Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt çıt saç almak istiyorum yardım lütfenn

canım bırde cıt cıt alırken dıkkat et bazen gercek sacın arasına sahte saclar katıp öyle yutturuyolar ınsana once alırken dekı bı telını yakabılırımısınız ordan bellı edıyor sac kendını cunku ılk basta uzerlerıne ılac sıktıkları ıcın yumusacık mıs gııbı oluyor bızde hemen kanıyoruz

arkadaşlar çıt çıt saç almak istiyorum saçlarım yandığı için kestirdim ve şu an küt kesim ve ben kısa saçtan pek haz etmiyorum kaynak yaptırmak istedim fakat saçlarım az ve ince telli olduğu için kuaförüm dahada zarar vereceğini söyledi bende çıt çıt almaya karar verdim fakat fiyatı bana bayağı pahalı geldi gerçek saç olmasını istedim ki boyanabilsin diye fiyat a gelince gramına göre değiştiğini ve 200 ile 500 tl arasında olduğunu söyledi yani bu çok pahalı değil mi internet üzerinden güvenebileceğim önerdiğiniz bir site var mı mesajlarınızı bekliyorum

merhaba tatlım bende çıtçıt yaptırdım saçlarımı 5 parça civarında gayette dolgun istersen sana uygun fiyata satabilirim :) beğenmezsen gönderebilirsin kızkızın halinden anlar :))

istanbul'da çıtçıt alabileceğim bildiğiniz sağlam bi yer var mı?? önceden çıtçıtlarım vardı ama naylon karışımlıymış, kandırıldım malesef :( zaten onlar da çalınıd. şimdi yüzde yüz gerçek saç istiyorum..

istanbul'da çıtçıt alabileceğim bildiğiniz sağlam bi yer var mı?? önceden çıtçıtlarım vardı ama naylon karışımlıymış, kandırıldım malesef :( zaten onlar da çalınıd. şimdi yüzde yüz gerçek saç istiyorum..

selam arkadaşlar acil çıt çıt almak istiyorum bana yardımcı olurmsnz bildiğiniz biri veya satan biyer varmı güvenilir

arkadaşlar çıt çıt saç almak istiyorum saçlarım yandığı için kestirdim ve şu an küt kesim ve ben kısa saçtan pek haz etmiyorum kaynak yaptırmak istedim fakat saçlarım az ve ince telli olduğu için kuaförüm dahada zarar vereceğini söyledi bende çıt çıt almaya karar verdim fakat fiyatı bana bayağı pahalı geldi gerçek saç olmasını istedim ki boyanabilsin diye fiyat a gelince gramına göre değiştiğini ve 200 ile 500 tl arasında olduğunu söyledi yani bu çok pahalı değil mi internet üzerinden güvenebileceğim önerdiğiniz bir site var mı mesajlarınızı bekliyorum

ARKADASIM BEN ALDIM hairbuy.org sitesinden natural renk aldım boyanmams gercek sac kendım boyadım. 150 tl verdım. her yerde 200 250 dıorlar ben 1z50 ye burda buldum. çokta memnunum her işlemı yapıorum suan sac rengım karamel cıtcıtımıda boyadım. :kkk::kkk::nazar::nazar::nazar::36::36::36:

ARKADASIM BEN ALDIM hairbuy.org sitesinden natural renk aldım boyanmams gercek sac kendım boyadım. 150 tl verdım. her yerde 200 250 dıorlar ben 1z50 ye burda buldum. çokta memnunum her işlemı yapıorum suan sac rengım karamel cıtcıtımıda boyadım. En Büyük KKEn Büyük KK:nazar::nazar::nazar::KK36::KK36::KK36:
Mrb bende bu siteden çıt çıt almak istiyorum güvenilir mi saçlar hemen karışıyomu dökülme oldumu bide kaç gr almak lazım sizce benim saçım ince telli ve orta yoğunlukta fiyatlar uygun geldi banada

Back
X