• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk çıt çıt bakınız!!!!!

ela.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
2.161
5
116
Isparta
arkadaşlar bugün annemle çıt çıt bakmaya gittim ama perukçuları gezmeye gittik berbat saçlar var ya geçen gün kuaförde bakmıştım ipek gibiydi yumuşacıktı ama bu baktıklarım erkek saçı gibi çok çirkindi,siz saçlarınızı nerden aldınız kuaförler daha iyi sanki ...birde alırken dikkat etmem gerekenler neler..

sanırım ben uzunsaçlar.com dan alıcam canm ama renge karar veremiyorum

birde unutmadan o iğrenç saçlara 200 istiyorlar...
ama kuaförde baktığım saç 6 parçasını 190 veririm demişti ama oda bana az geldi gür değildi saçlar...şimdi izmirden önerebileceğiniz yerler varsa bekliyorum kızlar...

bende netten istemiyorum canım rengi tutmaz belki içime sinmiyor öyle de...

kızlar ben aldım çıt çıtlarımı ama saç diplerimi acıtıyor biraz ya sizde böyle bişey oldu mu?

resmini koyabilir misin acaba? nasıl duruyor merak ettim.

daha henüz takmadım desem inanırmısın ...
tabi deneme amaçlı taktım ama şöyle bir durum var benim saçım küt kesim ve omzumda ee çıçıtlarımda haliyle uçları sivri geliyor maşa yapınca hoş durabilir ama düz olunca çok belli oluyor birde çok uzun benim çıt çıtlar ama çok güzel..saçımlayken başka zaman resim koyarım ama sadece çıt çıtlarımı koyabilirim resmini...

Back