Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok çirkinim ya.Bıktım artık.İnsanlar benle konuşurken direkt kusurlarıma bakıyorlar.Dişlerime doğru odaklanıyolar.Iyy ne kadar iğrenç dişleri var dermiş gibi bir surat ifadesi takınıyorlar.Artık gerçekten çok sıkıldım bu durumdan.Neden insanlar böyle?Oysaki ben hiçbir zaman bir insanın bir yerinde kusuru varsa orasına doğru bakmam bakamam.Olağan bişey bu.Benim suçum mu yani?Hatta durumu abartıp benim yüzüme bakmayan benle konuşmayanlar bile var diyebilirim.! Bazen isyan edyorum.Allahım neden ben diyorum.Bazense saçmalama elin ayağın tutuyor.Allaha şükretmelisin diyorum.Çok kötü durumdayım.İnsanların artık derdi tasası o nasıl giyinmiş bakıyım ne takmış nasıl makyaj yapmış güzel mi çirkin mi hep bu olmuş.Asında ben de kendime baksam güzel olabilirim belki bilmiyorum.( Mesela çook güzel bir kız salakça birşey söyler erkekler de hemen güler ve ayy çook şekersin sen ya derler.Fakat ben söylesem komik birşey gülmez ve iğrenç bir surat ifadesiyle bakarlar.!!
Bu en basit şeydi diyebilirim.Gerçekten hayattan yaşamaktan insanı bezdiriyolar..Allahım sen yardım et yarabbim.Gerçekten çooooooook sıkıldım..İnsanları görünüşüne göre değerlendirmeyin lütfen..