• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıtırız işte kabul edin...:)

Siz de kilo almadığınız ve burada bulunan üyelere yararlanabilecekleri bir konudan bahsetmediğiniz halde gereksiz yere bir kaç cümle paylaşmak için konu açmışsınız, kendi sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz..

Konu açmadan önce bölüm açıklamalarını okuyalım, bulunduğumuz bölümde yeni konu açılmayacaktır..

Gereksiz yere, sohbet amaçlı, bilgi içermeyen konular açmayalım..

aynısını 2 gün evvel yaşadım.üniden bir arkadaşım aradı.kendisi de baya kiloludur.bana alakasız yere yeğenimi sordu hala zayıf mı diye bende evet zayıf dedim sonra "haa demekki o da teyzesi gibi evlenince kilo alacak"dedi.ama ben de çocuk da doğurduğum halde hala evlendiğim kilodayım.(facebooktaki fotolara bakarak söylüyor bunu bu arada uzağız birbirimize).ama fotolarda da abartılı bir durum yok hamilelik fotolarını ayırt edebilmiştir harhalde.ben de uzatmayım gönlü olsun diye "hıı yakışmış mı "dedim.tee yeğenimin kilosunu sorması bana şişmanladın demek içinmiş.evlenirken 57 idim şimdi 56 :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
aynısını 2 gün evvel yaşadım.üniden bir arkadaşım aradı.kendisi de baya kiloludur.bana alakasız yere yeğenimi sordu hala zayıf mı diye bende evet zayıf dedim sonra "haa demekki o da teyzesi gibi evlenince kilo alacak"dedi.ama ben de çocuk da doğurduğum halde hala evlendiğim kilodayım.(facebooktaki fotolara bakarak söylüyor bunu bu arada uzağız birbirimize).ama fotolarda da abartılı bir durum yok hamilelik fotolarını ayırt edebilmiştir harhalde.ben de uzatmayım gönlü olsun diye "hıı yakışmış mı "dedim.tee yeğenimin kilosunu sorması bana şişmanladın demek içinmiş.evlenirken 57 idim şimdi 56 :44:

Arkadaşlar, sizden önce yazılmış uyarı niteliğinde ki mesajları lütfen görmezden gelmeyiniz, burada konu açmanın yasak olduğunu yazdığım halde paylaşıma devam ediyorsunuz kaldı ki yararlı bir konu da değil, günlük sohbet, hatta dedikodu niteliğinde( o şunu dedi, bu şöyle söyledi) günlük hayatınızda ki sohbetlerinizi lütfen geyik sohbeti bölümünden devam ettiriniz, sizin yazdıklarınızın diyet guruplarında bulunan hiç bir arkadaşımıza faydası yok..

Back
X