- 1 Aralık 2019
- 5.724
- 23.387
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Yaaa adettendir diyeyim o zamanİlkler hep öyle sen nenim ilk tariflerime bak anlarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa adettendir diyeyim o zamanİlkler hep öyle sen nenim ilk tariflerime bak anlarsın
Kötünün iyisi genede kuzumen ortalarda kaldım ilk tarifimde
Geçer geçiyor kendimden biliyorumen ortalarda kaldım ilk tarifimde
Yaptıkça dahada gelişiyorsunYaaa adettendir diyeyim o zaman
sunumda bana perilerin gelmesi lazımmGeçer geçiyor kendimden biliyorum
Ilkine göre evet level atlamişim baya baktimda şimdiYaptıkça dahada gelişiyorsun
evet çok şükür sonuncuda olmadık yaniKötünün iyisi genede kuzum
O perileri ahanda böle sen çağıracansunumda bana perilerin gelmesi lazımm
Bak böle diyip beni sollarsan iyi demem sanasunumda bana perilerin gelmesi lazımm
ama balllım ya bakalım ne olacakBak böle diyip beni sollarsan iyi demem sana
bu sefer baya araştırıcam geçmişe de bakıcam neler yapılmışO perileri ahanda böle sen çağıracan
Bi tık tiŕstım şey diyomuşum daha dogmamiş bebelerimin hakki var bu tarifte çekilin kenaraaaa benim birinciama balllım ya bakalım ne olacak
Oyyy kuzummm çok saolll begendigine sevindimmKızzz nası güzel olmuş maşallah maşallah ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
ahahahahahahha kız dur duyanda gerçek sanacak ben kazanırsam ödülü paylaşırımBi tık tiŕstım şey diyomuşum daha dogmamiş bebelerimin hakki var bu tarifte çekilin kenaraaaa benim birinci
Bak bak araştır sunum çok önemlibu sefer baya araştırıcam geçmişe de bakıcam neler yapılmış
Canimmahahahahahahha kız dur duyanda gerçek sanacak ben kazanırsam ödülü paylaşırım
Aynen baya hemdeIlkine göre evet level atlamişim baya baktimda şimdi
geliştirmem lazım bu sefer bizim kızlar utanıcakBak bak araştır sunum çok önemli
Aynen baya hemde