- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Çook teşekkür ederim canım senden çok iddialı birsey bekliyorum bu arada tam senlik kategoriHarika olmuş canım ellerine emeğine sağlık ilk tarifle liderlik koltuğuna oturmuşsunbaşarılar ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook teşekkür ederim canım senden çok iddialı birsey bekliyorum bu arada tam senlik kategoriHarika olmuş canım ellerine emeğine sağlık ilk tarifle liderlik koltuğuna oturmuşsunbaşarılar ❤
Maalesef canım tarif bulamadım kafama göre sanırım katılamayacağımÇook teşekkür ederim canım senden çok iddialı birsey bekliyorum bu arada tam senlik kategori![]()
Yaa nevros bulurduMaalesef canım tarif bulamadım kafama göre sanırım katılamayacağım![]()
Konuştuk canım benim içime sinmedi yine internetim de yetmeyecek sanırım çok az kaldı başka kategorilere inşallahYaa nevros bulurdu
Tamm canimKonuştuk canım benim içime sinmedi yine internetim de yetmeyecek sanırım çok az kaldı başka kategorilere inşallah❤
Çook teşekkür ederimAy harika bayildim. Elinize saglik.
Aynen canım çok teşekkür ederim adım mahallenin delisine çıkacak yakindaEline emegine saglik cnim cok guzel olmus sunumda ayri sahaneyine binadakiler demisdir bu deli napiyor diye
![]()
Çok teşekkür ederimHarika gözüküyor ellerinize sağlık![]()
Teşekkürlermükemmel![]()
Çok teşekkür ederimİnsaf be kardeşim böyle sunum mu olurelinize sağlık
![]()
perfecttt diyeyim ilah mısın silah mı be kardeşimÇok teşekkür ederimolmamismi
![]()
Estağfurullahperfecttt diyeyim ilah mısın silah mı be kardeşim![]()
Saol canımYuh yaa bu nasıl sunum
Ne kadar güzel olmuş şekerim valla tatlıdan çok sunuma baktım desem
Ellerne sağlık başarılar![]()