kızlar çıtçıtlarım gerçek saç ama bazen tutam tutam oluor daha kalıp gibi oluor dieyeyim sizde böyle bir sorun oluor mu düzleştirdiğimde de oluor ,acaba tam olarak gerçek saç değil mi
aynı dert bendede var benimkilerde %100 doğal ama sadece yıkayıp kuruttuğumda istediğim gibi oluyor onun dışında kalıp gibi yok mu bi çözümü.. ben 6 aydır kullanıyorum acaba karma mı dedim ama biçok yere gösterdim sentetik karışım yok % 100 doğaldediler saça. ama neden böyle canımı sıkıo bu durum
Arkadaşlar amerikadan gerçek insan saçından çıt çıt sipariş ettim geldiler 5 gün önce geldi geldiği gün denedim ama fazla uğraşmadığım için farkedemedim üzerine yapışık 2-3 yerde bişey var pek anlayamadım internetten bit resimlerine baktım bitede benziyor bi arkadaşıma sordumgüve olabilir dedi işin kötü tarafı geri verme şansın yok ve 400 tl verdim arkadaşım bi boşete koy buzlukta beklet sonra çıkar kullan birşey olmaz dedi bi fikriniz varmı lütfen yardımcı olun ne yapabilirim?
merhaba arkadaşlar
gerçek insan saçı çıt çıt 130 gr 8 prç röfleli gittigidiyor'da 69573058
bu ürün nasıl sizce, benim saçlarım röfleli , omuzlarımdan 4-5 parmak aşağıda katlı kesim ve gürdür
bu konuyu iyi bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum
arkadaşlar amerikadan gerçek insan saçından çıt çıt sipariş ettim geldiler 5 gün önce geldi geldiği gün denedim ama fazla uğraşmadığım için farkedemedim üzerine yapışık 2-3 yerde bişey var pek anlayamadım internetten bit resimlerine baktım bitede benziyor bi arkadaşıma sordumgüve olabilir dedi işin kötü tarafı geri verme şansın yok ve 400 tl verdim arkadaşım bi boşete koy buzlukta beklet sonra çıkar kullan birşey olmaz dedi bi fikriniz varmı lütfen yardımcı olun ne yapabilirim?
a.smerhaba arkadaşlar ben çıtçıt kullanıyorum çok memnunum ,kaynak yaptırmak istiyen varsa eğer hiç uğraşmasınlar bence okadar zarar ve acı boşuna,çıtçıt gayet kullışlı bence ankaradan aldım izmir caddesinden teki 30 ytl öle 8 tane yada 5 tane alma zorunluluğu yok istediğin kadar alabiliyorsun ve çok kalteli gerçek saç almak istiyenlere yazmak istedim.. :dance:
evet ben kullanıyorumarkadaşlar gerçek saç çıt çıt kullanan yada saçına kaynak yaptıran var mı?
bende 5 tane çıtçıt almıştım seyrek durdugu için ama 3 yetiyo bana ikisini kullanmadım tanesini 45 den aldım . çokta memnunum boyanabilir ve gerçek saçtırkızlar izmirden çıt çıt alabileceğim bir yer varmı .. ya da net ten %100 güvenilir bi yer.. %100 gercek saç istiyorum ama sentetik falan değil..