Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt çıt saç almak istiyorum yardım lütfenn

nora02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
164
54
98
arkadaşlar çıt çıt saç almak istiyorum saçlarım yandığı için kestirdim ve şu an küt kesim ve ben kısa saçtan pek haz etmiyorum kaynak yaptırmak istedim fakat saçlarım az ve ince telli olduğu için kuaförüm dahada zarar vereceğini söyledi bende çıt çıt almaya karar verdim fakat fiyatı bana bayağı pahalı geldi gerçek saç olmasını istedim ki boyanabilsin diye fiyat a gelince gramına göre değiştiğini ve 200 ile 500 tl arasında olduğunu söyledi yani bu çok pahalı değil mi internet üzerinden güvenebileceğim önerdiğiniz bir site var mı mesajlarınızı bekliyorum

arkadaşlar çıt çıt saç almak istiyorum saçlarım yandığı için kestirdim ve şu an küt kesim ve ben kısa saçtan pek haz etmiyorum kaynak yaptırmak istedim fakat saçlarım az ve ince telli olduğu için kuaförüm dahada zarar vereceğini söyledi bende çıt çıt almaya karar verdim fakat fiyatı bana bayağı pahalı geldi gerçek saç olmasını istedim ki boyanabilsin diye fiyat a gelince gramına göre değiştiğini ve 200 ile 500 tl arasında olduğunu söyledi yani bu çok pahalı değil mi internet üzerinden güvenebileceğim önerdiğiniz bir site var mı mesajlarınızı bekliyorum

gram dıye bir şey yok,benım bildiğim.
parça başına oluyor

misal;5 ve 7 gibi..

7 parca 250 felan..istanbulda yaşıyorsan ve heryerı iyi biliyorsan 150 ye getırırsın bence...

öle 500 falan verilmez..kaynak mı bu yaaa:23::23::23::23:

sorun o kiistanbulda yada öyle büyük bir şehirde yaşamıyorum :S o yüzdende adamlar istedikleri fiyatı verebiliyorlar ne yapacağımı şaşırdım kazık yemekde istemiyorum ve saçlarım kısa olduğu için çıt çıtlarıda almak istiyorum :.(

ben 8 parça almıştım gr bilmiyorum ama 350ydi 325 e aldım ..
şekil alma sorunu var onun dışında gayet güzel. oyle kalın telli bi saç ki maşa yapıyorum akşama açılıyo bukleler
bir de eğer gerçek çok pahalı olur diyorsan %80 gerçek saç olanlatı var çeşit çeşit yani bol bol araştır ve saçı kendin görerek al ki sorun çıkmasın

Gittigidiyordan bakabilirsin canimm. He sen ordan aldin mindersen hayir almadim ama alan arkadaslarim var. Cokda memnunlar.

hepinize teşşekkür kızlar gitti gididyorda gerçek olmayan ve gerçek diye satılan çok saç varmış o yüzden biraz korktum yani yine de sağolun ben araştırmaya devam edeyim bakalım sizlerinde yardımlarıyla tabi

ve kızlar saçlarım çok kısa yani daha önce hiç denemedi çıt çıt takmayıda sizce doğal durur mu ki

kızlar çıt çıtların siparişini verdim umarım pişman olmam haftaya alırım artık çok merak ediyorum çok :21:

kesinlikle gramı ve yapısı cok onemlı bende cok gezdım en ıyısı kuaforden alayım ddm ama gordugum sacla gelen sac arasında cok buyuk fark var kac aydır duruyor... umarım sennkı gzl gelır ıyı gunlerde kullan cnm:34:

teşekkür ederim tatlım bende hala sabırsızlıkla bekliyorum yani saçlarım çok kısa bakalım nasıl duracak

umarım beceririm takmayı canım birde onun için sürekli kuaföre gidemem yani ve halada gelmedi saçlar bakalım beklemedeyim hala

malesef kızlar hala gelmedi saçlarım çünkü kuaförüm kendi düğün hazırlıklarında beni unuttu yani fırsat bulamıyor bir türlü bende kalakaldım öyle umarım en kısa zamanda getirttirir saçları:34:

kızlar malaysian curly hair diye bişiy var..saçlarının üzerine yapıştırarak kullanıyorsun beyonce rihanna ve bi çok afrikan saçlı olan kullanıyo bunu acaba bunu nerden getirtebiliriz türkiyede böyle bişiy var mı???

kızlar malaysian curly hair diye bişiy var..saçlarının üzerine yapıştırarak kullanıyorsun beyonce rihanna ve bi çok afrikan saçlı olan kullanıyo bunu acaba bunu nerden getirtebiliriz türkiyede böyle bişiy var mı???
ben o kadar araştırdım hiç duymadım dediğini tatlım aslında ebay a bakmak lazım belki orda vardır ama nasıl bişey ki bu :44:

arkadaşlar benim saçlarım gür ve şöyle çok baya çok gür duracak uzun saçlarım olsun istiyorum kaç parça çıt çıt almam gerekir sizce?yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar benim saçlarım gür ve şöyle çok baya çok gür duracak uzun saçlarım olsun istiyorum kaç parça çıt çıt almam gerekir sizce?yardımcı olursanız sevinirim

parcası dgl gramı onemlı cnm 200 ve uzerı alman dha dogru olr herhalde ama mtlaka kendınde tart

kızlaaaarrrrr. bana da yardım ediiin. bende alacağım.
Saçlarım çok ince ve çok döküldüler :(
3/1i kaldı :(
çok üzülüyorum inceldiler.
çtçıt alayım dedim.:(

alışveriş sitesinde 4 prçayı 100 tlye veriyorlar. ?
gerçeksaç diyorlar tabi :(
sizce ne yapaim alayım mi ?:(
çok param da yok

Son düzenleme:
Back
X