• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Civanperçemi kullanıp yararını görenler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uzunkiprik

🍓
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
534
304
23
29
Arkadaşlar bugün hayıt otu almaya gittim ama aktarcı civanperçeminin daha etkili olduğunu söyledi bende civanperçemi aldım kullanmaya başladım. Bu çayı kullanıp etkisini gören oldu mu? Ne kadar kullanmam gerekiyor? Yumurtlama zamanı da içiliyor mu? Kullananlar ya da çay hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar bugün hayıt otu almaya gittim ama aktarcı civanperçeminin daha etkili olduğunu söyledi bende civanperçemi aldım kullanmaya başladım. Bu çayı kullanıp etkisini gören oldu mu? Ne kadar kullanmam gerekiyor? Yumurtlama zamanı da içiliyor mu? Kullananlar ya da çay hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Ben üniversite zamanlarımda strese bağlı adet gecikmesi yaşardım ve bildiğin sökülemezdi felaket bir şeydi ya hem ruhen hem bedenen:( ben o yıllarda aktardan kurutulmuş çiçek giib bir şeydi aldım sarı böyle demledim içtim çok faydasını gördüm düzenledi günlerimi ve adet miktarımı da düzenledi

Ben üniversite zamanlarımda strese bağlı adet gecikmesi yaşardım ve bildiğin sökülemezdi felaket bir şeydi ya hem ruhen hem bedenen:KK43: ben o yıllarda aktardan kurutulmuş çiçek giib bir şeydi aldım sarı böyle demledim içtim çok faydasını gördüm düzenledi günlerimi ve adet miktarımı da düzenledi
Hamileliğede etkisi olur mu acaba? Kullanıp hamile kalan oldu mu 🙄

Hamileliğede etkisi olur mu acaba? Kullanıp hamile kalan
Hamileliğede etkisi olur mu acaba? Kullanıp hamile kalan oldu mu 🙄
Canım ben de hamile kalmaya çalışıyorum ama civanperçemi daha çok adeti düzenleme söktürme ile ilgili demişlerdi hayıt otu ile hamile kalan daha çok duydum inşallah tecrübesi olan varsa bizi bilgilendirir

Canım ben de hamile kalmaya çalışıyorum ama civanperçemi daha çok adeti düzenleme söktürme ile ilgili demişlerdi hayıt otu ile hamile kalan daha çok duydum inşallah tecrübesi olan varsa bizi bilgilendirir
Civanperçemi paketinin üzerinde içerisinde hayıt otu olduğuda yazıyor ama İnşAllah işe yarar 😏

Back
X