Çivi çiviyi söker mi? Yoksa iyice kötü mü hissederim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.232
1.104
32
Merhaba arkadaşlar. 31 yaşındayım. Kendim öğretmenim. 5 yıllık ilişkiden çıktım. Yani kandırıldım. Tam nişanlanma sürecinde yabancı birini bulduğunu onunla evleneceğini sevdiğini söyleyip beni tamamen hayatından çıkardığını söyledi. Ailemin arkadaşlarımın hepsinin haberi vardı. Evlenme teklifi almıştım. Yüzükle okula bile gittim haftalarca. Ama ufak bir tartışma sonrası küs kaldık. O süreçte başkasını bulmuş evlenecekmiş. Bu durum travmatik benim için. Çünkü çeyiz eşyam hazırdı. Kıyafetim falan. Herkes karşı çıkmasına rağmen evleneceğim diyordum. Yani lafın kısası benim için çok üzücü bir olay bu.
Arkadaşım yani çok yakınız ablam gibidir. Her şeyimi biliyor. Şuan kendi okulunda biriyle beni tanıştırmak istiyor. Ben suan tatilde olduğumu biraz kafa dinlemem gerektiğini söyledim ama çok ısrar ediyor. Biliyorum benim mutluluğum için uğraşıyor. Sizce görüşmeli miyim ? Yoksa eski ilişkim mi aklıma gelir daha da mı kötü olurum? Biraz zaman mı geçmeli başkası ile görüşmek için. Deneyimleriniz varsa paylaşır mısınız. Yanlış bir ilişki, yanlış bir evlilik yapmak istemiyorum 🥹

Bence bir görüş eskiyi aklına getirmemeye çalış. Biriyle görüşüyorsun diye evleneceksin yada ciddi bir yola gireceksin anlamına gelmiyor ki. Bakarsın bir tanışırsın, ama çivi çiviyi söker onu unutayım diye yapma bunu, o sayfayı kapattığın için yap.
Eski sevgilinden hiçbir şey olmaz sana dönse bile.
Ben bu hatayı yaptım mesela, ay şimdi erken ay şimdi erken dedim. Kimseyle tanışmadım kapattım kendimi. Şimdi bu davranışı çok gereksiz görüyorum. Karşındakine şans vererek, eskiyle kıyaslamayarak objektif bir şekilde başkasıyla bir çay kahve içmenin ne zararı olabilir? Hoşlanmazsan devam etmezsin.

Kendi adıma söylüyorum hep sökmüştür 😂 iyi mi de sökmüş yani ama bunu sırf birini unutmak için yapmak değil de yemi bir insanı tanımak denginiz olan insanlar görüşünce çivi çiviyi çok güzel söküyor benim tavsiyem tanışmanız iyi olabilir

Çok riskli, yazı tura da atsınmı ?

Hayat öyle değil mi zaten herşey mutlak doğru yada mutlak yanlış değil ki. Belkide çok büyük mutluluğu kaçıracak herkese göre yanlış zaman olduğu için? Olmuyorsa zorlamaz zaten düşünmediği için. Olursada mutluluğu kazanmış olur.

Olur olur en fazla yeni birini tanımış olur tecrübe edinirsiniz. 👍 Diğer arkadaşa cevabımda da söyledim kime göre neye göre yanlış zaman? Ben öyle düşünmüyorum yara bandı filan. Ne zaman insanın karşısına çıkacağı belli olmaz denginin 😍

Merhaba arkadaşlar. 31 yaşındayım. Kendim öğretmenim. 5 yıllık ilişkiden çıktım. Yani kandırıldım. Tam nişanlanma sürecinde yabancı birini bulduğunu onunla evleneceğini sevdiğini söyleyip beni tamamen hayatından çıkardığını söyledi. Ailemin arkadaşlarımın hepsinin haberi vardı. Evlenme teklifi almıştım. Yüzükle okula bile gittim haftalarca. Ama ufak bir tartışma sonrası küs kaldık. O süreçte başkasını bulmuş evlenecekmiş. Bu durum travmatik benim için. Çünkü çeyiz eşyam hazırdı. Kıyafetim falan. Herkes karşı çıkmasına rağmen evleneceğim diyordum. Yani lafın kısası benim için çok üzücü bir olay bu.
Arkadaşım yani çok yakınız ablam gibidir. Her şeyimi biliyor. Şuan kendi okulunda biriyle beni tanıştırmak istiyor. Ben suan tatilde olduğumu biraz kafa dinlemem gerektiğini söyledim ama çok ısrar ediyor. Biliyorum benim mutluluğum için uğraşıyor. Sizce görüşmeli miyim ? Yoksa eski ilişkim mi aklıma gelir daha da mı kötü olurum? Biraz zaman mı geçmeli başkası ile görüşmek için. Deneyimleriniz varsa paylaşır mısınız. Yanlış bir ilişki, yanlış bir evlilik yapmak istemiyorum 🥹
5 yil az değil. Biraz zaman tani. Gerçi bir akrabamin karısı baska adamla kaçtı 2 cocugu birakip. Adama hemen birini aramaya basladi ailesi. 2 hafta icinde buldu 3. Hafta evlendiler. Aşırı mutlu adam. Kadinin da ilk evliliginde çocugu olmuyor diye bosanmis kocası. Kadın çocuklara da cok guzel bakiyor. Akrabam olan erkek de acayip mutlu. Yani erkek diye mi bu kadar çabuk sildi attıonu bilemiyorum. Civi çiviyi söktü ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X