• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk çıt çıt almanın maliyeti?

• Konu Sahibi Konu Sahibi TBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TBD

bir de oğluşumuz olsa ♥
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
97
2
16
İstanbul
slmlar,lütfen bilen herkes yardımcı olsun.
belime kadar uzun ve gür saçlar istiyorum.
acaba bunun maliyeti nedir?

çıt çıt 2013 fiyatları

%100 Doğal Çıt Çıt Saç Fiyatları 8 Parça 140 gr 60 Cm
225 TL
%100 Doğal Çıt Çıt Saç Fiyatları 1 Adet 20 Gr 60 Cm
30 TL
%100 Doğal Yarım Ay Çıt Çıt Saç Fiyatları 3 Adet 140 Gr 60 Cm
225 TL
%100 Doğal Yarım Ay Çıt Çıt Saç Fiyatları 1 Adet 140 Gr 60 Cm
195 TL
%100 Doğal Yarım Ay 1 Adet 140 Gr 60 Cm
295 TL
%100 Doğal Çıt Çıt Saç Fiyatları 8 Parça 150 gr 60 Cm
275 TL
275 TL
275TL

gibi...

çıt çıt 2013 fiyatları

%100 Doğal Çıt Çıt Saç Fiyatları 8 Parça 140 gr 60 Cm
225 TL
%100 Doğal Çıt Çıt Saç Fiyatları 1 Adet 20 Gr 60 Cm
30 TL
%100 Doğal Yarım Ay Çıt Çıt Saç Fiyatları 3 Adet 140 Gr 60 Cm
225 TL
%100 Doğal Yarım Ay Çıt Çıt Saç Fiyatları 1 Adet 140 Gr 60 Cm
195 TL
%100 Doğal Yarım Ay 1 Adet 140 Gr 60 Cm
295 TL
275 TL
275 TL
275TL

gibi...

cnm çok sağolasın.bnde 300 tl biriktirmiştim.
ümraniye civarında oturuyorum.buradaki en iyi kuaföre gtmek istiyorum.
inş. en kısa zamanda istediğim saçlara kavuşucam =))

140 gr gürlük için yeterli mi ?
bende gür istiyorum dolgun olsun ve belimi geçsin yani şu uzun görünen saçlar kaç cm ise
60 cm kısa sanıyorum ama tam bilmiyorum
225 e bulsam razıyım yıpranmış saça hemde dolgun değil çok uçuk fiyatlar söylüyorlar
birde bunlarda, tokaların ağırlığını saçın gramına katıp söylüyorlarmış bana saç satan biri söyledi
Mersindeyim düzgün saç olan bir yer yok mu şaşırdım kaldım yani

140 gr gürlük için yeterli mi ?
bende gür istiyorum dolgun olsun ve belimi geçsin yani şu uzun görünen saçlar kaç cm ise
60 cm kısa sanıyorum ama tam bilmiyorum
225 e bulsam razıyım yıpranmış saça hemde dolgun değil çok uçuk fiyatlar söylüyorlar
birde bunlarda, tokaların ağırlığını saçın gramına katıp söylüyorlarmış bana saç satan biri söyledi
Mersindeyim düzgün saç olan bir yer yok mu şaşırdım kaldım yani

cnm daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum vallaha gramları nasıl olur.
1 aylık bebeğim var zaten şu an dışarı çkmam mümkün değil.
eski kuaför bi arkadaşım var onunla konuşup ona aldırmak istiyorum.
kendim evde siyaha boyiycam ve aldığım saçlarda siyah boyalı olsun istiyorum.ya nasıl oluyorsa işte siyah olsun tam bilmiyorum.
merak ettiğim ileri de o saçları açtırıp boyıyabilir miyim?
hep siyah kullanmak istemezsem saçımı,adığıma pişman olmak istemiyorum o çıtçıtları.

cnm daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum vallaha gramları nasıl olur.
1 aylık bebeğim var zaten şu an dışarı çkmam mümkün değil.
eski kuaför bi arkadaşım var onunla konuşup ona aldırmak istiyorum.
kendim evde siyaha boyiycam ve aldığım saçlarda siyah boyalı olsun istiyorum.ya nasıl oluyorsa işte siyah olsun tam bilmiyorum.
merak ettiğim ileri de o saçları açtırıp boyıyabilir miyim?
hep siyah kullanmak istemezsem saçımı,adığıma pişman olmak istemiyorum o çıtçıtları.

Hayırlı olsun bebeğin , maşallah ! Tabi ki açtırabilirsin ama gerçek saç olursa! İnsan saçı diye sentetik saçlar satıyorlarmış ya da fırınlanmış oluyormuş birde kullanılmamşı olsa daha ,y, ben bir kaç yere baktım açma yaptık diyorlar ama kötü duruyor saçlar kalitesiz fönle serumla gizleyip asmışlar tabi al benisi olsun diye
Ama siyah saç açma işlemi saçı öldürüyor, Bende zaten siyah saçlıyken bundan 3 sene önce kalın telli gür saçları kuaför bozuntusu mafetti kestire kestire şimdi saç arar oldum
Kendi saçımda uzun benim ama belimi geçsin istiyorum, alacağın saç ham saç olursa boyatmana bile gerek olmaz, ham saçta ana saç işte hemen açılır her şey yapılır.
Yani gerçek saç olursa açma boyamak sorun değil ! yaparsın.

Hayırlı olsun bebeğin , maşallah ! Tabi ki açtırabilirsin ama gerçek saç olursa! İnsan saçı diye sentetik saçlar satıyorlarmış ya da fırınlanmış oluyormuş birde kullanılmamşı olsa daha ,y, ben bir kaç yere baktım açma yaptık diyorlar ama kötü duruyor saçlar kalitesiz fönle serumla gizleyip asmışlar tabi al benisi olsun diye
Ama siyah saç açma işlemi saçı öldürüyor, Bende zaten siyah saçlıyken bundan 3 sene önce kalın telli gür saçları kuaför bozuntusu mafetti kestire kestire şimdi saç arar oldum
Kendi saçımda uzun benim ama belimi geçsin istiyorum, alacağın saç ham saç olursa boyatmana bile gerek olmaz, ham saçta ana saç işte hemen açılır her şey yapılır.
Yani gerçek saç olursa açma boyamak sorun değil ! yaparsın.

haklısın ya arkdaşm da anlatmıştı.neler var.
bu yüzden güvenilir bir yer olması lazım.
tabi ki kullanılmışını istemem.kaç para olursa olsun veririm.
aslnda koyu renkten sıkıldım ama bi yandan siyah upuzun saçlar da çok çekici geliyor bana.
zira eskiden doğal saçlarım öyleydi.evlenirken,evlendikten sonra çok oynadım saçlarımla.
dip boya denilen şeyle uğraşmamk için koyu tutuyorum saçlarımı,kendi rengim gibi yani.

Back