yaa bi çıkın gidinn yaa cıtcıttan iisi mi war kaynaktan cok cektım,cıtcıtla anı yasıorum :)) dıkkat etcegnz tek sey gercek sac olması wee sacların tokaya yapstrlmss yada dikili olması. o kdrr.
merhaba kızlar benim iki parça üçlü çıtçıtım var saçlarım belimin ortasında çıtçıtlarla bi karışa yakın uzuyor bende hep öyle olsun istiyorum ama uzamıyor saçlar kaldı öyle. Tokaları çok acıtıyo saçlarımı baş agrısı cabası. Napıcam bilmiyorum . Boncuk kaynak istiyorum ama düşünüyorum sürekli nasıl olur . Bitarafım evet yaptır diyo bi tarafım ugraşamazsın diyor. Kızlar bu çıt çıt tokaları hakkında pratik bi bilginiz varmı lütfen. Yardım edin kızlar napayım???
arkadaşlar gerçek saç çıt çıt kullanan yada saçına kaynak yaptıran var mı?
merhaba kızlar, bende kuaför mağduruyum, yıllardır hep uzun saclıydım ve uzun saç hastasıyım. yağ veya bakımla uzatmaya calıstım ama çok uzun sürecek gibi gözüküyo o yüzden kısa yoldan uzatmaya karar verdim, kaynak önermiyo kuaförler bile. o yüzden çıt çıt kullanmak istiyorum. eğer izmirde kullanan varsa bilgi verebilir mi? neresi güvenilir? sanırım burdan reklama giriyo, özel olarak mesaj atabilirmisinz acaba? izmir bornova dayım ben :)
kızlar cıtcıta öyle çok para dökmenize gerek yok ben gg bir satıcıdan aldım ham saç 145 gr 160 liray aldım 2 defa boyadım sarı yaptım sonra koyu renk yaptım ham saç oldugu için platine kadar açılıyor satıcı
kapattı , kapatmasaydı size adresi verirdim lütfen kuaföre inanıp çık para dökmeyin benim saçların gürlüğü kalitesi çok güzel hala takıyorum çok memnunum :)
netten iyi satıcılardan alın alanlara mesaj atıp sorun 300 400 sakın vermeyin yazık
saçın grm 1,1,5 lira olmalı saçın uzunluğu ve gürlüğü önemli
benim 57 cm 145 gr uçlarından aldırdım çok güzeller hala
alırken burayada yazmıştım
Fiyatı iyi almışın gramıda çok güzel
benim saçlarım gür ama ne yazık ki şimdiye kadar sorduğum kuaförler fiyatı uçuk veriyor hem saçlar kullanılmış saç belli, hemde saça 90 cm diyen bile oldu,(abartıp) beli geçen bir saç lazım bana , sanırım 70 cm olur şuan kullanılan ideal boy olmalı
parça mı kullanışlı yarım ay mı ?