- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Çook teşekkür ederim canım senden çok iddialı birsey bekliyorum bu arada tam senlik kategoriHarika olmuş canım ellerine emeğine sağlık ilk tarifle liderlik koltuğuna oturmuşsun başarılar ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çook teşekkür ederim canım senden çok iddialı birsey bekliyorum bu arada tam senlik kategoriHarika olmuş canım ellerine emeğine sağlık ilk tarifle liderlik koltuğuna oturmuşsun başarılar ❤
Maalesef canım tarif bulamadım kafama göre sanırım katılamayacağımÇook teşekkür ederim canım senden çok iddialı birsey bekliyorum bu arada tam senlik kategori
Yaa nevros bulurduMaalesef canım tarif bulamadım kafama göre sanırım katılamayacağım
Konuştuk canım benim içime sinmedi yine internetim de yetmeyecek sanırım çok az kaldı başka kategorilere inşallahYaa nevros bulurdu
Tamm canimKonuştuk canım benim içime sinmedi yine internetim de yetmeyecek sanırım çok az kaldı başka kategorilere inşallah ❤
Çook teşekkür ederimAy harika bayildim. Elinize saglik.
Aynen canım çok teşekkür ederim adım mahallenin delisine çıkacak yakindaEline emegine saglik cnim cok guzel olmus sunumda ayri sahane yine binadakiler demisdir bu deli napiyor diye
Çok teşekkür ederimHarika gözüküyor ellerinize sağlık
Teşekkürlermükemmel
Çok teşekkür ederim olmamismiİnsaf be kardeşim böyle sunum mu olur elinize sağlık
perfecttt diyeyim ilah mısın silah mı be kardeşimÇok teşekkür ederim olmamismi
Estağfurullahperfecttt diyeyim ilah mısın silah mı be kardeşim
Saol canımYuh yaa bu nasıl sunum
Ne kadar güzel olmuş şekerim valla tatlıdan çok sunuma baktım desem
Ellerne sağlık başarılar