kızlar konu başlığındada dediğim gibi saçlarım dökülmeye başladı son zamanlarda hemde çok fazla ve bi anda başladı bu dökülme ben bunun sebeblerini araştırırken gün içinde yaptıklarımı düşündüm ve kullandığım çıt çıt geldi aklıma sebeb olarak tabi doktora gittikten sonra.önce cildiyeye gittim saçlarım dökülüyor dedim bir anda başladı dedim .tabi benim aklıma çıt çıt gelmedi ve doğal olarak doktora bunu demedm.kabuklanmalar olmaya başladı saçımda seboroik dermatit yazmış reçeteye ve bir şampugam bir krem verdi ve geçmezse gelirsin tekrar dedi.bende kullandım bunları kullandığım süre boyunca saç dökülmem durdu .ben de saçlarım düzeldi deyip . tekrar saçlarıma şekiller vermeye başladım ve çıt çıtlarımı taktım taktıktan ertesi gün yine saç dökülmem başladı .ve bende saç dökülmemi çıt çıta bağladım .çıt çıt tokalarına bakmak geldi aklıma bugun hafif çok az sarı pas rengi gibi noktalar var toka yerlerinde ve ben tokalarıylada yıkamıştım bir kaç defa . acaba saçıma bu tokalarımı zarar veriyor.bunları değiştirsem bu sorunum düzelirmi .hiç bu sorunu yaşayan oldumu