Cizdiklerimiz

Rica ederim canım ne demek🤗geçen bi arabada Üzeyir Mehdizade şu meşhur şarkı çalıyordu yüksek seste aklıma sen geldin ah Judy burada nasıl çalınıyor dedim kendi kendime :KK70: ama müziği duyunca hemen tlfnumdan açasım geldi:KK70:
Allahım Üzeyir diyince aklına benim gelmem 🤦‍♀️🤣
Hiç sevmiyorum sesini şarkılarını yaa. Keşke üzeyir kadar diğer güzel şarkıcılarımızın şarkıları çalsa orda 😒
Saçma bi şekilde büyülüyor herkesi 🤣 anlamadım gitti 😜

Allahım Üzeyir diyince aklına benim gelmem 🤦‍♀️🤣
Hiç sevmiyorum sesini şarkılarını yaa. Keşke üzeyir kadar diğer güzel şarkıcılarımızın şarkıları çalsa orda 😒
Saçma bi şekilde büyülüyor herkesi 🤣 anlamadım gitti 😜
Yalnız klibinde de iyi karizma çıkmış he :KK70: sen dediydin ya bu adam buralarda hiç çalmaz diye bizim burda da ünlü yaptılar 😂senin dediklerin aklıma geldi ah Judy ne çok çalınıyor bi bilsen dedim :KK70:ama bana söylediğin oğul şarkısı müthişti defalarca kez izledim ağladım videoda 😪

• Komik
Reactions: H M
Yalnız klibinde de iyi karizma çıkmış he :KK70: sen dediydin ya bu adam buralarda hiç çalmaz diye bizim burda da ünlü yaptılar 😂senin dediklerin aklıma geldi ah Judy ne çok çalınıyor bi bilsen dedim :KK70:ama bana söylediğin oğul şarkısı müthişti defalarca kez izledim ağladım videoda 😪

Bu da yeni çıktı dinlersin 😍
Kız boşver üzeyiri ya. Bizde eskiden komiklik olsun diye arkadaş ortamında açılırdı o şarkılar. Dalga geçerdik gülerdik. Artık o bile yapılmıyor 🤣

Kız boşver üzeyiri ya. Bizde eskiden komiklik olsun diye arkadaş ortamında açılırdı o şarkılar. Dalga geçerdik gülerdik. Artık o bile yapılmıyor 🤣

Aa cidden mi :KK70: ay bu şarkı hareketli durmuyor gene ağlamalı galiba kız ben sana demedim mi ağlamalı şarkı yok diye şuan

Ooo güzelmiş çok manalı zafer sizindir inşallah 💪yalnız şu Azeri hatunları da hepsi çok güzeller ya sen de kimbilir nasıl güzelsindir:KK8:

• Muhteşem
Reactions: H M
Heheh bu kız benim adaşım bide 🙈
Sağolasın canım o sizin güzel bakışınızdandır 😍
Yok yok bakıştan değil o Esra Erol a geliyordu Azeri hatunların maşallahı vardı zaten İran ve Azeri kadınlarını hep beğeniyorum hem de çok bakımlılar hayran kalıyorum bakımlarına

Yok yok bakıştan değil o Esra Erol a geliyordu Azeri hatunların maşallahı vardı zaten İran ve Azeri kadınlarını hep beğeniyorum hem de çok bakımlılar hayran kalıyorum bakımlarına
Evet o kızları bende görmüştüm canım. Size göre biraz daha bakımlı değil de süslü diyelim. Bazı kızlarımız aşırı makyaj yapıyorlar ben onu sevmiyorum mesela. Günlük hayatta bile düğün makyajıyla dolaşıyorlar. İyi mi kötü mü karar veremedim 😜

Evet o kızları bende görmüştüm canım. Size göre biraz daha bakımlı değil de süslü diyelim. Bazı kızlarımız aşırı makyaj yapıyorlar ben onu sevmiyorum mesela. Günlük hayatta bile düğün makyajıyla dolaşıyorlar. İyi mi kötü mü karar veremedim 😜
Heh tabir çok güzel evet süslü o kaşlar nasıl öyle bırakın bikaç tel kıl çıksın yahu makyaja evet ben de her gün yapmaya karşıyım onlar düğün makyajı gibi :KK70:

Bunlar yeğenimin çizimleri. Şu tatlışlığa bakarmısınız ya 😍
Kız amatör bu arada.

IMG-20201024-WA0008.jpg

IMG-20201024-WA0008.jpg
IMG-20201024-WA0006.jpg

Eklentiler

• IMG-20201024-WA0007.jpg
    IMG-20201024-WA0007.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 36
Kız boyama kitabını alıp boyamış gibi cidden çizmiş mi maşallah ya🧿ağzım açık kaldı amatör buysa 😱
Yok kız kendi elleriyle çizmiş tek tek. Maşallah çok yetenekli ama harcanıyor boş boş evde oturmakla. Evde internetten öğrenmiş çizim yapmayı. Ders falan almamış hiç.

X