• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

civanperçemi içen var mı?

arkadaşlar bu civan perçemini adete 1 hafta kala hergün bir fincan için adet başlayınca bırakın.sizler kimbilir iyi geliyor diye otlarıda yiyorsunuzdur. abartmayınnnnnnnnnnnnnnnnnn......[/QUOTE

yok arkadaşım sadece otları yemiyoruz gece yastığımızın altına da koyuyoruz.
Allah kimseye yaşadıklarımızı yaşatmasın,yaşamayan anlamaz..

arkadaşlar bende burda okudum ve hemen aldım başladım ama inanın midem kalkıyo nasıl içicem bilemiyorum bu arada aşılama olucam ayın 5 de dua edin bana

bende adet söktürme amaçlı vede güya ağrısız adet için içtim. ama fayda etmedi. yallnız içmeye devam edinnce sonrak aylarda adetmi düzenledi. yani her zaman 2 3 gün geçer ya artık aynı gün nokta atışı gibi geliyor... ama ağrıya bir etkisi bende olmadı

arkadaşlar umarım sizlere faydası olur.geçen ayın 23ünde adet oldum sonrasında her gün 1 fincan içtim. çikolata kistine zararı oluyormuş diye okuyunca tereddüt ettim ve bir kaç gün önce içmeyi kestim ama hala adet olmadım.kistlerim ağrıyor.çok gıcık bir ağrı.normalde 25günde bir adet olurum daha olmadım. bakalım ne olacak??bebek olma ihtimali neredeyse sıfır????????????

buay sadece kistlerimde yoğunlaştı sancılarım,dayanılmaz ağrılarım olmadı. baya kanammam oldu sanırım adeti söktürme olayı geçte olsa bende de oldu

bende kanı temizliyor diye içiyorum..belki vajinal mantara iyi gelirrr.bir de yanında bol bol sarımsak yiyip bol bol kokuyorum...hala iyişmedim..iyileşeyim ne istersiniz alacağım..bıktım artık yaaaaaaaa

bende polikistik over var adetlerim çok düzensiz adetlerimi düzenlemek için içiyorum 1 haftadır içiyorum adet günümde geçti inşallah düzene sokar..

arkadaşalar bu tip ürüleri düzenli kullanmak gerekiyor aksatmadan ben bizzat etkisini gördüm

Back
X