engel yok ama gecikmesi normal dedi. Yani şuan çok şükür. Her şey yolunda
Cok sevindim, en son ameliyat falan yazmistiniz, aklima gelince sormak istedim. İyi olmasina cok sevindim tekrar 🙏🏻

Ameliyatı iy
Aaa cok gecmis olsun. Ben sanki ilk mesajinizdan ameliyat olmadan iyilesti gibi anlamistim. Zor muydu ameliyat nasil gecti 😔
i başarılı geçti ama sonrası bizim için çok kötüydü. Psikolojik olarak çok kötüydük. Tam etrafı keşfetmesi gereken dönemde uzun bir süre yatağa bağlı kaldı ve sürekli ağlıyordu. Doktor erken yaşta fazla ilca ve narkoza maruz kaldığı için daha fazla ilaca maruz kalmaması adına ağrı kesici dahi vermiyordu. Ne gece ne gündüz o da biz de uyumadık. Sürekli yüzüstü yatması gerekiyordu. Neyse ki bu durum sadece 4 hafta sürdü. Sonra yavaş yavaş oturmaya başladı. Zamanla da yamuk duruşu düzeldi. Şimdi geriye sadece yürüme problemi kaldı. Bacak kasları hem emeklemediği hem de hiç yürümediği için çok zayıf kaldı. Bunun için de fizyoterapi görüyoruz. Bacakları güçlendiği gibi yürüyecek inşallah. Bakalım normal çocuklar bile em geç 18. Ayda yürüyor. 2 yaşa kadar bakalım bi neler olacak.

Ameliyatı iy

i başarılı geçti ama sonrası bizim için çok kötüydü. Psikolojik olarak çok kötüydük. Tam etrafı keşfetmesi gereken dönemde uzun bir süre yatağa bağlı kaldı ve sürekli ağlıyordu. Doktor erken yaşta fazla ilca ve narkoza maruz kaldığı için daha fazla ilaca maruz kalmaması adına ağrı kesici dahi vermiyordu. Ne gece ne gündüz o da biz de uyumadık. Sürekli yüzüstü yatması gerekiyordu. Neyse ki bu durum sadece 4 hafta sürdü. Sonra yavaş yavaş oturmaya başladı. Zamanla da yamuk duruşu düzeldi. Şimdi geriye sadece yürüme problemi kaldı. Bacak kasları hem emeklemediği hem de hiç yürümediği için çok zayıf kaldı. Bunun için de fizyoterapi görüyoruz. Bacakları güçlendiği gibi yürüyecek inşallah. Bakalım normal çocuklar bile em geç 18. Ayda yürüyor. 2 yaşa kadar bakalım bi neler olacak.
Zorlu olmus evet ama tedavi olmus yavrunuz, cok mutlu oldum sizin adiniza 😊🙏🏻 acil sifalar tekrar 🙏🏻

Gerçekten astral seyehat böyle bir şey mi? Peki neden üşüyüp titrediğim hakkında bir fikriniz var mı? Bir daha hiç yaşamadım o günden sorma. Açıkçası yaşamak da istemem
Enerjı alanınızı açtığınız içindir. Bende kalp çarpıntısı tıtreme yaşıyorum. Defne yaprağı yakarım pdamı evımı temızlerım dus alırım🤍

Kızlar lütfen dalga geçmeyin çok ciddiyim. Saat 18.00 gibi eşime çocuğu emanet edip uyudum. Çok yorgundum. Hoş olmayan bir rüya gördüm ve uyandım. İçeriden eşim ve çocuğumun sesleri geliyordu. Aniden halk dilinde karabasan denen olayı yaşadım. Bunu çok sık yaşadığım için endişelenmeden bitmesini bekledim. Bittikten sonra kafamın en tepesinden ruhumun bedenimden ayrıldığını hissettim. O an aklıma gelen ilk şey kesin öldüm ve azrail canımı alıyor ruhumu bedenimden ayırıyor oldu. Tabi böyle uzun anlatıyorum ama hepsi saniyeler içerisinde oldu. Ruhum bedenimden ayrılıp havalandı yukarıya doğru yükseldim. O an o kadar korktum ki zorla kendimi bedenime koymaya çalıştım. Geri dönmeye çalıştım ve bedenime geri döndüm. Ay böyle anlatınca masal gibi geliyor ama gerçekten doğruyu söylüyorum. Uyanır uyanmaz ev sıcak olmasına rağmen tir tir titremeye başladım üşüyordum. Sanki ateşim var gibi titredim. Özellikle bacaklarım diken diken oldular soğuktan. Eşimi çağırdım. Hemen yanıma geldi olayı anlattım bana diyor ki neden bedenine döndün etrafta dolanmadin 😅 Ya of kimse inanmayacak bana ama gerçekten yaşadım ve rüya falan değildi
Ben astral seyahate inaniyorum fakat bunun icin uyku oncesi yapilmasi gereken bir rutin var. Yani bunlari gerceklestirmeden o moda gecebilir misiniz ondan emin olamadim ama yasamis da olabilirsiniz. Biraz korkutucu 🙄

X