Civanperçemi yasmin

lola_a

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
338
103
323
arkadaşlar geçen ay adet olmayı beklerken civanperçemi içtim. Ertesi günü adet oldum. 5 gün sonra yeni kutuya başladım. Yeni kutuya başladıktan 3 gün sonra eşim içime boşaldı. Hamile kalabilir miyim? Yasminle civanperçeminin etkileşimi var mı acaba??

evet kullanıyordum. Hiç aksatmadım her gün düzenli içtim. Allah isteyenlere nasip etsin inşallah. Ben daha yeni evliyim,yüksek lisans yapıyorum. Hazır değilim bebeğe

hiç endişe etme etkileşimleri yok.. bu durum hamileliğe yol açmazz

ayy çok teşekkür ederim. Çok korktum. Allahım isteyenlere nasip etsin. Saolun cevabınız için.

ltffff dyunnnn
34 yaşındayım bir kızım var metotraksat kullandığım için 2 yıl bebek yapmıycaktım neyse şubatta aldığım norlevo adet düzenimi bozdu 50 gündür adet olamıyorum lekelenme hariç diye dr farlutal verdi ama çok gergin ve sinirli oldum diye bir adetten başka içmedim şimdi biberiye civanperçemi kekik papatya çayı içiyorum bugün başladı dün dr olgun yumurtan var bi tane demişti bu nedemek sizce ben ne zaman adet olurum adetten sonra doğum kontrol hapı kullan dedi dr ama ben istemiyorum bitkilerle tedavi edebilirmiyim kendimi sizce adetim düzelir mi (( çok oldum biliyorum ama uyuyamıyorum bile çok gerginim haplardan bıktım Allah 'ım yardım etsin tüm dertlilere bigü adetim gelmiyceni hiç düşünemezdim hep 21 yada 25 günde gelirdi norlevo bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…