Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

Kılzar bende çıt çıt konusunda çaresizdim .
uzun saç istiyordum ama uzamıyordu arkadaşımdan 6 tanesi 200 liraya kullanılmış çıt çıt aldım sonra kuaförlere sordugumda fare kuyrugu gibi çok az oldugunu ve çok pahalıya aldıgımı söyledi ve boyuda okadar kısa ki görseniz benim saçlarımdan 1 karış bile uzun degil benim saçlarım belimin ortasında ama onu takınca çok farkediyo of ne yapayım bilmiyorum 1 yıl kullandım ama rahat değil arkadan çkıkıyo saçı kabartıyo belli oluyo düşecek gibi oluyo bazen takılıyo bi yere hiç kullanışlı değil asla denemeyin ve böyle şeylere para vermeyin sakın kendiş saçınızı dogal yöntemle uzatın bir saç 1 yılda uzar biraz bakım ve özveriyle.
ben en son eylülde kestirdim bu güne kadar 5 6 parmak uzadı ama bakım yağları filan kullandım yani omuzumun biraz altında olan saçım eylülden beri 5 6 parmagı geçik uzadı .
yağlarla bakım yapmanızı öneriyorumm .
yardım edebilirim bu konuda

normal saçlarım omuzlarımın altında bu da çıtçıtlı hali:)

Eklentiler

• $262318_124222647662509_100002243238080_225771_8294874_n.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 156
kızlar izmirden çıt çıt alabileceğim bir yer varmı .. ya da net ten %100 güvenilir bi yer.. %100 gercek saç istiyorum ama sentetik falan değil..

kızlar çıtçıtlarım gerçek saç ama bazen tutam tutam oluor daha kalıp gibi oluor dieyeyim sizde böyle bir sorun oluor mu düzleştirdiğimde de oluor ,acaba tam olarak gerçek saç değil mi

aynı dert bendede var benimkilerde %100 doğal ama sadece yıkayıp kuruttuğumda istediğim gibi oluyor onun dışında kalıp gibi yok mu bi çözümü.. ben 6 aydır kullanıyorum acaba karma mı dedim ama biçok yere gösterdim sentetik karışım yok % 100 doğaldediler saça. ama neden böyle canımı sıkıo bu durum

bende bisüredir bu takma saçlarla ilgileniyorum:)birsürü çeşit varostij,çıt çıt,boncuk,kaynak...hiçbiri hakkında bilgim yok.hiçte anlamam böyle şeylerden.saçlarım çok seyrek.hem uzatmak hemde gürleştirmek istiyorum.bide takma kahkül kullanmak istiyorum.hem güzel hemde saçlarımın önleri çok döküldü ve açıldı,onu kapatmak için ideal olacağını düşündüm.tabi gerçek saç almak gerekir.ben ankaradayım.kızılay avm derönesans peruku duydum.sizde nerden nasıl ve ne almalıyım.ne önerirsiniz.gerçi burası çıt çıt sayfası ama..:)bide gerçek saç olduğunu nasıl anlıycazki

bende aldım ama bu sorun yzunden kullanamadım ben hıc bırsey yapmasamda kalıp gbı oluyor ve boyle olunca cok az gozukuyorlar

kızlar çıt çıt iyi hoş oluyorda çıkarınca saçlar da mahvoluyor maalesef bir buçuk yıldır toparlanamadı saçlarım bence uzun saç düşündüğünüzde çıt çıt kullanın derim

kHKÜLÜM GELDİ ben ilk etapta fiyatı uygun olandan aldım daha sonra beğenirsem iyisinden alırım demiştim ben g.g den aldım 49 tl ye . ilk takınca garip geldi ama farklıda bir hava kattı bana sanki kahkül yakışmadığı halde . yanlız tek klipsli almışım ben hiçte dikkat etmemiştim. bugn takarken zorlandım postş ve çıtçıt saç kullanmış olsam da kahkül deneyimim ilk çünki . 2 yada 3 klipsliler daha kullanışlı olur diye düşünüyorum bence alıcak olanlar böyle değerlendirebilirler resimde ekleyim size bakarsınız. yukardan bakınca belli oluyormu anlamadım henüz ben genede tedbir olsun diye arkadaki saçımdan kahkülün tepe kısmına getirip kapattım . herkes acayip tepki verdi sabah aaaaaaaaaaaaa kahkülmü kestirdin diye yanlız çok muntazam durdu sanki fönlü gibi benim saçlar dalgalı ya önü fön arkalar dalgalı gibi durdu şimdilik izlenimlerim bunlar.
Eklenmiş Resmin önizlemesi

Son düzenleme:
Arkadaşlar amerikadan gerçek insan saçından çıt çıt sipariş ettim geldiler 5 gün önce geldi geldiği gün denedim ama fazla uğraşmadığım için farkedemedim üzerine yapışık 2-3 yerde bişey var pek anlayamadım internetten bit resimlerine baktım bitede benziyor bi arkadaşıma sordumgüve olabilir dedi işin kötü tarafı geri verme şansın yok ve 400 tl verdim arkadaşım bi boşete koy buzlukta beklet sonra çıkar kullan birşey olmaz dedi bi fikriniz varmı lütfen yardımcı olun ne yapabilirim?

Ay inanmıyorum (
İşin bu kısmını hiç düşünmemiştim
Hareket ediyor mu hala canlı mı?
Bit şampuanları var onlarla yıka, birde eskiden insanlar saçları gaz yağı ile tararlarmış (
Ben olsam takamazdım şimdi bile kaşınmaya başladım ((

130 gr göre 190 küsür çok hem 8 parça kullanılmıyor inan ben 6 parça almıştım 5 parçası yetiyor 2-3 kere boyadım maşa fön çok memnunum bir satıcı vardı bir arkdaş bana iki yer önermişti bakıp yazayım sana

evet ben aldıgımdada birşeyler vardı ,satıcıya sordum yapışkan falan dedi , yıkadım temizledim gitti , tabi bu saçlar kimbilir nerden ne şartlarda toplanıyor ,saçlarda çoksa biraz gaz sür beklet bitin çözümü gazdır yıka çok bekletme yıpranır canlı varsa ölür yıkadıkça yıkadıkça gider buzlugu bilmiyorum

arkadaşlar bende çıt çıt almak istiyorum özel günlerde takmak için ankaradan alıpta memnun olan varsa bana yazabilrmisinz gerçek saç olsun istiyorum

tam olarak yerini tairf edebilirmisiniz dükkanın adı var mı

kızlar izmirden çıt çıt alabileceğim bir yer varmı .. ya da net ten %100 güvenilir bi yer.. %100 gercek saç istiyorum ama sentetik falan değil..
bende 5 tane çıtçıt almıştım seyrek durdugu için ama 3 yetiyo bana ikisini kullanmadım tanesini 45 den aldım . çokta memnunum boyanabilir ve gerçek saçtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…