Citoles anti depresan kullanan var mı?

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
merhaba hanımlar,
Aranızda citoles kullanan var mı yaklaşık 1.5 yıl önce ciddi şeyler yaşadım acile kaldırıldım orda doktor vermişti kullandım hamilelik ve emzirme süresinde doktorum bırakmamı istedi. Bahar yorgunluğu mu yoksa yaşadıklarım mı bilemiyorum sakinleşmeye iyi hissetmeye ihtiyacım var tekrar başlamak istiyorum ama bilemedim

Ben geçen yıl panik atak ve kaygı bozukluğu tedavisi için kullanmıştım. Birkaç ay kullandım sonra kendim ufak ufak bıraktım. Bence ilaç dışında kendini rahatlatacak birşeyler bul hobidir kitap okumaktır yürüyüş ya da film izle. İlaçlar rahatlatıyor ama beynen uyuşuyor insan ya ne biliyim gerçekdisi bir rahatlık oluyor bu. Tavsiyem kullanma

Küçük bebeğim vAr aslında kurs vs bana çok iyi geliyor ama onunla yemek dahi yapacak fırsat bulamıyorum bazen depresyona girmek için fırsat var sadece:)

Yok canım sakin öyle şeyler düşünme insan neyi kendine telkin ederse ona yöneltiyor kendini kendimden biliyorum Allah kokusun :) haklısın bebekle zor oluyordur bunaliyorsundur sürekli evin içinde kosturmaktan yorulduğunda kitap oku biraz yeni şeyler öğrenmeye çalış maneviyatını kuvvetlendirir en basitinden zikır çek çok iyi geliyor insana. Ben cook bunaldım anlarda kafam dagilsin diye acı yabancı dizi izliyorum-türk değil onlar daha beter psk bozuyor - yani ben ilaçtan yana değilim hele ki de bebeğin varken sen bilirsin tabi Allah yardımcın olsun

Evet haklısın o dönemde namazada baslamıstım dogum yapana kadar kıldım sonra lohusalık uykusuzluk derken bıraktım ilaç gibi geliyordu namaz kılmak dua okumak hep aklımda inşallah başlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…