A aysel19 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2008 4 0 35 12 Ağustos 2008 Konu Sahibi aysel19 #1 cildimizin kuru hassas yağlı yada karma olduğunu yasıl öğreniriz bilen varsa yazabilirmi ?:teselli:
M maden suyu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2007 748 1 13 Ağustos 2008 Konu Sahibi aysel19 #2 sırnaşık şey aysel19 .!.: cildimizin kuru hassas yağlı yada karma olduğunu yasıl öğreniriz bilen varsa yazabilirmi ?:teselli: Genişletmek için tıkla... oriflame sitesinde böle bi test var ordan bulabilirsin cilt tipinia.s. ben karma ciltliymişim oriflame ın yalancısıyım Son düzenleme: 13 Ağustos 2008
sırnaşık şey aysel19 .!.: cildimizin kuru hassas yağlı yada karma olduğunu yasıl öğreniriz bilen varsa yazabilirmi ?:teselli: Genişletmek için tıkla... oriflame sitesinde böle bi test var ordan bulabilirsin cilt tipinia.s. ben karma ciltliymişim oriflame ın yalancısıyım
kiskivrak mutluluk çok yakın Kayıtlı Üye 22 Haziran 2007 3.523 2.320 13 Ağustos 2008 Konu Sahibi aysel19 #3 dermokozmetik ürünler satan eczaneler ücretsiz cilt analizi yapıyorlar
E EU3 Ziyaretçi 13 Ağustos 2008 Konu Sahibi aysel19 #4 Aslında kendinde anlayabilirsin bence kaydirigubbakcemile2 Cildin yağlanıyor mu yağlanmıyor mu? Yağlanıyorsa tümü mü yoksa belirli bölgeler mi yağlanıyor? Benim karma T bölgem yağlı sadece... Yanaklarım kuru... İki dertde var yani benneyaptımki
Aslında kendinde anlayabilirsin bence kaydirigubbakcemile2 Cildin yağlanıyor mu yağlanmıyor mu? Yağlanıyorsa tümü mü yoksa belirli bölgeler mi yağlanıyor? Benim karma T bölgem yağlı sadece... Yanaklarım kuru... İki dertde var yani benneyaptımki