• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çizelgelerimiz geri gelsin :(

url yazıyorum ama olmuor sadece yazdığımm kod şeklince çıkıyorr :KK51: adminlerr bi yardımm edinn bizleree site ii güzel olmuş ama eksik kalmış gibii :KK37:

Bence boyle daha sade daha ıyı sadece dogum cızelgelerı var ınsallah hamıle kalıpta hamılelık cızelgem olur ..

çok bencilce bi yaklaşım. herkesin takvimi beklediği şey kendine özel ve değerli. yıllardır bu siteye üyeyim. ama şuanda söz nişan düğün günümü saymak nasip oldu. neden olmasın ki çizelgem.

çok bencilce bi yaklaşım. herkesin takvimi beklediği şey kendine özel ve değerli. yıllardır bu siteye üyeyim. ama şuanda söz nişan düğün günümü saymak nasip oldu. neden olmasın ki çizelgem.

Katılıyorum canım herkes kendi işi olduysa tmm gözüyle bakıyo
Madem herşey oldu çizelgeler neden hala yok yaaa !

Onu beni alıntılayıp tepkinizi gösteremezsiniz lütfen kaze'veya mune'ye ulasırsanız iyi olur iyi gunler..

Back